farzedin kayınpederiniz buraya yazdıklarınız okuyacak:))

eşimin ailesinin yanına son gittiğimizde k.pederim bana 1 avuç dolusu kara dut toplayıp verdi ve ben çok mutlu oldum ben ondan önceki gün karadut un çok sağlıklı olduğunda bahsetmiştim oda bana bizim bahçede var kızım dedi gitçeğimiz gün de bana bir avuç uzattı... benim babam çok küçükken öldüğü için ben ilk kez ona baba dedım ve çok seviyorum...he belkı bunda da ne var diyceksınız ama aslında benım k.pederım seviyeli bir adamdır 5 oğlu 5 gelini var 70 yaşında ve onun gelinine böyle yakınlık göstermesini beklemezler...sadece anlatmak istedim....teşekkürler baba hayatımda yediğim en güzel meyveydi...

Kızını bu kadar bunaltma lütfen, 1 aydır senin yüzünden nişanının heyecanı yaşayamıyor kız.
küçük diyorsun da, ben ondan küçükken zorla oğluna almadın mı beni? :27::27:
şaka bir yana, üstüne bu kadar gitmeyin lütfen

aslında seni çok seviyorum sevgili kayın pederciğimm yüreğinin çok yumuşak olduğunu dabiliyorum ama baba o nasıl bir mizaç ya. ilk tanıştığımız zaman yanında korkudan ağzımı açamamıştım. Bir de bazen olmayacak yerlerde hiç olmayacak şeyler söylüyosun o da beni biraz üzüyor. Ama yinede benseni çook seviyorumm...:nazar:

bugünlerde sana gıcık oluyorum
söylediklerin çok saçma
aptal sorularından bıktım
duymamazlıktan geliyorum anla be adam
hoca hoca diye seslenmekten bıktım
baba bana hoca yerine kızım demeni tercih ederim dedim bugün sana
ama eminim anlamadın

üzerinde uyuduğum çarşafı yere serip üzerine seccade serip namaz kılmana (hastane odasında)
çok kızdım. sen kendini temiz mi sanıyorsun. bula bula
o çarşafı mı buldun? bari bi gazete serseydin alta.

dün tanışma yıl dönümümüzdü v e biz kutlayacaktık içine ettin
iyi birisin biliyorum ama saçmalıklarınla beni delirtiyorsun

ayrıca bizden para beklemeyi bırakkkkkkkkkkkkkk
oğlun trilyoner de olsa sana para vermez sana
hepsini kayınvalideme yani karına verir:52:

düşün bakalım neden?

kızlar çok sinirliyim bugün ona çoook bu topik süper olmuş:46::46::46:

Sevgili kayinpeder. Sana eskisi gibi baba demeyi cok isterdim. Ta ki kocamin annesi bile olmayan ikinci esinin doldurusuna geldigin zaman bittin benim icin. İste tamda i gece oglunu arayip beni sikayet ettin ya, hemde hic sebepsiz. O an bittin.1 senedir yuzumu goremiyorsun. Torununu gostermeyende ben degilim oglun. Ama bunu sen hakettin.

Müstakbel kayınpederim ya da kayınbabam.Buraya yazarken bile o kadar garipsiyorum ki,bir
de ağzımdan çıksa etrafıma bakarım kimden çıktı o ses diye...
Sana amca demekteyim şu an,biliyorum kısa süre sonra geleceksiniz ailemden
isteyeceksiniz beni Allah'ın izniyle,beni kızınız olarak gördüğünüzü söylüyorsunuz hep,
evin neşesi diyorsunuz bana,bir gelininiz var 10 yıllık,o gelininizmiş ben ise kızınız...
Çok seviyorsunuz beni,biliyorum.Ben de sizi çok seviyorum,herkes şaşırıyor bu sert
mizaçlı adamın nasıl olup da bu kadar yumuşayıp sevgi dolu bir insana dönüştüğüne.
İyi ki sizi tanıma şerefine nail olmuşum...
Umarım herşey sonsuza dek böyle güzel gider,Allah size uzun ömürler versin."Kızım."diye
hitabınıza karşı en kısa zamanda sizin için ağzımdan "Baba..." kelimesinin çıkması dileğiyle...

Müstakbel kayınpederim ya da kayınbabam.Buraya yazarken bile o kadar garipsiyorum ki,bir
de ağzımdan çıksa etrafıma bakarım kimden çıktı o ses diye...
Sana amca demekteyim şu an,biliyorum kısa süre sonra geleceksiniz ailemden
isteyeceksiniz beni Allah'ın izniyle,beni kızınız olarak gördüğünüzü söylüyorsunuz hep,
evin neşesi diyorsunuz bana,bir gelininiz var 10 yıllık,o gelininizmiş ben ise kızınız...
Çok seviyorsunuz beni,biliyorum.Ben de sizi çok seviyorum,herkes şaşırıyor bu sert
mizaçlı adamın nasıl olup da bu kadar yumuşayıp sevgi dolu bir insana dönüştüğüne.
İyi ki sizi tanıma şerefine nail olmuşum...
Umarım herşey sonsuza dek böyle güzel gider,Allah size uzun ömürler versin."Kızım."diye
hitabınıza karşı en kısa zamanda sizin için ağzımdan "Baba..." kelimesinin çıkması dileğiyle...

inşallah her böyle süregider :nazar:

sevgili kp

sabahları yemek yerken şapırtın ta karsı mahalleden duyuluyor

bana sormadan bişi yapmayın diyosun ya,sen çok biliyosun

her şer de bir hayır vardır ya,iyiki o ameliyatı oldun ve kişiliğin değişti yoksa eski halinden bende oğlunda nefret ediyorduk

Kalp ameliyatından sonra insanlar genelde kişilik değiştirirmiş. sizinkide öyle mi. benim kp derde 3 gün önce oldu ameliyat. Umarım bal kaymak olur. gerçi 3 gündür yüzü çok asık ama....

Back
X