FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

peki en hızlı level atlama yöntemi black beries ekmek mi yoksa, çok coin kazandıran bişeyler ekmek mi villa alıp 10000 xp kazanmak için
sizce en hızlı level atlama yöntemi hangisi kızlar
:hulya:

ben hiç harcama yapmadım. devamlı ektim durdum ama parası çok olandan. günde 1 sefer sadece. şimdi villamı aldım, paşa paşa oturuyorum içinde. :)

kızlar bi açık var komşularınız fv lerinizi calabiliyormus eger guvenmediginiz komsunuz varsa silin

bence 4 saatlik bir urun dikip xp kazanmak
tabi bu arada para biriktirik villa almakta cok iyi olur tabi : )kaydirigubbakcemile5

hııımm, ben black berries ekip duruyorumda, demekki doğru yapıyomuşumkaydirigubbakcemile3

ben hiç harcama yapmadım. devamlı ektim durdum ama parası çok olandan. günde 1 sefer sadece. şimdi villamı aldım, paşa paşa oturuyorum içinde. :)

hıım bu da diğer taktik, güle güle otur canımkaydirigubbakcemile3

Bugun kayip hayvanlari nasil evlat edinecegimizi anlatacagim : ) bilmeyenler ,yeni baslayanlara ; )

Farmville kayıp hayvanlar ailesine katılan White Kitty... Komşularımızın sayfalarında yayınladıkları bildirilerde " Adopt White Kitty ! " linkine tıkladığınızda bu kayıp hayvanı çiftliğinize katabilirsiniz.

White kitty 3 günde 95 altın hasılat vermektedir.

Son düzenleme:

Komşularımızın bildirilerinde yer alan " Adopt the Penguin " linkine tıklamanız yeterli. hatırlatayim hediye kutunuzdan çıkartmadığınız sürece başka kullanıcılarda bu hayvanı çiftliklerine katabilirler :jeyyar: bir ufak tuyo :smiley-cool:

zeep tatlım ben kolleksiyon işini pek anlamadım canım .
hani tüy,eldiven,tırmık,,yumak,uğur böçüğü gibi şeyler cıkıyor.,yayınlananlardan aldığındada useyede bassan komşuların arkasına doğru kaybolup gidiyor..bunun bize kazancı ne olabilirkii,fisfisfis.

bir ay oldu başlayalı. :kedi: 28 level oldum.opuyorumnanaktan

masallah irna ablam hizlisin :jeyyar:

evet her parca kollesiyonu tamamlamak icin onemli
use dedigimizde otomatik olarak ekliyor ;dogrudur yani

biraz bilgi vereyim hem bilmeyen arkadaslarda vardir ;

Her koleksiyon serisinde 6 adet değişik item var ve bunların herbirinden altışar adet toplanmalı

Koleksiyon serileri,

Bahçe aletleri serisi (Gardening tools collection) : Gloves – eldiven, trowel – kürek, cultivator – kültivatör, twine – ip, pruning saw – budama testeresi, shears – biçici

Yerel eşyalar serisi (Country Kitsh collection ) : needlepoint – işleme tablo, spigot – musluk, pocketwatch – cep saati, salt shaker – tuzluk, thimble – yüksük, cow bell – inek çanı

Böcek koleksiyonu (bugs collection) : ladybug – uğur böceği, dragonfly – yusufçuk, caterpillar – tırtıl, stick bug- çekirge, beetle – karaböcek, centipede – kırkayak

Kelebek Koleksiyonu (butterfly collection) : emperor – imparator kelebek, painted lady – benekli kelebek, blue butterfly – mavi kelebek, swallowtail – çatalkuyruk, zebra, copper – bakır renkli

Tüy koleksiyonu (feather collection) : green plum – yeşil erik rengi, hen feather – tavuk tüyü, dapple plum – benekli tüy, red feather – kırmızı tüy, banded quill – şeritli telek, blue feather – mavi tüy

Bu ögelere bitkinizi ekerken, hasat toplarken, komşunuzun tarlasını gübrelerken, hediye vb yollar ile rastlayabilir ve koleksiyonunuza katabilirsiniz...kaydirigubbakcemile5

bu koleksiyonları tamamlayınca ribbons kazanmak mümkün iki koleksiyonu tamamlayanlar sarı kurdeleyi alabiliyor.

Koleksiyon tablosuna aşağıdaki resimde gösterilen yoldan ( kurdelelerin olduğu bölümden ) ulaşabiliriz kaydirigubbakcemile5

Bunlara + olarak bir koleksiyonu tamamladiginizda 5 fuel kazaniyoruz ; )
bu da onemli degil mi ? :lepi:

teşekkürler canım benim..opuyorumnanaktan

bayaa olmuş hatta iki tanesini tamamlamışım.diğerlerinden bir iki tane kalmış..tabii birtek olanda var ama. kaydirigubbakcemile3 yerimseniben

teşekkürler canım benim..opuyorumnanaktan

bayaa olmuş hatta iki tanesini tamamlamışım.diğerlerinden bir iki tane kalmış..tabii birtek olanda var ama. kaydirigubbakcemile3 yerimseniben

rica ederim :kedipuyorumnanaktan

masallah kaydirigubbakcemile5

ya Zepp süper balkabağım uçmuş ya, sadece benimkimi uçtu herkesinkimi uçtu, kaç günüdür süper balkabağının fanı ol deyip duruyodu, fanı olmadım diyemi uçtu acep ya, balını kaybeden winnie kadar üzüldüm vallamafoldumben

şimdide tekrar çıkmış anlamadım valla bu işi,bilmiyorumkismile nolur nolmaz diye hemen fanı oldum amakaydirigubbakcemile3

Horse Stables, At Barınakları yakında! Sevgililer günü süreli ürünlerinin markete gelmesi bekleniyor!

Yakında Farmville'de gelecek olan diğer bir yenilikte Horse Stables, At Barınakları. Atlarının çiftlikte çok yer kapladığından yakınan oyuncular için güzel bir haber.
Bununla birlikte Sevgililer Günü temalı ürünlerinde kısa zamanda markette olacağı Zynga tarafından söylendi. Komşularımıza çikolata ve şeker de gönderebileceğiz yakında.kaydirigubbakcemile5
İlerleyen zamanda Farmville'e köpeklerde dahil olabilir. Köpeklerin olmaması büyük eksiklikti, ilerleyen zamanda köpeklerimizede kavuşabiliriz.delikafadulden

Yakında Referee Cow, Hakem İnek Farmville kayıp hayvanları arasındaki yerini alabilir. Her an çiftliğinizde kaybolmuş bir Hakem İneğe rastgelebilirsiniz :jeyyar:

Farmville ‘ye yakın zamanda eklenecek 2 yeni at,

Gri at 2100 coins e satın alınabilecek, benekli at ise 20 FV cash karşılığında alınabilecek.kaydirigubbakcemile5

Ahırı direk hazır olarak gelmiyor ilk olarak inşaat halinde alıyorsunuz.

Ahırı hazır hale getirmek için 5 farklı malzemeden her bir parçadan 10 ar adet toplamamız gerekiyor.
Bu malzemeler ;

Bu ahırdada limit 1 olarak belirtilmiş tarlamıza 2 adet ahır alamıyoruz maalesef.

Bu stadyum 50.000 coins karşılığı alınıyor ve 2.500 coins karşılığı satılıyor ve satın aldığımızda 500 XP kazanıyoruz.

Sevgililer Günü Çiçekleri Ekilebilir! Sevgililer günü temalı yeni hayvanlar markette!

14 Şubata kadar markette kalacak olan pembe, sarı ve beyaz güllerden ekebilirsiniz. Bu ürünler oldukça karlı, 3 XP puanı kazandırıyor

Pembe domuz ve pembe inekte marketten alabileceğiniz yeni hayvanlardan.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…