• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fatura dökümünü isteyen erkek

yarengoksin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
62
0
36
Eskişehir
Selam Kızlar, bu kez kız kardeşim için soruyorum.
İkimizinde nişanlılarımızdan dolayı yüzü gülmedi :(
Kız kardeşimin düğünü eylülde olacak ancak nişanlısı çok şüpheci ona güvenmiyor ve
sen kimlerle görüşüyorsun diyip telefon faturasının dökümünü istiyor.
Bu arada kardeşim kimseyle bırakın telefonu dışarda bile görüşmez içine kapanıktır biraz
ve çok seviyor nişanlısını.
Sizce nişanlısının böyle davranması normal mi?

Elbetteki normal degil...
Guven yoksa, evlendikten sonra, kiz kardesin o adamdan cok ceker.
Kiskanclik, kisitlamalar, bunu yapma, sunu giyme... vs
Kardesin he dedikce, esi basina kalkar.
Tavrini koysun bi an once.
Onunda, seninde, hakkinizda hayirlisi olsun.

kızkardeşın nısanlısının guvenını zedeleyecek bırsy yapmadıysa nısanlısındakı bu guvensızlık neden ?
önce bunun çözülmesı lazım yoksa cok mutsuz olurlar

gerçekten bazı erkekler bu kadar şüpheci oluyorlar .örneğin benim bir kız arkadaşım vardı sevgilisi eve gelince beni evden ara derdi .kız okuldan sonra koşa koşa giderdi evine arardı çocuğu saat tutuyordu okadar yani ama sevdiği için devam ediyordu ilişkisine .bilemiyorum bu kadar güvensiz olmamalı bir erkek eğer güvenmiyorsan neden devam ediyorsun çok saçma .

Aralarında güven zedeleyecek hiç bir şey olmadı kızlar. Kendisi yapı gereği çok şüpheci.
Her şeyini kısıtlıyor, şu kızla görüşmeyeceksin onu gözüm tutmadı, eve gidince ara beni,
şuna gülmeyeceksin, şunu giymeyeceksin vs.
Hatta bir gün kardeşime sen erkeklerle bakışıyorsun diye tokat bile atmış ve kardeşim yeminler ederek
ben orada erkek bile görmedim diyor.
Ama sevdiği için vazgeçemiyor.

Aralarında güven zedeleyecek hiç bir şey olmadı kızlar. Kendisi yapı gereği çok şüpheci.
Her şeyini kısıtlıyor, şu kızla görüşmeyeceksin onu gözüm tutmadı, eve gidince ara beni,
Hatta bir gün kardeşime sen erkeklerle bakışıyorsun diye tokat bile atmış ve kardeşim yeminler ederek

Heee dayak yiyip susan bir gençkızın fatura dökümünü dert etmesi de pek enteresan!!!
Bence hemen göndersin dökümü..
Maazallah bir de tekme yer sonra.

kardeşının nışanlısı pıskopat sanırım :27:
adam kardeşıne tokat atıyor kardeşın ne yaptı karşılık olarak?
erkeklerle bakışdığı ıçın tokat atan adam
şımdı dökümlerı vermedığı ıçın burnunu kırar
yarın bı gün evden çıktığı ıçın hastanelık eder
nasıl bı sevgı kı bu neden vazgeçemıyor
aşk değıl kı hastalık bu şıddet ne zamandır sevgı oluyor
:19:

evlendikten sonra çok çeker kardeşiniz..
bide dayaktan acısı, kız kardeşinize resmen iftira atıp onun namusuna laf etmesi..
ne demek başka erkeklerle bakışıyosun ya nasıl bi itham bu??
bu lafın üzerine insanın kalbinde sevgi kalır mı karşısındakine karşı..
bilmiyorum..

Kardesinizin nisanlisinin sorunlari var sanirim ki herkesi kendi gibi sanabilir :))

Boyle insanlari nasil sevebilirler anlamam daha simdiden tokat atan adam ilerde kim bilir ne yapmaz, kardesiniz evlenmeden once baya bi oturup dusunsun bence...

Kardesinize inanmayan adam dokumanlara inanacak demek ki, cok yazik :50:

Bende daha dün öğrendim tokat attığını, kardeşimle hiç şansımız yok hiç :(
Bugün tokat atan yarın neler yapmaz.
Ama gelin de bunu sevene anlatın.
Evliliğin temeli güvendir bir kere. Temelden sarsılan işin sonu yoktur.

Heee dayak yiyip susan bir gençkızın fatura dökümünü dert etmesi de pek enteresan!!!

aynen katılıyorum hiç zaman kaybetmesin yollasın dökümü..
anlamıyorum sizi ve hiçte anlayamicam kızlar ya..
sizin derdiniz sadece evlenmek mi yoksa evlenip mutlu olmak mı?
tokat atmış demek vay anasını..
kardeşin ilişkisini sorgulasın dökümü neden istedi diye sorgulamak yerine..

o kardeşine yamuk çizdiği içindir belki. genelde erkekler kendi yaptıgı seyden dolayı karsı tarafı cezalandırır örnegın bı kıza bakar sen erkeklere bakıyorsun der örnegın bı kızla telde muhabbetlıgı vardır tel faturasını ister kardeşininde yapacagını dusunur erkekler böyledir iyice tanımadan evlenmesın bence bu sevmekde olmamalı artık kardeşin gözünü açsın derim.

kardeşiniz arkasına bakmadan kaçsın ve o adamın sağlıklı bir erkek olmadığını bir an önce görsün. bir kadın asla bir erkeği kendinden daha çok sevip saymamalı. sonu bu oluyor işte. umarım kardeşiniz ve sizin için en hayırlı şekilde sonuçlanır

aynen katılıyorum hiç zaman kaybetmesin yollasın dökümü..
anlamıyorum sizi ve hiçte anlayamicam kızlar ya..
sizin derdiniz sadece evlenmek mi yoksa evlenip mutlu olmak mı?
tokat atmış demek vay anasını..
kardeşin ilişkisini sorgulasın dökümü neden istedi diye sorgulamak yerine..

Bende seni anlamadım açıkçası. Evlenip mutlu olmayı istiyor elbette
ama seviyor sevdiği ile evlenmek istiyor diye de kendine güvenmeyen
bir insana fatura dökümünü yollamak zorunda mı?
Haa ben olsam fatura dökümünü yollar sonrada haydi güle güle derdim. Pişmanlıktan
ağlayan o olacaktı nasılsa.

Sorun fatura dökümü değil arkadaşım, sorun kaç yılın üstüne
ve yakında evleneceği insana güvenmemesi, hep şüphe etmesi.
Ki dediğim gibi ortada şüphe edilecek hiç bir şey yok kendi
kişiliği bu.

Ya paranoyaktır..(ciddi bir durum evlilikte veya ikili ilişkilerde insanların hayatı zindan olur böyle biriyle)
Ya da kendisi bir şeyler karıştırıyordur, o sebeple nişanlısından da şüphe duyuyordur..
Ondan da döküm isteyin bakalım cevabı ne olacak...

En mantıklısı, bu evlilikten vazgeçmesi aslında ama "seviyormuş" ya vazgeçmez...
Umarım hayatın ne kadar değerli olduğunu çok geç olmadan anlarsınız :ssz:

Bende seni anlamadım açıkçası. Evlenip mutlu olmayı istiyor elbette
ama seviyor sevdiği ile evlenmek istiyor diye de kendine güvenmeyen
bir insana fatura dökümünü yollamak zorunda mı?
Haa ben olsam fatura dökümünü yollar sonrada haydi güle güle derdim. Pişmanlıktan
ağlayan o olacaktı nasılsa.

tamam işte düşüncelerimiz aynı demek ki.. anlamışsın beni..
benim anlayamadığım taraf kendisine güvenmeyen ve kendisine tokat atan bir adamla nasıl mutlu olunur??
ya adam haklı bile olsa kardeşine tokat a-ta-maz!! ki durduk yere yapmış demek ki çocuğun kendisi kızlara bakmakla meşgul..
ne demişler insan kendisi nasılsa karşısındakini de öyle zannedermiş..
bir de biri benim kız kardeşime tokat atsa dünyayı başına yıkardım onun ne hakla yapar bunu :20:
ha bu arada tabii ki dökümü yollamak zorunda değil..

Son düzenleme:
Ya paranoyaktır..(ciddi bir durum evlilikte veya ikili ilişkilerde insanların hayatı zindan olur böyle biriyle)
Ya da kendisi bir şeyler karıştırıyordur, o sebeple nişanlısından da şüphe duyuyordur..
Ondan da döküm isteyin bakalım cevabı ne olacak...

En mantıklısı, bu evlilikten vazgeçmesi aslında ama "seviyormuş" ya vazgeçmez...
Umarım hayatın ne kadar değerli olduğunu çok geç olmadan anlarsınız :ssz:

Ben paranoya olduğunu düşünüyorum. Sürekli bir aldatılma korkusu, güvensizlik
var kendisinde. Kardeşim döküm istememiş ama nişanlısı istersen bende vereyim sana
dökümü demiş. Nasıl acı bir şeydir bu. Kendim kötü bir şey yapmıyorum ama senden şüpheleniyorum
diyor resmen. Yazık...

tamam işte düşüncelerimiz aynı demek ki.. anlamışsın beni..
benim anlayamadığım taraf kendisine güvenmeyen ve kendisine tokat atan bir adamla nasıl mutlu olunur??
ya adam haklı bile olsa kardeşine tokat a-ta-maz!! ki durduk yere yapmış demek ki çocuğun kendisi kızlara bakmakla meşgul..
ne demişler insan kendisi nasılsa karşısındakini de öyle zannedermiş..
bir de biri benim kız kardeşime tokat atsa dünyayı başına yıkardım onun ne hakla yapar bunu :20:
ha bu arada tabii ki dökümü yollamak zorunda değil..

teşekkür ederim canım desteğin için, haklısın ve haklısınız hepiniz.
bayanlar olarak biraz daha katlanabiliyoruz bazı şeylere ama hazır evli değilken
ayrılmasını bende istiyorum. Ama bende nişanlımdan yeni ayrıldım ve o kadar çok
şeyine katlandım ki sanırım kardeşime çok kötü bir örnek oldum.
Bu yazılanların hepsini okutacağım kardeşime.
Umarım onunda aklı başına gelir bir an önce...

Back
X