- Konu Sahibi MucizesinSen
Fazile Akyüz Gölgeci giden var mı? nasıl biri normal doğumumu destekliyor bilgi rica ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KESİNLİKLE NORMAL DOĞUMU DESTEKLİYOR . BEBEĞİNİZİ RİSKE ETMEK İSTEMİYORSANIZ FAZİLE HANIMI TAVSİYE EDERİM . ULTRASON YAPIYOR . AYRICA DOPLER VE DÖRT BOYUTLU İLE BEBEĞİ GÖSTERİYOR . MUAYENEDEN ÇIKTIKTAN SONRA GÖNÜL RAHATLIĞI İLE EVE GİDİYORUM ...Fazile Akyüz Gölgeci giden var mı? nasıl biri normal doğumumu destekliyor bilgi rica ediyorum
Doktor fazile akyüzYakın zamanda medipol hastanesinde Doğum yaptım. Fazile hoca da takibim yapılıyordu. Etrafımdaki insanların tavsiyesi üzerine kendisine gitmiştim. Ve yolunda gitmeyen bişeyler olduğunun başından beri farkındaydım ama hamileliğimin son 2 ayı ve eşimin baskıları yüzünden tekrar bi doktor arayışına girmek istemedim. Ne kadar kötü olabilir ki zaten Doğumu kendin yapıyorsun ebeler yardım ediyor diyerek kendisine devam ettim. Neyse 37. Haftamda kendisine rutin kontrole gittim. Açılman var 3 cm sancın olmuş sen anlamamışsın dedi. Yatışını yapacağız dedi ve evrakları doldurmaya başladı. Ayrıca şunu belirtmeliyim ki hayatımda öyle bir çatı muayenesi daha yapan olmadı, okadar canımın acıdığını hatırlamıyorum başka muayenelerde..
Neyse ben de ne su, ne nişan ne de sancı var. Sadece gece bacaklarım ağrıdı dedim. Oda fiblamiyalji rahatsızlığım var ondan olduğunu düşünüyorum dedim. Kendisi doktor ya herşeyi biliyor hayır sen Doğum sancısını bile anlamamışsın diyip yatışı yapmaya çalıştı. Eşimle kaçarak uzaklaştık oradan kendi irademle tedaviyi reddettiğime dair belgeyi imzaladıktan sonra.
Başka bir hastanede başka bir doktora gittim. Tekrar nst çekildi muayene edildi. Doğumunuz gelmemiş daha erken denildi ve eve gönderildim. Bu tarihten 1 hafta sonra sancılarım geldi ve medipol Mega da nöbetçi doktorda normal Doğum gerçekleştirdim. Hala fazile hanımın o gün benim için planı neydi anlamış değilim. Suni sancıyı verecekti sanırım sonrasında açılma olmadı diyip sezeryana alacaktı.
Şunu eklemeyi unutmuşum tavsiye edenlerin hepsi sezeryan Doğum yani öyle gelişmiş süreç.
Ve asla kapısında sıra yoktur yani tercih edilmiyor kendisi, onu tercih etmemeniz için bir neden.
Doğumdan sonra bi asistan tanığımızdan ögrendim ki kadın doğumculardan tercih edilmeyen bir doktormuş. Tavsiye edilmezmiş hastane içinde.Hastane çalışanları da bunu biliyormuş. Gerek üslubu gerek hasta İlişkileri yönünden kendisinden memnun kalmadım. Güleryüz’lü diyenlerede şaşırdım kaç kez gittiysem güldüğünü görmedim. Benim için önemli olan gülmesi de değildi zaten rahatça sorularımı sorabilmekti. Tabi oda mümkün olmadı. Her seferinde tersler gibi bi tavrı vardı hadi ben hamileyim hassasım diyelim Umarım bu yaşadıklarım Bilgi almak isteyen arkadaşlar İçin yararlı olur!