Farmasi doğal kozmetik ürünleri parabensiz ve trıclosansız %100 türk sermayesi

mylaydfarmasi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
28
3
8
Farmasi ürünleri yerli sermayeli %100 doğal ve katkısız helal sertifikalı ürünlerdir ben üyeyim kullanıyor ve çok memnunum bilgi paylaşımı yapabilirim sağlıklı ürünler

$frmasi.webp
doğal güzellik ürünleri

$çay ağacı.webp

Çay Ağacı Yağının Faydaları: Antiseptiktir. Akneleri tedavi eder. Mantar şikayetlerini tedavi edicidir. Cilt lekelerinin giderilmesine yardımcı olabilir. Üriner ve genital sistem enfeksiyonlarına karşı etkisi görülmüştür. Ateş düşürmekte, bit, pire ve ayrıca kokuları gidermede kullanılabilir. İltihapları gidermede ve bağışıklık sistemi uyarıcısı olarak yararlanılabilir. Bit için, bir kaç damla çay ağacı yağını tarağınıza sürerek saçınızı tarayın. Ayak kokması için, çay ağacı yağı her gün ayağa masaj yapılarak uygulanır. Uçuklar, yanıklar, su toplamaları, siğiller, akneler, isilikler gibi cilt problemlerinde tercih edilebilir.sifalibitkileriniz.com Ağız ülserlerine, uçuklara, yorgunluğa, hemoroide, solunum enfeksiyonlarına ve bağışıklık sistemine oldukça yararlıdır. Böcek ısırmaları, solunum sistemi enfeksiyonları, nezle, grip, soğuk algınlığı problemlerinde olumlu etkilerinden yararlanılabilir. Enfekte olmuş yaraları ve kesikleri temizlemek için kullanılır ve yara izlerinin geçmesinde cilde destek sağlamak için kullanılabilir.

sağlıklı güzellik

Son düzenleme:
$945967_227215067427178_796353883_n.webp $18984_134916670051225_1193370831_n.webp $971543_227211447427540_1309481361_n.webp

argan yağı antioksidan özelliği (e vitamini) saçları nemlendirir ve elektriklenmeyi önler.saç uçlarına bakım yaparak kırıkların artmasını engeller

gül suyunun tüm cilt sorunları için faydalı olduğu söylenebilir.ellerinizde cilt lekeleriniz mi var? çok yoruldunuz, şişlikler mi oluştu? çözüm gül suyu! Cildinizi derinlemesine rahatlatmak için gül suyu en doğal kaynaktır

Son düzenleme:
Bu ay ojelerde süper indirimler var alın kullanın çok memnun kalacaksınız diğer ürünleri saymıyorum %100 doğal:46::46::46:

SEVGİLİ DOSTLAR KENDİNİZ VE EN SEVDİKLERİNİZ İÇİN FARMASİ DOĞAL KOZMETİK ÜRÜNLERİNİ MUTLAKA DENEYİN KATKI MADDESİ OLMAYAN YAN ETKİSİ BULUNMAYAN YURDUM ÜRÜNLERİ BEN KULLANIYORUM VE DANIŞMANLIĞINI DA YAPIYORUM SORU SORUNLARA HER TÜRLÜ ÜRÜNLE İLGİLİ BİLGİ AKTARABİLİRİM SEVGİLERLE......

2015 ŞUBAT AYI SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL 100 ML LİK PARFÜMLERİNİ DE DENEYİN

osmaniye de bu markanın temsilcisi var mmı
ÜYE OLAN HERKES BU MARKANIN TEMSİLCİSİ OLUR;HATAY,KİLİS,GAZİANTEP VE CİVARDAKİ BAZI İLLERDE BU İŞİ YAPAN ARKADAŞLARIM VAR ANCAK OSMANİYEDE YAPAN TANIDIĞIM YOK EĞER SİZ SU İŞİ YAPMAYI DÜŞÜNÜRSENİZ BİLGİ PAYLAŞIMI YAPABİLİRİM SAĞLIKLI VE 100/100 YERLİ ÜRÜNLERİ KULLANMAK VE BUNLARI TANITIP SATMAK VE KARİYER YAPIP GÜZEL PARALAR KAZANMAK İSTERSENİZ TECRÜBELERİMİ AKTARIRIM İYİ GÜNLER DİLERİM...

vebahargeldi isimli kullanıcı niki ile diğer formda yazan arkadaşım bu sayfayı da takip ediyorsan soruların için bir şeyler yazmak istiyorum öncelikle helal sertifikası gmp(iyi imalat uygulamaları) stardartları ile hpp teknelojisi (yüksek penetrasyon özelliğine sahip üretim teknolojileri) kullanılarak hijyenik ortamda ve hiçbir sakıncalı maddeyle teması olmadan insan sağlığını tehlikeye atmayan ve tamamen organik bitkisel hammaddeler kullanılarak yapılan islami kurallara uygun olarak hazırlanan ürünlere verilen sertifikadır.... hangi ürünlerde derseniz helal sertifikasının tam ortasına dikkatli şekilde bakarsanız hangi ürünler için verildiğini okuya bilirsiniz
helal.webp

bebek ürünlerine gelince içeriğinde paraben,triclosan,alkol,sls ve hiç bir kimyasal barındırmayan şampuan,krem kolonya,yağ ve losyonları ile floridsiz diş macunları ile tam bir güvenlik sağlar en kıymetlimiz için siz yinede araştırın sevgili vebahargeldi nickli arkadaşım

Farmasinin çoğu kozmetik ürününde paraben varmış diye okudum internette.Mesela eyeliner falan el kremleri için bir şey diyemem de.Göz kalemleri maskarası alerji yapıyor mu?Bir de allıkları nasıl?

vücudu hassas olan çok arkadaşlarım var özellikle göz kalemi ile ilgili diğer ürünlerin çoğunda gözlerinde yanma olduğunu allerji yaptıkarını söylüyorlar farmasiden çok memnunlar internette farmasinin kendi sayfasına girin ülkemizde yeni bir marka olabilir ancak 5 kıtada 121 ülkeye satış yapan bir türk firması ...tr facebook adresi de missfarmasi inceleyin kendiniz karar verin

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar araştırın sorun ben kullanıyorum kullanan arkadaşlarımda memnun farmasinin ürünleri gerçekten sağlımızı koruyan katkısız ürünler özellikle çocuk ürünlerini ve makyaj ürünlerini incelemenizi ve kullanmanızı tavsiye ederim

Back
X