sedefcim ben bugün gittim satıldığı yere lensler muayene ile birlikde 35 ytl inanılmaz ucuz geldi bana lensi denemek içinde illa muayene gerekiyomuş lensi almasan bile muayene olup 20 ytl veriyosun
ve şunuda söyledi ordaki bayan bu fiat bikaç güne değişicek 70 -80 arası olucak lensler çok çok kaliteli tanıtım amacıyla bu fiata dedi ne kadar doğru bilmiorum ben onun söylediklerini yazıyorum arkadaşlar
Dün denedim kızlar yeni satışa sunulmuş bu lensler optikteki satış elemanı 2 aydır piyasada dedi ben ismen benzerlik oldugu için freshlookla aynı firmanın ürünü diye düşündüm değilmiş yeşilini ve grisini denedim begenmedim dokusu freshlooka benziyor ...
ben yeni aldım çok tereddütle yaklaştım ama gayet memnunum. hem kalite açısından hemde renkler çok güzel.ama 35 tl ye bulamdm 50 tl verdim daha önce f.look kullanıyodum çok batıyodu bu lensle çok mutluyum nerden aldınız fiyatı çok makul geldi
arkadaşlar bende yeni aldım çok memmunum...gerçekten çok kaliteli bir lens..özellikle diğer lensler de yaşadığım görüşte netlik sıkıntısı bunda hiç yok..renkleri freshlook tan çok farklı ve doğal..kızılay da dost kitab evinin üstünde L&D optik var lens dünyası yani..oradan aldım fiyatıda ucuz...özellikle dark blue ve hareli greeen tavsiyedir...