Fatih Camisi'nde katliamı kutlaması!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
İstanbul Fatih Camisi’nde Suriye'deki Alevi katliamının kutlaması yapıldı.
cisr5.jpg

Çarşamba, 29 Nisan 2015 15:34

Dün Cisreşşuğur'a saldıran silahlı çeteler, Alevilerin yoğun yaşadığı İştebrak köyünde en az 35 kişiyi öldürdü. AKP'li Fatih Tezcan'ın sevinç mesajına da konu olan olayda ise İstanbul Fatih Camisi’nde Suriye’deki Alevi katliamı lokum dağıtılarak kutlandı.

İşte o çirkin kareler:

Oda
fatihtezcan.jpg

cisr3.jpg

cdrwo-fvaaeb8bz.jpg

cisr5.jpg

ekran_resmi_2015-04-28_14_32_02.png

http://haber.sol.org.tr/turkiye/fatih-camisinde-alevi-katliami-kutlamasi-115079

bi de bunun üzerinden espiri yapılması.... bu insanlar ne için öldürülmüş, sadece alevi olduğu için...

Aleviler kadar kafaniza tas dussun. Aleviler kadar inancini gizli sakli onun bunun gozune sokmadan yasayan eline beline diline hakim olan kim var ?

Bu sapiklar musluman mi simdi ? Alevi sunni olmasi onemli degil oldurulen insan ve cihat sacmaligi adi altinda oldurulmusler. Bu sapikliktir. Kimse bana vay efendim soyle boyle diye bunu savunmaya kalkmasin. Bunlarin dnalari bozuk mutant gen bunlar.

Umarim birgun bizim de sizin gibi serefsizlerin gebermesi sonrasi festivaller kutlamalar yapacagimiz gunler gelir. Ama muhtemelen biz tenezul etmeyiz. Sizin gibi itlerin bile insan oldugunu hatirlayacak kadar vicdanliyiz cunku.

İnsanlığımdan utandım şu an. Bir yerde katliam yapılıyor ve insan sıfatına girmişler bunu kutluyor.Bir insanın dininden, mezhebinden ,ırkından dolayı böyle bir şey yapılması ne kadar acı.Aklınız fikriniz yok ta vicdanınızı bir an önce bulursunuz umarım :KK11::KK11:

olivia olivia
yahu dinimizde alevılık sünnilik mi var. adamların kanında ayrımcılık var. Hz. Aliden sonra ozamanın mikser güçleri tarafından çıkarılmış bir eylem sadece. bölücülük..
Ülkede bir kıyım kapılmış adamlar buna seviniyor ya..

sosyal medya da fotosunu gördüm öldürülenlerin yarısı çocuk, gerçi yetişkin olsada fark etmezde, çocuk yahu

Bir insan baska bir insanin olumunu nasil kutlayabilir:KK43: Bir de guzelim Fatih Camiin de . Kirletiyorsunuz camiileri de reziller:KK62:

Bir insan baska bir insanin olumunu nasil kutlayabilir:KK43: Bir de guzelim Fatih Camiin de . Kirletiyorsunuz camiileri de reziller:KK62:
rezilki ne rezil..bunlar gibi düşünmeyen herkesi gavur ilan ettikleri için açıyorlar kuranı kerimi ha gavura bunu yapıcaksın diyorlar..bire bin ekliyorlar..kendilerince şekillendiriyorlar rabbimden bulurlar inşallah zıkkım yiyesiceler!

Şerefsizler haysiyetsiz mahluklar ya bunlar da insan mı midem bulandı, hay Aleviler kadar başınıza taş düşsün e mi, ne istiyorsunuz insanlardan ne zorunuz var ? Ne yaptı size Aleviler de bu kin bu nefret helak olun inşallah siz gebermek üzereyken bir yudum su isteseniz ben vermem size ama Aleviler verir öyle insan canına değer verirler çünkü.

Şerefsizler haysiyetsiz mahluklar ya bunlar da insan mı midem bulandı, hay Aleviler kadar başınıza taş düşsün e mi, ne istiyorsunuz insanlardan ne zorunuz var ? Ne yaptı size Aleviler de bu kin bu nefret helak olun inşallah siz gebermek üzereyken bir yudum su isteseniz ben vermem size ama Aleviler verir öyle insan canına değer verirler çünkü.
:KK9::KK9:
İçlerinde dogdum büyüdüm.. Babannem rahmetli hep aleviye gelin edin derdi canım benım.. anne tarafımda biokadar karşı cıktı. malesef şimdi damatlarını benden cok severler. gelin geldiğimde daha iyi anladım ki merhamet , hak , hukuk konusunda malesef benim diyen sünniden daha dürüstler..

:KK9::KK9:
İçlerinde dogdum büyüdüm.. Babannem rahmetli hep aleviye gelin edin derdi canım benım.. anne tarafımda biokadar karşı cıktı. malesef şimdi damatlarını benden cok severler. gelin gelinde daha iyi anladım ki merhamet , hak , hukuk konusunda malesef benim diyen sünniden daha dürüstler..
Ben de severim Alevileri felsefelerini dünya görüşlerini insana, doğaya, canlılara olan saygılarını gösteriş yapmadan kimsenin inancına müdahale etmeden inançlarını yaşayışlarını, kul hakkını gözetmelerini. Benim memleketimde de çok sayıda Alevi var bir gün olsun birinden kırıcı bir söz işitmemişizdir ki memleketimin çoğu bu camide lokum dağıtan mahluklar gibi düşünen insanlar olmalarına rağmen

Ben de severim Alevileri felsefelerini dünya görüşlerini insana, doğaya, canlılara olan saygılarını gösteriş yapmadan kimsenin inancına müdahale etmeden inançlarını yaşayışlarını, kul hakkını gözetmelerini. Benim memleketimde de çok sayıda Alevi var bir gün olsun birinden kırıcı bir söz işitmemişizdir ki memleketimin çoğu bu camide lokum dağıtan mahluklar gibi düşünen insanlar olmalarına rağmen

sen doğa deyince, geçen MEB in yaptığı teog denemesi aklıma geldi
dddddddddddddddddddddddddddddddddddddd.JPG
doğru cevap A olarak nitelendirilmiş yani Kuran ve doğa sevmiyorlar :/
sonra din kültürü dersi zorunlu olmasın seçmeli olsun teogta soru çıkmasın deyince, uzaydan gelmiş muamelesi görüyorum:KK53::KK53:

X