Selam, arkadaşla yeni tanışmıştık, geyik muhabbeti grubunda. Geyik konusuna baktım, üzgün üye yazıyor. Hemen son mesaja baktım,ne oldu diye ve şaşırdım. Kendi kendine oy vermiş demek. Kimsenin böyle bir haksızlığa hakkı yok. İyi akşamlar herkese
Canım yine iyiymiş bizim burada 800 bine ev yok
Milyonlar konuşuyor
Kiralar 2500-3000 civarı olmuş.
Dediğin gibi iyi bir yerde oturmak istersen durum buEski yerlerde 500bin-600 bin
Toki yapılıyor o bile 800 binmiş yaŞoktayız
Ev almak ya da kiracı olmak çok zor.Allah yardımcınız olsun
Çok şükür bu ev kayinbabamin sizin olsun dedi o yüzden kira falan odemiyoruz Allah kiracıların hepsine kolaylık versin. Biz de çocukların okulu iyi olsun hem de yakın olsun dedik güya...
Selam, arkadaşla yeni tanışmıştık, geyik muhabbeti grubunda. Geyik konusuna baktım, üzgün üye yazıyor. Hemen son mesaja baktım,ne oldu diye ve şaşırdım. Kendi kendine oy vermiş demek. Kimsenin böyle bir haksızlığa hakkı yok. İyi akşamlar herkese
Merhaba hoş geldiniz biz konuyu kapattık
Aslında kendine oy verdiğini söylemedik.Ama oylarında görünüyor.
Bu sebeple kendisine mesaj yazan arkadaşlar olmuş.
Biz söyledik zannedip savunmaya geçti.
Hamile arkadaşımız kırmak,üzmek istemeyiz.
Konuyu çok uzatmak istemiyoruz.
Biz kapattık konuyu umarım oda gelince sakinleşmiş olur
Sizin mesajınızı alıntılayıp genel bir cevap vermek istedim
Nevreste
hoş bulduk teşekkürler. Mesajım biraz gereksiz oldu diye sildim bu arada belki yanlış anlaşılma olmuştur evet . Ben son mesajlara bakinca, siz de editör olarak yorum yazınca , kesin olumsuz gibi algıladım konuyu. Dinlemeden bilemeyiz. Tekrar teşekkürler
Orası ayrı burası ayrı herkes hata yapabilir karıştırmayalımSiz sohbete devam edin.
Mesela bir derdim var bölümünde kavgacı olup bizim buraya gelince süt dökmüş kedi olan üyelerimiz var
Çok şükür bu ev kayinbabamin sizin olsun dedi o yüzden kira falan odemiyoruz Allah kiracıların hepsine kolaylık versin. Biz de çocukların okulu iyi olsun hem de yakın olsun dedik güya...
Siyah turpun içine bak dök çıkan suyunu iç canım öksürüğe çok faydası oluyor. Bende de covidden sonra öksürük kalmıştı, gece zorluyordu çok.
Kalıbımı basarım canom yapmaz ama yaramazlık yapanı anladım ne sacma sey baska üyelik nıye alıyokı altı ustu yarısma emeğiyle eglenmek varken degermıydı boyle seylere bırde ne kadar kötü uslupta konusmus keske bu sayfada yada bu kategorıde barı boyle tatsız olaylar olmasa