- 14 Aralık 2013
- 8.315
- 6.281
- 448
- Konu Sahibi vargasabreu
-
fatihayı biliyor musunuz bilemiyorum ama protesto olayını bilmediğiniz çok açık.. göbek atarak neyi anlatmaya çalışmışlar acaba? evet o dans o kadar etkili oldu ki bugün bilmem kaç yüz koca karısını dövmekten vazgeçti.. şaka gibi diyeceğim de daha çok trajedi..
dans gösterileri bunlar mı?tayyip erdoğana diyecek çok şey var da yeri burası değil.kadına yönelik şiddetin önüne geçmek yerine bunun 10 katına çıkmasına vesile olduğu için kendisine teşekkür ediyorum!
dans edenlar içinse yuh diyorum,izledim ve bir vahşet böyle saçma sapan bir gösteriyle kınanmaz diye düşündüm.herşeyin bir adabı var,ölçüsü var.
dans gösterileri bunlar mı?
evet benim izlediğim buydu konu da geçen de bu bence.
internette paylasilan video da bu fakat bu video 2013te yuklenmis.
o goruntuleri ariyorum da bulamadim, merak ettim izlemek istiyorum.gerçekten mi? ama yok o bahsettiğimiz özgecan konusunda da geçen yeni bir eylemdi,hatta bu eyleme öncülük eden kadın milletvekili de açıklama yaptı dün.
video bu değildi sanırım kırmızı kıyafet giyilmişti,bir çok haber kaynağınada konu oldu.dans gösterileri bunlar mı?
http://www.takvim.com.tr/guncel/2015/02/14/chpli-nazliaka-ozgecan-icin-dans-ettivideo bu değildi sanırım kırmızı kıyafet giyilmişti,bir çok haber kaynağınada konu oldu.
ben tv de ya da burada konuda izlemiştim ama görüntüleir bulamadım.merak ediyorum ama.o goruntuleri ariyorum da bulamadim, merak ettim izlemek istiyorum.
o zaman o goruntuleri bulan burada paylasabilir mi arkadaslar?
sadece bir haber sitesi bulabildim, onu da yukarda paylastim kadesa hanim. protestonun amacini hic anlayamadim. ne demek ozgenin ruhuna dans yahu...ben tv de ya da burada konuda izlemiştim ama görüntüleir bulamadım.merak ediyorum ama.
sadece bir haber sitesi bulabildim, onu da yukarda paylastim kadesa hanim. protestonun amacini hic anlayamadim. ne demek ozgenin ruhuna dans yahu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?