fat bloke - yağ yakıcı ilac hakında kulananlar bilgisi olanlar...

mavisinesi

Laz'ın Eşi :))
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
250
26
118
kızlar fat bloke hakkında ne biliyorsunuz ? kullananlar varmı yağ yakıyor hızlı kilo verdiriyormuş, sağlık bakanlığı onaylı.. ama işe yarıyor mu ??? :15:

Bir ara almayı düşündüm ancak şikayet var daki yazılanları okuyunca vazgeçtim
Doktorum da sakın kullanma dedi, sindirim sistemine zarar veriyormuş
Ayrıca Sağlık bakanlığı onayı da şaibeli
İlaç olarak değil, tıbbi malzeme olarak geçiyor bilginiz olsun

Son düzenleme:
hayatımıza bu kadar kimyasal karışmışken ve zayıflama ilaçlarından bu kadar ani ölümler olurken ben çekinirim kullanmaya. Spor+ diyet yapanlar neden uğraşsın ki sektör buna yoğunlaşır. yemek yedirmeyen, oturduğun yerden yağ yakan ilaçlar bulmaya çalışır var gücüyle.

Ben aldım ama herhangi bir etkisini görmedim (iştah kapama gibi) bu nedenle tavsiye etmiyorum üstelik pahalı da
bir ilaç ama şunu da belirteyim düzenli kullanmadım öğle ve akşam öğünlerinden önce ikişer tablet kullanılması gerekiyordu
ben akşam yemeği yemediğim zamanlar ilaç almadım belki de bu yüzden memmun kalmadım.

Haplarla asla sağlıklı bir şekilde zayıflamaz. Hormonsal vs. sorun yoksa tek çözüm aldığınızdan fazla kalori yakacaksınız. Başka bir çözüm yok...

Zayiflama haplari sagliga cok zararli, o haplar yuzunden olen insanlar var.

Alin teriyle, sporla ve iradeyle zayiflamaktan baska care yok sekerim, diger yollar sagliksiz :34:

Gecin bence, kesinlikle kullanmayin.

verdiğiniz cevaplar için teşekkürler arkadaşlar :) vazgeçmiş bulunmaktayım hiç olumlu birşey göremedim yanıtlarda :5::53:

Zayıflama haplarının sağlık bakanlıgı onaylı olduguna nedense pek inanmıyorum,zayıflama hapları yüzünden ölen,yada organlarına zarar veren bir sürü insanlar var,siz de isterseniz öncelikle kilo probleminiz için dahiliye doktoruna gidin,hormon tahlili yaptırın belki hormonal bir rahatsızlıgınız vardır.

Zayıflama haplarının sağlık bakanlıgı onaylı olduguna nedense pek inanmıyorum,zayıflama hapları yüzünden ölen,yada organlarına zarar veren bir sürü insanlar var,siz de isterseniz öncelikle kilo probleminiz için dahiliye doktoruna gidin,hormon tahlili yaptırın belki hormonal bir rahatsızlıgınız vardır.

öyle abartılacak kilom çok şükür yok oturarak çok yoğun çalışmaktan son 2 3 ayda evlendikten sorna kilo aldım basenlerimden rahatsız oluyorum göbek öyle çok bile yok o basenlerde gitmiyo zaten n :15::18::47::5:

Back
X