- Emoji Skoru
- 265
- Puanlar
- 163
Ay ruja bayıldım. Hangi markanın kaç no su acabaa
Canım bu MAC'ın ruju ama no sunu bilmiyorum :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ruja bayıldım. Hangi markanın kaç no su acabaa
Yerleri sileceğim de
Kız cilt temizleme ürünü diyorum ya![]()
Canım ben cildimde bir şey kullanmıyorum ama Neutrogena pembe greyfurt serisini öneriyorlar bir araştır istersen![]()
Pembe mi, greyfurt mu
Tamam canım benim sağol bakıyorum şimdi![]()
İsste bu fazla güzel![]()
Eki Görüntüle 583962 Evet bayanlar bu araba için modanın kraliçesi diyebiliriz![]()
Eki Görüntüle 584350 Saçlarına kurdele yapmak isteyenler buyursun![]()
Eki Görüntüle 584346 Eki Görüntüle 584347 Eki Görüntüle 584348 Eki Görüntüle 584349 Örgü modelleri 2013'ün vazgeçilmezleri arasında yer alacak.
bu arabaya binsek rahat bırakmazlar kızz, trafikte adamlar peşimize takılır:)))
yaaa su saç modellerini yapabilenlere hayranım, ben kendime örgü bile yapamıyorum,ellerim birbirine dolaşıyor:)
ama başkasına her modeli yaparım kuaför gibiyim valla, sadece kendime hayrım yok:)))
En üstteki örgü modeli çok güzel hatta ben yapabiliyorum
Saçlarim kisa oldugu için henüz kendime yapamiyorum ama arkadaslarima yapiyorum çok hoş oluyor![]()
Hadi ya o nasıl yapılıyor ki??
Saçı önce 3'e ayırıyorsun. Sonra her birini normal şekilde örüp küçük birer tokayla bağlıyorsun. Daha sonra da bu üç örgüyü bir arada örüyorsun. Bu kadar![]()
Sağol canım ama bu model o tariften çıkmaz gibime geliyor. Senin ki biraz benziyordur ama bire bir aynısı olduğunu sanmıyorum :44: