Sağol aşkom pişmişti verdim geldim
Ay bugün ne güldüm böyle bir market var burda küçük manavına bu çiçeği koymuşlar manavcıya dedim bu çiçek ne çiçeği abla valla bana hepsi çiçek diyor anca o kadar anlıyorum
Neyse kasaya gittim aldım işte dedim bu ne çiçeği biliyor musunuz bilmiyorum ama güzel bir çiçektir diyor
Soruyorum şimdi size bu çiçek ne çiçeği Eki Görüntüle 3006969
Ay bugün ne güldüm böyle bir market var burda küçük manavına bu çiçeği koymuşlar manavcıya dedim bu çiçek ne çiçeği abla valla bana hepsi çiçek diyor anca o kadar anlıyorum
Neyse kasaya gittim aldım işte dedim bu ne çiçeği biliyor musunuz bilmiyorum ama güzel bir çiçektir diyor
Valla bakımı çok kolay kukrisim, soğuğa dayanıklı. Burada yol b0yuna çok ekerler. Her yerde çok var caddelerde her şekilde bakarsin, bence soğuk seviyo. Cok sıcakta tutma
Valla bakımı çok kolay kukrisim, soğuğa dayanıklı. Burada yol b0yuna çok ekerler. Her yerde çok var caddelerde her şekilde bakarsin, bence soğuk seviyo. Cok sıcakta tutma
Anneme götürürüm olmadı ,şöyle Mart Nisan gibi toprak yeniletecem geçen gittim toprak azalmış sanki
Şöyle çapalattırıp mı derler üstüne ekleyip çiçek ekim zamanı yeni çiçekler ekerim Allah izin verirse
Dışarı çiçeği, sıcağı çok sevmez Kukrişkom.
Adı farklı olabilir, biz ormanda çok gördüğümüz ve çiçeğini menekşeye benzettiğimiz için orman menekşesi diyoruz.
Hatta, ormandan köklü söküp, bahçeye dikerdik çocukken