Fatih Belediyesi 'sanata lüzum yok' dedi, portreyi bu hale getirdi!

hiçbir belediye görevlisinin projenin başını beklediğini görmedim...
ikinci ihtimal..
malum şahısa benzediği için evet sessiz sedasız silinmiş olabilir.... ama kim tarafından tartışılır....

''biri silmiştir'' ne saçma bir açıklama ya. mantıga bak

bir insan boyunu ya da elinde tasıyabileceği merdiven boyunu asan bir bina..
herhangi bir araç olmadan bunu yapmak ne kadar mümkün?
yok mu mobese dükkan kamerası vs mahallenin etrafında?

memlekette her isteyen sevmediği bir seyi ya da birine benziyor dediği şeyi bozacaksa ülkeyi kapatıp gidelim madem.
hani nerede arastırması? incelemesi? ''amaann ne gerek var'' dimi?
ah benim ülkem ahhhh...
bir an önce arınmanı diliyorumm bu kafalardan bir an önce..

bu hükümet ermenistanın yaptığı soykırım anıtına karşı yapılan İNSANLIK ANITINI yıktı.
bunu savununanlardan belediyenin sanat ve emek düşmanlığını akladığına da şaşırmadım.
Türkiye'yi dünyaya rezil etmek budur. en alakasız haberlerde rezil ediliyoruz derler gerçek rezilliğe sesleri çıkmaz.
kim neden rahatsız olur estetikten güzellikten insanlığın düşmanı bunlar

Bizdeki sanat ve doğa düşmanlığını hiçbizaman anlayamayacağım gibi , çocuğuma nasıl anlatacağımı hiç bilmiyorum !

Bu gidişle ;
*doğayı sev , agacı koru dıyemıcem çünkü doğa katliamı yapıyoruz..
*bir heykelin, sanat eserinin önünde;
"Bir ülkede, akıl ve sanattan çok maddi servete kıymet verilirse bilinmelidir ki orada keseler şişmiş, kafalar boşalmıştır."Büyük Frederich
derim ancak..

bina kimin acaba, sanat eseri olursa muteahhite de veremem diye korkmus sildirmis olabilir :)
ama her turlu belediyenin bilgisi disinda boyle bisey olma ihtimali cok sacma. aninda da silinip gidemez ki.
rusvet olaylari donmustur diye tahmin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…