elixsir Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2009 3.918 19 0 İstanbul 21 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi elixsir #1 selam 2 dir böle oluyor adetim sökülsün diye farlutual içiyorum o ay adet oluyorum diğer ay gebe kalıyorum fakat 1 ve 1 bucuk aylıkken kendiliğinden düşük oluyor hep yıkılıyorum acaba farlutualle alakası varmı ? merak ediyorum yoksa kimyasal gebelikmi yaşıyorum ? benim gibi olanlar varmı ? bayramım zehir oldu ikinci günü düşük yaptım halada kendimi iyi hissetmiyorum doktorlar genelde farlutualden değil diyor ama yalnız 1 doktor olabilir dedii benim gibi böyle birşey yaşayan arkadaşlar varmı:26::26:
selam 2 dir böle oluyor adetim sökülsün diye farlutual içiyorum o ay adet oluyorum diğer ay gebe kalıyorum fakat 1 ve 1 bucuk aylıkken kendiliğinden düşük oluyor hep yıkılıyorum acaba farlutualle alakası varmı ? merak ediyorum yoksa kimyasal gebelikmi yaşıyorum ? benim gibi olanlar varmı ? bayramım zehir oldu ikinci günü düşük yaptım halada kendimi iyi hissetmiyorum doktorlar genelde farlutualden değil diyor ama yalnız 1 doktor olabilir dedii benim gibi böyle birşey yaşayan arkadaşlar varmı:26::26:
elixsir Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2009 3.918 19 0 İstanbul 23 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi elixsir #2 bu durumda olan yokmu acaba