Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bana sorarsanız böyle bir adamla birlikte olmak bile normal değil. Değil, kendisine tokat atıp şununla görüşme, buraya gitme, şunu yapma.. diyen bir adamla evliliği düşünüp, sadece fatura dökümü istemesini sorun etmek..
teşekkür ederim canım desteğin için, haklısın ve haklısınız hepiniz.
bayanlar olarak biraz daha katlanabiliyoruz bazı şeylere ama hazır evli değilken
ayrılmasını bende istiyorum. Ama bende nişanlımdan yeni ayrıldım ve o kadar çok
şeyine katlandım ki sanırım kardeşime çok kötü bir örnek oldum.
Bu yazılanların hepsini okutacağım kardeşime.
Umarım onunda aklı başına gelir bir an önce...
rica ederim biraz sert bir dille yazmış olabilirim artık kusura bakmayın çünkü benim de kız kardeşim var ve aynı şeylerin ona yapıldığını düşünerek cevap verdim
inşallah doğru kararı verir kardeşin ve çok mutlu olur hayatı boyunca
Biraz aklı selim düşünün yahu nişanlı adam hem kardeşinizi dövmüş hemde böyle saçma sapan istekleri var bu adamla bir ömür geçer mi ? Bu kadar mı kör eder bir aşk insanın gözünü hadi onun etti ailesi olarak siz görmüyor musunuz bunları nasıl göz göre ateşe atıyorsunuz kardeşinizi anlam veremedim.
bence de burda yazılanları okutun yoksa çok yakında kendine bi üyelik açıp bir derdim var köşesinin müdavimi olacak kocam beni dövüyo
koca dayağından karnımdaki çocuğu düşürdüm
kocam annesine laf söyletmiyo,bu yüzden bana saldırıyo
kaynanam da bana vurmaya başladı
eşim bana iftira attı
kocam beni eve kitledi...
sonra yazılarının devamını İhlas Haber Ajansından dinleriz,kadına yönelik şiddet can aldı diye!!
bu yazdığım size abartı mı geldi??Eksik bile söyledim sadece eylül ayında tam 24 kadın cinayeti yaşandı ülkemizde,hepsinin de kocası enişten gibi olacak hırbolar işte!!!
Canım yanlış anlama ama ben kardeşinin böyle biriyle mutlu olabileceğine inanmıyorum. Davranışları gerçekten normal değil. İnsana hayatı zindan eder. Tokat atması zaten kabul edilebilecek bir şey değil. Böyle bir adamla hayat geçmez. Kardeşin iyi düşünsün. Evlilik kolay bir şey değil. Yaşadığının kat kat fazlasını yaşamak durumunda kalırsa kendisi daha çok üzülür.