bende fatih şendağa gitmek istiyorum,rahimdeki septumu aldırmak için..daha önceden gidenler veya bilenler bilgilendirirse çok sevinirim.
merabalar benimde rahimimin kalp şeklinde oldugu söylendi aradaki septumun alınması lazımmış..fatih şendağa gitmeyi düşünüyorum,operasyon geçiren arkadaşlardan bilgi almak istiyorum..ücreti ve operasyonu nerde yaptığına dahil.
fatih şendağ hakkında bilgi almak istiyorum. tedavi olan arkadaşlar bana biraz bahsederlerse sevinirim. ilk doktorumdan bir sonuç alamadım. fatih beyin iyi olduğunu duydum.tedavi olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
Özel muayanesinde 300 tl, kontrollerde de para almıyor, ameliyatın durumuna göre sekreteri fiyat veriyor.Ameliyatları Kent Hastanesinde yapıyor.Normal uzman doktorların özel muayene ücreti 150 tl. Ben ce bir profosörün ücreti için fiyatı yüksek değil.Keşke daha az olsa ne güzel olur.Tabii ki daha az ödeme yapalım, harika olur, ama ne yapalım, buna da şükür, beni bebişime kavuşturacaksa biraz fedakarlık yaparım.
Evet arkadaşım, Prof Fatih Şendağ.
Hayır İzmir deyim, daha evvel bahsetmiştim.Haftada bir gün İzmir e geliyor, kendi muayenesine gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?