fatih şendağ hastalarından bilgi istiyorum

bayannil

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
36
0
286
Aydın
fatih şendağ hakkında bilgi almak istiyorum. tedavi olan arkadaşlar bana biraz bahsederlerse sevinirim. ilk doktorumdan bir sonuç alamadım. fatih beyin iyi olduğunu duydum.tedavi olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

fatih şendağ çok başarılı bir doktor bu ayın 8 de laporoskapi çikulata kisti amiliyatı oldum hiç bir problem yaşamadım amiliyatım 3 saat sürdü ve amiliyattan sonra hiç bir ağrı sızı hissetmedim bende çok araştırdım o yüzden size yazıyorum eğerki kist sorununuz varsa kesinlikle başka bir doktor araştırmayın konusunda uzman bir doktor geçmiş olsun ben çok kolay atlattım inş sizde hiç bir acı sıkıntı yaşamadan atlatırsınız

bende fatih şendağa gitmek istiyorum,rahimdeki septumu aldırmak için..daha önceden gidenler veya bilenler bilgilendirirse çok sevinirim.

bende fatih şendağa gitmek istiyorum,rahimdeki septumu aldırmak için..daha önceden gidenler veya bilenler bilgilendirirse çok sevinirim.

ben tamamen tesadüfi fatih bey tarafından opere edildim.ssk lı olduğum için ege üniversitesinde oldu.bana da önce uterus bicornis demişlerdi fakat laparoskopi sonucunda septum olduğu anlaşıldı ve başarıyla alındığı söylendi dr bey tarafından.ancak beklenmeyen durum tüplerimde de sorun vardı.yapışklıklar oluşmuş onları da temizledik dedi ama benim için bu konuda pek rahat değil nedenini bilmiyorum ama ....sonuçta bu konuda isim yapmış bir doktordur kendisi.kesinlikle kendimi şanslı hissettim umarım bu şansım hamile kalmama da yardım eder :)) geçmiş olsun tüm arkadaşlara..

merabalar benimde rahimimin kalp şeklinde oldugu söylendi aradaki septumun alınması lazımmış..fatih şendağa gitmeyi düşünüyorum,operasyon geçiren arkadaşlardan bilgi almak istiyorum..ücreti ve operasyonu nerde yaptığına dahil.

canım bana da aynı şey söylenmişti ama kesin sonuç laparoskopi de ortaya çıkıyor.bir kere alsancakta ki muayenehanesine gitmeni ve konuşmanı tavsiye ederim.sgk varsa ameliyatı ücretsiz olarak ege üniversitesinde yaptırabilirsin.özelini bilmiyorum ama muayenehanesine mutlaka gitmeni tavsiye ederim.net bilgi alabilirsin...

Fatih ŞENDAĞ bence işinde çok başarılı kesinlikle tavsiye ederim.Bende miyom,kis ve bağırsak yapışıklığı vardı ve miyomum çok krıtik bir yerdeymiş amaliyatımı Fatih bey yaptı çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim.Aynı zamanda başka doktorlar miyom ameliyatından sonra çocuğun olmaz demişlerdi miyomun yerinden dolayı Fatih bey olur dedi ve hamileyim.

Bende fatih beye gitmeye karar verdim cikolata kistim var hamile kalamiyorum ameliyatta yumurta rezervlerin azalacagini soyluyorlar o yuzden korkuyorun cikolata kisti olup tedaviyle hamile kalan var mi yoksa illa ameliyat mi?

Ben kısa bir zaman önce fatih beye laporoskopik yöntemle çikolata kistlerimi aldırdım.Muayanahanesi Alsancakta.Pahalı olsa da muayene için bile 3 hafta sonrayı verdi sekreteri.Muayeneden 3 hafta sonra ancak ameliyat için müsait olduğunu söyledi.Çiğli kent hastanesinde yapıyor ameliyatlarını akşam saatleri genelde. Hastane güzel ,ameliyattan 1 gün sonra çıkış yapıyorsun.1 ay sonrada kontrole çağırıyor.Benim kistlerim büyük olduğundan mıdır bilmem 1 hafta sonra normal hayatına dönersin demişti ancak eğilip kalkarken ağır bir şeyler taşırken zorluk çekiyorum.Dr iyi ama ücreti oldukça yüksek .

Arkadaşlar kendisine 6 aylik evliyken gittim tum dr lar kist yüzünden çocuğun olmaz ameliyat ol dediler bu adamın adını duydum ve gittim hay gitmez olsaydim evet kist var ama bu 7 bin ameliyat parası istedi 530 muayene parası istedi imkansiz dedi cocuk olmaz dedi test falan yapmadı baktı sadece bana kisirsin dedi 6 ayda nasil anladı bilmiyorum kısır teşhisi 12 aydan önce koyulmaz olmadım ameliyat sonuç olarak bi gün hamile oldugumu ogrendim doğuma girene kadar inanmadım psikolojik cok bozuktu ama simdi kizim 10 aylik ve sağlıklı bi bebek bu kişi para için ameliyat ediyor benim kist sag over. Soldan hamile kalmis olabilirim annem doğuştan tek yumurtalık sahibi 3 cocuk doğurdu her sey para degil ben hiç ama hiç memnun değilim

Hiç bir sorunu olmayan sağlıklı kadında bile hamile kalma şansı %10 dur.Kadın hastalıklarında tedavi sonuçları kesinlikle %100 değildir.Hiç bir doktor kesinlikle olmaz demez, kist, miyom, polip, tüplerde sıvı, gibi durumlar embriyonun oluşması ve tutunmasına risktir.Çok büyük oran da gebe kalmayı engeller.Bir de farklı bir hasta grubu vardır.Siz çok şanslı olan gruptasınız.Benim arkadaşımın mandelin büyüklüğünde kisti vardı, 5 doktora gitti, ameliyat ile almamız gerekir, gebe kalman zor dediler.ZOR dediler, imkansız demediler. Rahim filmi çekelim, belki tıkanıklık varsa açılır, belki olur dediler, Allahın hikmeti rahim filmi sonrası hamile kaldı.Sizin ki tamamen şans, mucize..Ben Fatih Şendağ hastasıyım, benim hem bir sürü kistim var, hem tüplerim tıkalı, hem tüplerimde sıvı birikmesi var, ameliyat olarak bebeğin tutunma şansını arttıracağız dedi, asla olmaz demedi, aklı başında bir kadın doğumcu bunu söylemez, hele ki Fatih Hoca, bu adam prof, Türkiye de ilk kez laporoskopiyi yapan, bu konuda Eege ve Dokuz Eylül deki kadın doğumculara ders veren bir hoca, aynı zmanda yurtdışındaki doktorlara da eğitim var, randevu almak çok zor, ama ameliyat sonrası yumurtalığına ve rahime zarar vermeden ameliyatın yapan Türkiye de ki 3 doktor dan biri.İzin verin de birazcık pahalı olsun.Ne yapıyor ki bu kadar demişsiniz ama bu doktorun yaptıkları internet de ve haberler de çıkıyor, çok geliştirmiş bir doktor.Yanlış yönlendirmeyin insanları.

Özel muayanesinde 300 tl, kontrollerde de para almıyor, ameliyatın durumuna göre sekreteri fiyat veriyor.Ameliyatları Kent Hastanesinde yapıyor.Normal uzman doktorların özel muayene ücreti 150 tl. Ben ce bir profosörün ücreti için fiyatı yüksek değil.Keşke daha az olsa ne güzel olur.Tabii ki daha az ödeme yapalım, harika olur, ama ne yapalım, buna da şükür, beni bebişime kavuşturacaksa biraz fedakarlık yaparım.

E Ekim2015 merhaba. Şuan Fatih Şendağ'da mı devam ediyorsun arkadaşım?

Hayır İzmir deyim, daha evvel bahsetmiştim.Haftada bir gün İzmir e geliyor, kendi muayenesine gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…