Fatih Dagdelen mi yoksa Abdülkadir Göksel mi???

depresif2o

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
19
1
Arkadaslar acil yardiminiza ihtiyacim var kusura bakmayin biraz uzun yaziyoru !!
benim burnum kolay ameliyat edilicek bir burun degill ve bicok doktora basvurdum reddettiler acikcasi riskli diyolar, en sonda fatih dagdelenden randevu aldim haftaya istanbuldayim.

ama malesef onuda cok zor ikna ettim asistanlari yuzunden bilet aldim simdide resim istemis yolladim ve istemedi iptal edin cok riskli filan demis aama ben cok israr ettim ve sonda tamam dediler.

Ama abdulkadir beyy tam istedigim gibi olmasada yeniden sekillendirebilirim filan bikac sey söyledi ve cok etkili konusdu
annem ama fatih dagdelenden yana sizce kimde ameliyat olayim fatih dagdelen tv lerde göründügü gibi iyi ameliyat yaparmi?? (ki ameliyat edicegide belli de degil )
cevaplarinizi bekliyorum özellikle onlarda ameliyat olmus kisilerden :)

Burnunuzun resmini ozelden atar misiniz sakincasi yoksa? cok merak ettim doktorlarin yapamayiz dedigi burnu...dogal burnunuz mu yoksa daha once ameliyat oldunuz mu? yani revizyon mu yoksa ilk ameliyatiniz mi olacak?bence yapamam diyen doktorlarda cok israrci olmayin en azindan durustce soylemisler ama madem istanbula geliyosunuz bi kac doktorla gorusmekte fayda var...

Ya daha once de ameliyat oldugum icin ameliyat izleri var oyuzden ameliyat etmek istemiyolar..yollamiyim darilmayin cekiniyorum az tanimadiklarima gostermeyi :)

canim 3-4 doktordan randevu alsaydin hazir gelmisken hepsiyle gorusseydin bence. Sadece fotoyla da anlasilmiyor doktorlar muayene edince daha detayli anlayabilirler durumu ona gore cozum uretilir...bu arada tvde gordugun herseye ve herkese inanma...hatta burda yazilanlara bile pek guvenme diyebilirim...dedigim gbi bikac doktorla gorus gelmisken gerci randevu almis olman lazimdi...en cok hangisi guven verirse ona git...revzyon hastariyla gorusmeye calis onlarin fotolarini incele muayenehaneye gidince...doktor yapamam derse de israr etme daha kotu sonuclarla karsilasmamak icin...son ameliyatin olur ins...ben ismini en cok duydugum doktorlari siralayayim sana: emre ilhan, baris cakir, muhammet dilber ve abdulkadir goksel... bir de yakup avsar var ama digerlerine gore o baya pahali para muhim degilse onla da gorus derim...ben henuz hicbiriyle yuzyuze gorusmedim saydiklarimdan fakat isimleri cok geciyor belki fikir verir diye yaziyorum...

canim 3-4 doktordan randevu alsaydin hazir gelmisken hepsiyle gorusseydin bence. Sadece fotoyla da anlasilmiyor doktorlar muayene edince daha detayli anlayabilirler durumu ona gore cozum uretilir...bu arada tvde gordugun herseye ve herkese inanma...hatta burda yazilanlara bile pek guvenme diyebilirim...dedigim gbi bikac doktorla gorus gelmisken gerci randevu almis olman lazimdi...en cok hangisi guven verirse ona git...revzyon hastariyla gorusmeye calis onlarin fotolarini incele muayenehaneye gidince...doktor yapamam derse de israr etme daha kotu sonuclarla karsilasmamak icin...son ameliyatin olur ins...ben ismini en cok duydugum doktorlari siralayayim sana: emre ilhan, baris cakir, muhammet dilber ve abdulkadir goksel... bir de yakup avsar var ama digerlerine gore o baya pahali para muhim degilse onla da gorus derim...ben henuz hicbiriyle yuzyuze gorusmedim saydiklarimdan fakat isimleri cok geciyor belki fikir verir diye yaziyorum...

Cok tesekkirler isimler icin evet aslinda baska doktorlardanda randevu almak istedim ama annem nedense cok guveniyodu fatih dagdelene baska kisilerden ramdevu aldirtmadi tv de gordu ondan iyisi yokdur diyip durdu.. Fikrini soyledigin icin cok tesekkurler sanirim fatih dagdelen ameliyat edmek istese bile oolmiycam

tv ye ben bile cikacagim nerdeyse...fatih dagdeleni duydum ama pek fikrim yok acikcasi cok iyi bi doktor da olabilir. yapabilirim derse tabii ki ona da olabilirsin kastettigim o degildi fakat yapmak istemedigini belirtmis zaten. ama gorusmye gttinizde daha gercekce degerlendirebilir yapilabilcekse yparim der zaten kimse kariyerini riske atmak istemez. ama tek bir doktora bagli kalma birden fazla kisiyle de gorus mutlaka demek istiyorum...hangisi guvenini kazanirsa ona ameliyat ol...icine sinsin yani...bak bundan onceki ameliyatndan memnun degilmissin cok iyi arastir lutfen...bundan onceki ameliyatini kime olmustun ki bu kadar mahvetti burnunu?

tv ye ben bile cikacagim nerdeyse...fatih dagdeleni duydum ama pek fikrim yok acikcasi cok iyi bi doktor da olabilir. yapabilirim derse tabii ki ona da olabilirsin kastettigim o degildi fakat yapmak istemedigini belirtmis zaten. ama gorusmye gttinizde daha gercekce degerlendirebilir yapilabilcekse yparim der zaten kimse kariyerini riske atmak istemez. ama tek bir doktora bagli kalma birden fazla kisiyle de gorus mutlaka demek istiyorum...hangisi guvenini kazanirsa ona ameliyat ol...icine sinsin yani...bak bundan onceki ameliyatndan memnun degilmissin cok iyi arastir lutfen...bundan onceki ameliyatini kime olmustun ki bu kadar mahvetti burnunu?
Mahvetti degilde hic bir fark yokdu isim vermek istemiyorum cunku belki sorun benim burnumdadi bilemiyorum ..abdulkadir goksel ve fatih dagdelende randevum var ben ama buyuk ihtimal abdulkadir goksel de olucam digeri icime sinmedi aynen ve ben israr etmeseydim iptal ettiriodu oylesine gorusmus olucam galiba .. Ayrica asistanla anlasamiyoruz bir turlu kriz geciricem yakinda birazda oyuzden sogudum ordan biraz sinirli kendisi bisiy sorsam pisman oluyorum hemen

istanbbul da da ameliyatlara giriyor revizyonda cok iyi bi google dan arastir

X