• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fashion

Aynen londradayim, yarin da danimarkaya gidiyorum ordan da belcikaya :'( okulla ilgili islerim var.. bir turkiyeye gidemedim ya, cok ozledim :(

Bende avrupa ülkelerine gitmek istiyorum ama henüz kısmet olmadı. Şansa bak ben oraya sen buraya gelmek istiyorsuuun :31: Bu arada oradan resimler atar mısın? senin gözünden görmek isterim Londra'yı ve Danimarka'yı :9:

Hahah voedream ifşa oldun kız :27:
Ama arkadaşın eli uzun ne zaman yanına gitsem,
Oradan buradan bir sürü resim indiriyor :1:

Sadece oradan almadğımı belirttim canımmm, hem hep facedekiler niye yararlanıyorki birazda buradaki kızlar yararlansın dimi canııım :52:

$481434_481707125209036_592744383_n.webp Jeffrey Campbell ♥

Çiğköfteyi pek sevmem, ama midye dedin mi akan sular durur :1:
Dürümümüzü yedik bu arada :52:
Gurbetçi demek, dürüm satan yer hiç mi yok yaaa :27:
afiyet olsun :D ya burda da var ama aynisi olur mu :( hic guzel olmuyor.. midye yasak satilmiyor burda. neyse bir ay sonra izmire gidiyorummmmm doya doya yicem :D

afiyet olsun :D ya burda da var ama aynisi olur mu :( hic guzel olmuyor.. midye yasak satilmiyor burda. neyse bir ay sonra izmire gidiyorummmmm doya doya yicem :D

Ay kıyamam canım ya dürümsüzlük valla çok zor :1:
Gel de bol bol ye :9:

Midye ben yemiyorum bayağıdır...
Umarım ben de doya doya yerim bir gün :52:

Kışın midye olur muydu yaa yeni öğrendim genellikle deniz sezonunda görüyorumda hepp :52:

Kışın midye olur muydu yaa yeni öğrendim genellikle deniz sezonunda görüyorumda hepp :52:

Kızlar sohbete bodoslama daldım kusura bakmayın :1:
Kışın da midye oluyor tabii ki, bizim burda bir balıkçı var arada gideriz oraya midye de yeriz..
İzmirden geliyormuş her gün taze taze mis gibi :16:

$223877_524185557607950_979695046_n.webp $320326_530362476990258_431542662_n.webp $549584_216163598511439_742519029_n.webp Bunlara sahip olmak isteyen tek ben değilimdir heralde :16:

Öyle ya nazar değmesin :nazar:
Sen bi face'e baksana :23:

Tamam canım bir dk. Ayrıca yenilerini çekeceğiz o videoların ama bu kadar soğuk bir havada bir daha tekrarlamayalım çünkü ellerim dondu havalar ısınınca dışarıda çekeriz :51:

Tamam canım bir dk. Ayrıca yenilerini çekeceğiz o videoların ama bu kadar soğuk bir havada bir daha tekrarlamayalım çünkü ellerim dondu havalar ısınınca dışarıda çekeriz :51:

Benim ki daha çok donduuuu :52: :52: :52:

Back
X