Üç günlük dünyada basit insanlarla kendini yorma, senin kaliteni kesinlikle biliyoruz. Aslında çok kendi halinde mütevazi bir insansın. Neden kıskanıyor,senden ne istiyor anlamıyorum
Üç günlük dünyada basit insanlarla kendini yorma, senin kaliteni kesinlikle biliyoruz. Aslında çok kendi halinde mütevazi bir insansın. Neden kıskanıyor,senden ne istiyor anlamıyorum
Rabbim sana her iki cihanda köşkler kadar kıymetli huzurlu evler nasip etsin canım benim üzülürsün tabi ama bu üzüntülerden sonra illa ki gelecek Rabbimin sevinci de
Rabbim sana her iki cihanda köşkler kadar katmerli huzurlu evler nasip etsin canım benim üzülürsün tabi ama bu üzüntülerden sonra illa ki gelecek Rabbimin sevinci de
Şimdi hepinizin yerine kendimi sulara bırkacağım Yalnız plajda beyaz terlik pişmanlıkmış benim gibi takıntılı biri için hele kirleniyormuş gibi hep uğraşıyorum onunla
En zor gününde sana gülüp dalga geçen beş para etmez insanı,hayatından çok net ve hemen çıkar. Konuşmak mecburiyetinde değildin. Esinde sana tam destek
Şimdi hepinizin yetine kendimi sulara bırkacağım Yalnız plajda beyaz terlik pişmanlıkmış benim gibi takıntılı biri için hele kirleniyormuş gibi hep uğraşıyorum onunla
Şimdi hepinizin yetine kendimi sulara bırkacağım Yalnız plajda beyaz terlik pişmanlıkmış benim gibi takıntılı biri için hele kirleniyormuş gibi hep uğraşıyorum onunla