fatıma ana eli otu

hs21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
50
6
48
Konya
arkadaşlar bu otu doğum kolay olsun diye kullanıyolarmış kullanan var mı nası kullanılıyor ve konyada bulabileceğim bi aktar varmı yardımcı olurmusnuz

arkadaşlar bu otu doğum kolay olsun diye kullanıyolarmış kullanan var mı nası kullanılıyor ve konyada bulabileceğim bi aktar varmı yardımcı olurmusnuz

valiliğin sol tarafında gelinlikçiler filan var belki bilirsin orada iplikçi cami arkasında eymen baharat var yok yok dşyebilirim bi bak istersen. Ama dediğin şeyin doğumu kolaylaştırdığını hiç duymadım, doktoruna danışmadan kullanma derim. hurma da doğumu kolaylaştırıcı bi unsur

Son düzenleyen: Moderatör:

yok canım bu öyle bişey değil yani zarar vereck bişy yapmıyosun zaten şurdan okudum bnde oyüzden http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=639219 inş.bulabilirm tşk ederm

tabikide gerçekleşiyor ama kolaylığı için bunlar inş.36.haftadaym

Merhaba;

Ben bu otu Mekke den aldım ve denemeye karar verdim . Yanlız kullanım şekli hakkında farklı bilgiler var, bilen varsa yazabilirmirmi?

Rahim açılmaya başladığında suya koyuyorsunuz, ve o suyu içiyorsunuz. Zaten suya konduğunda açılmaya başlıyor. O açıldıkça rahminde açıldığına inanılıyor. Ortalama açılması 3-4 saat sürüyor zaten.
Manevi olarak insan bir şeye inandığında zaten o iş daha kolay oluyor. Hani iyi düşün iyi olsun derler ya işte pozitif enerji salgılıyor demek ki insan inandığında.
Annem mekke den getirmişti. Nasip olursa bende doğumumda kullanıcam. Bende onun maneviyatına inanıyorum. Eminönün de aktarda varmış diye duymuştum.

edit. 2014 ün konusuymuş. bende baya baya açıklama yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…