Direk bodoslama dalacan yoksa insan cesaretini uzun süre toplayamaz bende ay tabagini canagini tanirlar diyordum
Sunumları bile tanımıyor eşim galeriyi temizlerken internette görse bilemez
Geçen bu İskender tabağını oğlum yedi başka tabakta eşime hazırladım .oğlumda fotoğrafı eşine gostermis ben öyle güzel İskenderi restaurantta yemedim diyor
Be insafsız sanada hazırladım ya dedim yani evini net çekme sıkıntı yok
Direk bodoslama dalacan yoksa insan cesaretini uzun süre toplayamaz bende ay tabagini canagini tanirlar diyordum
Sunumları bile tanımıyor eşim galeriyi temizlerken internette görse bilemez
Geçen bu İskender tabağını oğlum yedi başka tabakta eşime hazırladım .oğlumda fotoğrafı eşine gostermis ben öyle güzel İskenderi restaurantta yemedim diyor
Be insafsız sanada hazırladım ya dedim yani evini net çekme sıkıntı yok
Offffff yine görüntüleriyle dahi insanı yerlere yapıştıran tariflerle efsane bir yarışma düzenlenmiş
Her biri için emek verilmiş hepinizin ellerine emeklerine sağlık Bu sefer ki 3 oyumu hepçil ailemin damak zevkine göre verdim, bu tarife eşim yerlere yapışır diğerine kızım derken 3 oyum nasıl bitti anlamadım :)))
Katılan arkadaşlarıma başarılar diliyorum, boooooool şans
Daha önce pınar da kahvaltı sofrası hazırlamıştık ordaki sofra sunumu galeriyi temizlerken şu ekran fotolarını neden silmiyorsun yer kaplıyor diyerek sildi anlamıyor bile benden beklentisi yok
Offffff yine görüntüleriyle dahi insanı yerlere yapıştıran tariflerle efsane bir yarışma düzenlenmiş
Her biri için emek verilmiş hepinizin ellerine emeklerine sağlık Bu sefer ki 3 oyumu hepçil ailemin damak zevkine göre verdim, bu tarife eşim yerlere yapışır diğerine kızım derken 3 oyum nasıl bitti anlamadım :)))
Katılan arkadaşlarıma başarılar diliyorum, boooooool şans
Valla tüm tarifler muhteşemdi, ben de hepinize emekleriniz için teşekkür ederim, tam bir görsel şölen sunulmuş, hepsinin görüntüleri kadar lezzetli tarifler olduğuna da eminim
Sizin tarif de eşimin olmazsa olmazıydı, bu sefer aile oylaması oldu resmen, tarifleri onlara göstermedim aramızda kalsın gizli oylama yaptım görünce çıldırırlardı çünkü