valiliğin sol tarafında gelinlikçiler filan var belki bilirsin orada iplikçi cami arkasında eymen baharat var yok yok dşyebilirim bi bak istersen. Ama dediğin şeyin doğumu kolaylaştırdığını hiç duymadım, doktoruna danışmadan kullanma derim. hurma da doğumu kolaylaştırıcı bi unsur
valiliğin sol tarafında gelinlikçiler filan var belki bilirsin orada iplikçi cami arkasında eymen baharat var yok yok dşyebilirim bi bak istersen. Ama dediğin şeyin doğumu kolaylaştırdığını hiç duymadım, doktoruna danışmadan kullanma derim. hurma da doğumu kolaylaştırıcı bi unsur
kontrol ettim linki ama öylede böylede doğum gerçekleşiyor mutlaka, insan böyle şeylerle kendini motive etmek istiyor galiba
Kaçıncı haftandasın sen tatlım
Rahim açılmaya başladığında suya koyuyorsunuz, ve o suyu içiyorsunuz. Zaten suya konduğunda açılmaya başlıyor. O açıldıkça rahminde açıldığına inanılıyor. Ortalama açılması 3-4 saat sürüyor zaten.
Manevi olarak insan bir şeye inandığında zaten o iş daha kolay oluyor. Hani iyi düşün iyi olsun derler ya işte pozitif enerji salgılıyor demek ki insan inandığında.
Annem mekke den getirmişti. Nasip olursa bende doğumumda kullanıcam. Bende onun maneviyatına inanıyorum. Eminönün de aktarda varmış diye duymuştum.
edit. 2014 ün konusuymuş. bende baya baya açıklama yaptım