Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Et YemekleriFavoriniz Olacak Lezzetli Kırmızı Et Yemekleri
Nevreste
demek bu bildirim gönderme işi en çok KONUŞAN en çok GEVEZELİK yapana veriliyor öyle miii????
Bundan sonra topiği ben açıp ben kapatıyorum. Sabah 4.40 gibi günaydınlayıp gece ben kaçta uyuyacaksam o zaman iyi gecelerleyip kapatacağım. Sonra tik+bildirim göndermeyi vermezseniz ağlarım.
Nevreste
demek bu bildirim gönderme işi en çok KONUŞAN en çok GEVEZELİK yapana veriliyor öyle miii????
Bundan sonra topiği ben açıp ben kapatıyorum. Sabah 4.40 gibi günaydınlayıp gece ben kaçta uyuyacaksam o zaman iyi gecelerleyip kapatacağım. Sonra tik+bildirim göndermeyi vermezseniz ağlarım.
Nevreste