• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fat Degil Fit {Adım Adım zayıfla}

Unicorn_s

Kac kiloyum yazmaya gerek var mi ruhum 21 gram
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
12.026
24.201
348
38
Bazi seyleri anlamak için her defasında kafaniza dank etmesi lazım tokmagin.. mesela her sıradışı yada şok diyetten sonra anlarım ki ben robot değilim ve sistemli bir şekilde listelereyada yasaklara bağlı kalarak yiyemem.. ama nedense duyduğum bir başarı hikayesi beni yine heyecanlandırır ve yeni maceralara kapılmış bulurum kendimi..
Şu an ihtiyacım olan tek şeyin Sağlıklı ve dengeli beslenerek kilo vermem olduğunu düşündüğüm leveldeyim:cool:
Adim adım sağlıklı beslenmeyi öğrenip kilolarımdan kurtulma maceramı paylaşacağım bir günlük olsun bu da. .
Istediğimiz zaman çok iradeli oluruz bundan şüphem yok önemli olan istikrarı öğrenmek..

Isteyen bana katılabilir beraber istikrar saglayalim:KK19: sağlamayani zorla yola getirelim:KK4::KK71:

Başlangıç kilo 107
21 ekim 90.5
22 ekim 89.1
23 ekim 88.3
Ilk hedef. 85

Son düzenleme:
Bazi seyleri anlamak için her defasında kafaniza dank etmesi lazım tokmagin.. mesela her sıradışı yada şok diyetten sonra anlarım ki ben robot değilim ve sistemli bir şekilde listelereyada yasaklara bağlı kalarak yiyemem.. ama nedense duyduğum bir başarı hikayesi beni yine heyecanlandırır ve yeni maceralara kapılmış bulurum kendimi..
Şu an ihtiyacım olan tek şeyin Sağlıklı ve dengeli beslenerek kilo vermem olduğunu düşündüğüm leveldeyim:cool:
Adim adım sağlıklı beslenmeyi öğrenip kilolarımdan kurtulma maceramı paylaşacağım bir günlük olsun bu da. .
Istediğimiz zaman çok iradeli oluruz bundan şüphem yok önemli olan istikrarı öğrenmek..

Isteyen bana katılabilir beraber istikrar saglayalim:KK19: sağlamayani zorla yola getirelim:KK4::KK71:
Hayırlı olsunnn:KK200:

Hedeflerini hatırla
Zayıflamanın sana neler kazandıracağını düşünmüştün? Kendini nasıl hissedecektin ve nasıl görünecektin aynada hatırla!
Gerisini bosver ve bırak yiyeceklere anlam yüklemeyi. Un,şeker, ekmek, yağ cizz demeyi bırak çıkart o ürkütücü senaryoları gösteren hayali gözlükleri. Sana kilo aldıran bu yiyecekler değildi onları ne kadar bilinçsizce yediğini hatırla degistirmen gereken bu!

Günaydın

Kahvaltim
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 tatlı kaşığı lor peyniri
Domates
1.5 dlm tam buğday ekmegi

Ara: 2 hurma, türk kahvesi

Akşam (17)
Salata üzerine öğlenki yemeğin nohutlarindam 4 kaşık
4 kaşık yoğurt
1 el büyüklüğünde lavaş ekmek

Günaydın
kahvaltım
Biraz tavada yumurta
1 el kadar köy lavaşı
1 kaşık köy lor peyniri

26yaşındayım evliyim CAnım inşallah ama sen bana göre daha çabuk kilo verirsin çünkü yağ fazlaoldukça hızlı yanıyor yağ az olunca yavaş yavaş gidiyor sen daha sanşlısın bir de bu açıdan bak ;)

Back
X