farzedin kayınvalideniz buraya yazdıklarınızı okuyacak :)

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
evet kızlar başlıkda da izah ettiğim gibi, kayınvalidesi ile sorunları olan çok kadın var, ve her geçen gün buraya dert yanan dertlerine derman arayan bayanlar var şüphesiz...
belki bu olmayacak ama, en azından içini döküp rahatlamak isteyen, mizahi şekilde dertleşmek isteyen varsa buyurun dökelim içimizi...
farzedin kv niz burayı okuyacak, ona burdan nazik bir dille neler söylemek istersiniz...

ilk ben başlıyım :)

sevgili annecim, her nekadar düşünceli samimi ve içten olmaya çalışsanda, yönetici ruhun yüzünden, çok sıkıntı veriyorsun,
keşke herkes kendi evinden sorumlu olsa da kimse kimseye karışmasa, herkes hayatına baksa ve kimse kimseye müdahele etmese dimi? :)

Torunun olduktan sonra beni gelinden saydığın için ,
Yavaş yavaş bizim de bir aile olduğumuzu kabullendiğin için,
Kışlık yiyeceklerimizin tamamını yaptığın için,
Son zamanlarda oğlun kadar beni ve torununu da düşündüğün için
teşekkürler anne (ciğim demek içimden gelmiyor. ) :37:

Ilk zamanlar seni cok sevsemde o bana soyledigin ilk laflar kenfini dunyanin uydusu gibi gormen sanki oglun ve cocuklarin senin esirinmis gibi bana yansitmandan dolayi seni sevmiyorum...anla sen kendi evinin ailenin yoneticisiysen bende kendi evimin kocamin cocuklarimin yoneticisiyim ama sen bunu anlayamadin....sana saygi duyuyorsam eskiden soylediklerini gormemezlikten geliyorsan senden korktugum icin degil bilki kocama duydugum sevgiden dolayidir...senu sevmiyorum sevemiyorum...evdeki gelinleri ezip kendin gibi yonetebilirsin ama o hukmun bende gecmez gecte olsa anladin sanirim....iyiki binlerce km uzagimdasin ayni havayi solumuyoruz senle....

Sevgili Kayınvalidem;

böyle güzel evlatlar yetiştirdiğin için,
her ne kadar beni ilk başlarda istemesen de, evlendikten sonra kendi kızından ayırt etmediğin için,
bugüne kadar bana bir gün olsun kötü bir laf söylemediğin için,
ogluma ve kızıma çok iyi baktıgın için,
kendi kayınvalidenden çok çektiğinden gelinlerim çekmesin diye yine kendini feda ettiğin için,
evlatlarının mutlulugunu her şeyden üstün tuttugun için,
huzurumuzun bozulmasından çok korktugun için,

ALLAH SENDEN VE KAYINPEDERİMDEN BİN KERE RAZI OLSUN :)

HERKESE SİZLER GİBİ KAYINVALİDE KAYINPEDER NASİP ETSİN :)

Son düzenleme:
Sevgili Kayınvalidem;

her ne kadar beni ilk başlarda istemesen de, evlendikten sonra kendi kızından ayırt etmediğin için,
kendi kayınvalidenden çok çektiğinden gelinlerim çekmesin diye yine kendini feda ettiğin için,

Gerçekten melek bu kadın.
Çok şanslısın Cudana'm .
:nazar:

Son düzenleme:
Sevgili Kayınvalidem;

her ne kadar beni ilk başlarda istemesen de, evlendikten sonra beni kendi kızından ayırt etmediğin için,

Cudana'nın sevgili k.validesi size anneciğim diyebilir miyim :1: beni nüfusunuza alır mısnız,Cudana'nın görümcesi olmak istiyorum :27:

:nazar:

müstakbel kv ciğim.. şimdiye kadar hep beni tuttun her olayda ve oğluna ne olursa olsun direk:"git kızın gönlünü al" dedin teşekkür ederim ama son olayda kavga ettik ve oda gidip içti diye neden bana ufak bir sitemde bulundun anlayamadım.. :27:

hanımlar hiç bi başlıkta bu kadar -ciğim i bi arada görmemiştim, meğerse ne kv sever bi gelin topluluğuymuşuz:1::1:

"KAYINVALİDEDEN GÜZEL BİR DERS"

Aşçılığıyla ün yapmış yaşlı bir kadın, akşam yemeğine
gelecek olan oğlu ve yeni gelini için yine mutfağına kapanmış,
yemek yapıyordu.

Aynı akşam yemeğe eski bir aile dostu da davetliydi.
Beklenen misafirler gelip sofraya oturduklarında çok şaşırtıcı
bir durumla karşılaştılar…

Yaşlı kadının o gece yaptığı yemekler değme oburların bile iştahını kapatacak kadar berbattı.

Tatlılar un kokuyordu, patatesler yanmıştı, köfteler ise neredeyse hiç pişmemişti.

Oğlu, yeni gelini ve aile dostu, kadıncağıza durumu fark ettirmemek için ellerinden geleni yaptılarsa da, yemek sırasında pek iştahlı göründükleri söylenemezdi.

Nihayet yemek bitti ve yeni evli çift annelerinin ellerini öperek evlerine gittiler. Aile dostları ise biraz daha kaldıktan sonra gitmeyi düşünüyordu. Oğlu ve gelini gittikten sonra,
yaşlı kadına:

" Senin harika bir aşçı olduğunu adım gibi biliyorum.
Bana söyler misin, bu geceki yemekler neden o kadar kötüydü? Bence ya hastasın ya da bir bildiğin var." dedi.

Yaşlı kadın gülümseyerek cevap verdi:

- Hayır, hiçbir şeyim yok. Kasten yaptım. Bu yemekten sonra oğlum asla ikide bir annesinin yemeklerini hatırlatıp karısının kalbini kıramayacak . . .

Son düzenleme:
Sevgili annem...
Sen benim annemden de öte oldun bana.
Annemden görmediklerimi senden gördüm hep ilgiyi alakayı sıcaklığı...:nazar:
Hasta olduğumda benimle ilgilenmeni ağladığımda ağlamanı unutamam annem.
Hataların hatalarımız yok değil.
Sen çok karışırsın herşeye özellikle oğlumla ilgili olanlara...:55:
Bende buna sinir olurum.
Keşke hiç karışmasan.:26:
Dadından yinmezsin valla billa :27:

Sevgilii kayınvalideciğim,
bana kahve falı bakıcam bahanesiyle laf sokuyosun anlamıyorum zannetme anlıyorumm :)
anneme çok gittiğimz için düşmansın bana boşuna saklama biliyorum...
bide herkes kayınvalidesinden bişeyler öğrenir fakat ben sana çoğu şeyi öğrettiğim için teşekkür bekliyorumm :):)
:9::9::9: saygılarımla ):))

Back
X