- 28 Mart 2013
- 760
- 136
- 323
- Konu Sahibi boncukgumus
farmasi saç şampuanı ve maskesini kullanan var mı arkadaşlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kesinlikle cevreden olumsuz duyumlar oluyor.. Ama ben danısmanım ve kesinlikle danısman oldugumdan söylemiyorum urunlerı dogal ve vaatlerini yerine getiriyor..geçen kuaföre gıtmiştim acele yıkattırıp şekil verdirmem gerekti..genelde şampuanımı gotururum bu kez unutmuşum. Oradaki bayan ısrar ettı farması sampuanla yıkıcam diye..cok güzel falan dedi benım kendımın dedi ..ve yıkadı krem kullanmadı..
ben hayatımda sacımı hıc o kadar yumuşak hıssetmemiştim..ama genelde kötü yorumlar almıs dıye pskolojık olarak sogudum sampuandanne bileyım dogru mu yaptım
Bende icerigini arastiriyorum ozellikle sarimsakli olanin ama bulamadım hicbiryerdeKızlar, farmasinin yeni nesil saç maskelerinin kullanım şekli nedir? Ürünlerden birinde köklere nufuz eder diye belirtilmiş, kökten uca mı kullanılıyor? Benim bildiğim saç kremi ve maskeler köklere sürülmez ama...Elinde maske olup içerik ve kullanma talimatı ekleyecebilecek olan var mı?
Konuyla da ilgilenen yok şimdilikBende icerigini arastiriyorum ozellikle sarimsakli olanin ama bulamadım hicbiryerde
Mail attim bakalim cvp ne olacak canim haber veririm sanadaKonuyla da ilgilenen yok şimdilik![]()
Tamamdır bekliyorum...Mail attim bakalim cvp ne olacak canim haber veririm sanada
Mail attim bakalim cvp ne olacak canim haber veririm sanada
cevap var mı arkadaşlar?Tamamdır bekliyorum...