En başarılı bulduğunuz''Yöresel Çorbalar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    579
  • Anket Kapalı .
Sağol canım Bir kaç gündür keyfim yok diye evdeydim sürekli,koku almıyorum,sanirim pozitifimCorona
Buzamanki koronalarrr eskisi gibi değill artık böyle hafif belirtiler atlatılıyorr sen benim yeni çıkan korona zamanı görrr neye uğrayacağımızı şaşırdıkk bian bilmiyoruz neyapıcazz diye 2021 nisanda korona olmuştum yeniydi korona işler
Ama çok şükür hastaneye düşmedik ya kuzuu o evde hafif geçirelim yeterr yanii koku ve tad gidebilirr ama geliyo grip olursunda aynı oluyorsun ya aynı onun gibi hep bu belirtiler grip gibi atlatıyorsun allahın izniylee geçicekk hiç korkulcak birşey yok

Biliyorum ,o zaman geçirenler daha ağır atlattı.Allaha şükür, böyle hafif geçecek herhalde benim,korkmuyorum canım hiç, ne yazılıysa o

Biliyorum ,o zaman geçirenler daha ağır atlattı.Allaha şükür, böyle hafif geçecek herhalde benim,korkmuyorum canım hiç, ne yazılıysa o
Tabii jennamm ama biz bilmezdik napcaz diye hergün sağlıkocağı arardı söylerdi yanii ama eşim ağır geçirdii heryeri hep ağridı ben sadece burunla savaş ettim resmen sırt agrısı çok kötü allah kimseye yaşatmasın bu ağrıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…