Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 5 Mayıs'ta yaptım iğneyi ikinci yapışım ilki olmadı hayırlısı bklm test yapılacak 10 gün sonra.Mrb hanımlar.polikistlik oval sendromu vardı bende 2 ay farmara. Kullandım bu ay yumurtalar büyümüş dedi doktorum ve ovitrelle çatlatma iğnesini verdi ve dün yaptırdım ama çok korkuyorum ya yine olmaz ise. Kullanan oldumu nasıl bi süreç ilk yapımında hamile kalan oldu mu
Bana da dua edin lütfenBende 5 Mayıs'ta yaptım iğneyi ikinci yapışım ilki olmadı hayırlısı bklm test yapılacak 10 gün sonra.
Rabbim bizim gibi isteyen herkese versin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallahBana da dua edin lütfen
Amin inşallah. Birsey sorcam iğne size bel ağrısı ve kasıkta sancı yaptı mıRabbim bizim gibi isteyen herkese versin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah![]()
Bana yapmıştı kasık ağrısı bel ağrısı oluyorAmin inşallah. Birsey sorcam iğne size bel ağrısı ve kasıkta sancı yaptı mı
Bel ağrım oldu da ondan mı bilmiyorum ama kasik ağrısı olmadı bazı kişilerde oluyormuş diye duydum.Amin inşallah. Birsey sorcam iğne size bel ağrısı ve kasıkta sancı yaptı mı
Sonuçunuzu bizimle de paylaşır mısınız ya. İnşallah hayırlı haberlerle bekliyorumBel ağrım oldu da ondan mı bilmiyorum ama kasik ağrısı olmadı bazı kişilerde oluyormuş diye duydum.
Tabi ki paylaşırım inşallah olumlu sonuçlar alırım bu ikinci iğne tedavimSonuçunuzu bizimle de paylaşır mısınız ya. İnşallah hayırlı haberlerle bekliyorum
Test yaptınmı canımTabi ki paylaşırım inşallah olumlu sonuçlar alırım bu ikinci iğne tedavim
Yok 4 günüm falan var 14 gün olmasını bekliyorumTest yaptınmı canım
Piko değilim ama ilaçla tedavi aşamasında 3 ay kullandım en sonuncuda iğne oldum. İçimden çok umutlandım ama nasip olmadı. Bir tanıdığımızda Piko değil Dr kontrolünde ilk kullanımda ikizlere hamile kaldı doğdular bile kaç yaşına geldiler. Bazen nasipten öteye yol yok...Mrb hanımlar.polikistlik oval sendromu vardı bende 2 ay farmara. Kullandım bu ay yumurtalar büyümüş dedi doktorum ve ovitrelle çatlatma iğnesini verdi ve dün yaptırdım ama çok korkuyorum ya yine olmaz ise. Kullanan oldumu nasıl bi süreç ilk yapımında hamile kalan oldu mu
Rabbim isteyen herkese naip etsin inşallahPiko değilim ama ilaçla tedavi aşamasında 3 ay kullandım en sonuncuda iğne oldum. İçimden çok umutlandım ama nasip olmadı. Bir tanıdığımızda Piko değil Dr kontrolünde ilk kullanımda ikizlere hamile kaldı doğdular bile kaç yaşına geldiler. Bazen nasipten öteye yol yok...