peki en hızlı level atlama yöntemi black beries ekmek mi yoksa, çok coin kazandıran bişeyler ekmek mi villa alıp 10000 xp kazanmak için
sizce en hızlı level atlama yöntemi hangisi kızlar:hulya:
bence 4 saatlik bir urun dikip xp kazanmak
tabi bu arada para biriktirik villa almakta cok iyi olur tabi : )kaydirigubbakcemile5
ben hiç harcama yapmadım. devamlı ektim durdum ama parası çok olandan. günde 1 sefer sadece. şimdi villamı aldım, paşa paşa oturuyorum içinde. :)
zeep tatlım ben kolleksiyon işini pek anlamadım canım .
hani tüy,eldiven,tırmık,,yumak,uğur böçüğü gibi şeyler cıkıyor.,yayınlananlardan aldığındada useyede bassan komşuların arkasına doğru kaybolup gidiyor..bunun bize kazancı ne olabilirkii,fisfisfis.
bir ay oldu başlayalı. :kedi: 28 level oldum.opuyorumnanaktan
teşekkürler canım benim..opuyorumnanaktan
bayaa olmuş hatta iki tanesini tamamlamışım.diğerlerinden bir iki tane kalmış..tabii birtek olanda var ama. kaydirigubbakcemile3 yerimseniben
ya Zepp süper balkabağım uçmuş ya, sadece benimkimi uçtu herkesinkimi uçtu, kaç günüdür süper balkabağının fanı ol deyip duruyodu, fanı olmadım diyemi uçtu acep ya, balını kaybeden winnie kadar üzüldüm vallamafoldumben
Horse Stables, At Barınakları yakında! Sevgililer günü süreli ürünlerinin markete gelmesi bekleniyor!
Yakında Farmville'de gelecek olan diğer bir yenilikte Horse Stables, At Barınakları. Atlarının çiftlikte çok yer kapladığından yakınan oyuncular için güzel bir haber.
Bununla birlikte Sevgililer Günü temalı ürünlerinde kısa zamanda markette olacağı Zynga tarafından söylendi. Komşularımıza çikolata ve şeker de gönderebileceğiz yakında.kaydirigubbakcemile5
İlerleyen zamanda Farmville'e köpeklerde dahil olabilir. Köpeklerin olmaması büyük eksiklikti, ilerleyen zamanda köpeklerimizede kavuşabiliriz.delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?