Fatma ana eli otu, Meryem otu

katre_imatem

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2016
255
298
103
Kızlar merhabalar bugü kargo geldi bir arkadaşım Fatma ana eli otu diğer adıyla Meryem otu göndermiş aranızda kullanan var mı? Nasıl kullandınız? Sonuç aldınız mı? Lütfen yardım edin birde sadece ovulasyon döneminde mi kullandınız??

Çocuk sahibi olmak isteyen çift, bayanın yumurtlama döneminde gece yatmadan önce iki rekat namaz kılar. Namazdan sonra, bitkiyi bir sürahi suya atarlar ve üzerine ikisi birden Felak Nas, Ayetel kürsi, Kuran okumasını biliyorlarsa Meryem suresi ve Fatiha gibi sureleri okurlar. Bu suyu sabah, akşam ikisi de birer bardak içerler. Su bittiği zaman bitkiyi kuru bir yere kaldırıp Allah'ın izni ile çocuk sahibi olurlarsa doğum zamanı kullanmak üzere kaldırabilirler..dogum zamani geldiginde ya da belirtiler oldugu zaman yine suya koyuluyor ot acildikca rahim aciliyor ve normal doğumu kolaylastiriyor.

Çocuk sahibi olmak isteyen çift, bayanın yumurtlama döneminde gece yatmadan önce iki rekat namaz kılar. Namazdan sonra, bitkiyi bir sürahi suya atarlar ve üzerine ikisi birden Felak Nas, Ayetel kürsi, Kuran okumasını biliyorlarsa Meryem suresi ve Fatiha gibi sureleri okurlar. Bu suyu sabah, akşam ikisi de birer bardak içerler. Su bittiği zaman bitkiyi kuru bir yere kaldırıp Allah'ın izni ile çocuk sahibi olurlarsa doğum zamanı kullanmak üzere kaldırabilirler..dogum zamani geldiginde ya da belirtiler oldugu zaman yine suya koyuluyor ot acildikca rahim aciliyor ve normal doğumu kolaylastiriyor.
Teşekkürler canım o zaman içmek için bekleyeceğim :)

Bende bu ay ilk defa denedim bakalım bekliyorum sonucu ama su da otun açılması mucize bir şey. İnsallah iyi haberleri paylaşırız

MERHABA
bu yazışmalar biraz eskide kalmış ben meryem ana otunu araştırırken gördüm yazmak istedim :)
şuan yeni hamile görünüyorsunuz
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin inşşalhha
gebelik meryem ana otunu kullandığınız zamanda mı oldu yoksa tüp bebek yada aşılama gibi bir durumlamı
BEN 5 SENELİK EVLİYİM HİÇ GEBELİK olmadı 4 sendir uğraşıyoruz hastane dr. 2 aşılama 1 kez tüp bebek ama hiç birinde gebelik olmadı
sorun yok densede yapacak bir şey yok her şey kısmet zamanım var demekki
bu otu bende şimdi getirtmeye çalışıyorum ve kullananlardan yardım istiyorum ve bu otu kullanıp gebe kalanlardan
tecrübelerini anlatmalarını istiyorum inşallah hayırlısıyla her kese Allahım nasip etsin

Tatlım mesajını yeni gördüm kusura bakma. Otu evet denedim ama hemen arkasına hamile kalmadım. Hani zamana bırak düşünme hiç düşünmediğin zamanda olur diyorlar ya işte ben artık buna inanıyorum. Kendine başka ugraslar bulmaya çalış mesela ben yıllar sonra kpss dershanesine yazıldım aklım sürekli sınavdaydı o ara hamile kaldım. Tabi bu sırada incir kürünü duydum tam olarak yapmadım ama günde iki kez yemeye calıştım artık vesilesi ne bilmiyorum ama cok şükür hamileyim. Dualarım seninle tatlım.

Back
X