• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Faverin veya herhangi bir antidepresan kullanan bakabilir mi?

Prospektüsüne baktım canım evet yan etkilerinden biri buymuş ay şaka gibi ya...bir süre sonra sistite falan da çevirir bu ay allah korusun.hemen doktora gideceğim.

Bencede canım hiç bekleme bazı doktorlar şeker verir gibi reçeteye antidepresan yazmaya bayılıyorlar malesef.

Öncelikle herkese iyi bayramlar dilerim bayanlar

Çok acil bir sorum var,1 ay önce psikiyatriste gittim bana okb-obsesif kompülsif bozukluk teşhisi koydu ve faverin diye bir antidepresan verdi.

Bugüne kadar hiç kullanmadım ve bugün başlamaya karar verdim başlamaz olaydım.

Saat 12 de ilacı aldım ve yan etkilerini şimdi göstermeye başladı,ellerim ve ayaklarım titriyor midem çok bulanıyor ve idrara çıkmakta güçlük çekiyorum aptal gibi oldum ve bu ilacı kullanmak istemiyorum buna karar verdim mahvoldum resmen.

Bir kere kullanıp bıraksam bişey olur mu bilenler cevaplarsa çok sevinirim zira çok kötüyüm.

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Evet çok fena yan etkileri oluyo seninki daha iyimiş, benimde de ellerim ayaklarım titriyodu, midem bulanıyo+çok fena ağrıyodu, 1 hafta boyunca uyuyamıyodum özellikle geceleri çok fenaydı:ssz: nefes almada güçlük çekiyodum, başım öyle ağrıyodu ki kafamı duvarlara vurasım geliyodu, zar zor ayakta duruyodum, sürekli bi uyku hali, vs vs kullan! düzenli kullan sakın bırakma..Umarım iyi olursun

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Evet çok fena yan etkileri oluyo seninki daha iyimiş, benimde de ellerim ayaklarım titriyodu, midem bulanıyo+çok fena ağrıyodu, 1 hafta boyunca uyuyamıyodum özellikle geceleri çok fenaydı:ssz: nefes almada güçlük çekiyodum, başım öyle ağrıyodu ki kafamı duvarlara vurasım geliyodu, zar zor ayakta duruyodum, sürekli bi uyku hali, vs vs kullan! düzenli kullan sakın bırakma..Umarım iyi olursun

Geçmiş olsun sana da ne kadardır kullanıyorsun peki ilacı? sen de mi okb lisin?

Back
X