slmm Arkadaşlar.Ben farlutal 6 gün kullandım hap biteli 6 gün hala adet olmadım.Gögüslerim çok ağrıyo ve sağ göğsümden akıntı geldi. Farlutalı hapı kullanan arkadaşlar hap bittikten kaç gün sonra adett oldunuz..
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
farlutaldan sonra 7gün bekleme süresi de sag gögsünden akıntıyı anlayamadım bu ne demek oluyo ???ama farlutal çok agır hormon içeriyo enjeksiyonun hemen sonrasında vücudun su tutması sonucunda kilo artışı gözlemleniyo olabildigince tercih etmeyin onun yerine mate,kek,maydonoz çaylarını tercih edin söktürücü olarak
Sağol canım. Ama benim şimdiye kadar hiç adet düzensizliğim olmadı ilk oldu bu doktor da farlutal verdi.Mecburen attım. Söylediklerini denicem.. Teşekkürlerr.
ben de dün bitirdim. beklemedeyim. ama artık olmak istiyorum. resmen hasret kaldım. kilo da aldım. acayip de iştahım arttı. acayip sıkıntılı bir durum. hiçbiyere sığamıyorum. inşallah bir an önce kurtuluruz allahın izniyle.:Saruboceq:
bende de prolaktin yüksekliği var 55 gündür adet olmuyom önceki doktorum adet olmam için duphaston veriyodu ama şimdiki doktorum farlutalı verdi ilaç biteli 2 gün oldu hala adet olmadım kilo yaptığı gerçek müthiş iştah açıyo bakalın adet olnca prolaktin testi yapcaz yüksek çıkarsa beyin mr çekilcem çünkü hipofize kaynaklı tümordende yükselebiliyomuş inş bişe çıkmaz
Canım başka bişey kullanma ve test yap derim. Ben en son kullandığımda hala olmadım diye test yaptım ve hamişim Çok kokmuştum ama Allaha şükür sen bi test daha yap ve stres olma kesinlikle.
bu hapı bende kullanmıştım cnm bittiği gibi 4-5 günde adet olmuştum..biraz daha bekle cnm ama bazen 1 haftayıda bulabilir tabi bnm farlutalı kullanan arkadaşım vardı mesela onun 7 gün den sonra gelebilmişti ben sana yine bi dr una danış derim..
canım bende bi hafta geçtikten sonra adet oldum.Ama bu hap çok ödem yaptı vücudumda birde bu hapı kullandıktan sonra benim gögüslerimden süt gibi akıntı geldi doktora gittim prolaktinim ölçüldü.Normal çıktı prolaktin fakat gögüslerimden hala akıntı geliyo.
canım bende bi hafta geçtikten sonra adet oldum.Ama bu hap çok ödem yaptı vücudumda birde bu hapı kullandıktan sonra benim gögüslerimden süt gibi akıntı geldi doktora gittim prolaktinim ölçüldü.Normal çıktı prolaktin fakat gögüslerimden hala akıntı geliyo.