evet kesinlikle katılıyorum. benim de şu an 15 aylık bi kızım var. ben hamile kalmadan önce kist sorunum iiçin doktora göründüm. doktorun biri bana polikistik over dedi yumurtlaman seyrek hatta hiç de olmayabilir dedi. doktordan çıkınca hüngür hüngür ağladım. ben artık kesin tedavi görmem gerekiyo diye kafaya taktım o dönem 4 ay hiç adet görmediğimi bilirim stresten ve ne adetim vardı ne de hamileydim. başka doktora göründüm hamile kalmaman için bi sorun yok dedi. sadece kistim vardı sağ yumurtalığımda. sonra stresi bıraktım ve 2 ay sonra hamile kalmıştım hiç bişey yapmadan. yalnız kist için çok doğum kontrol happı kullanmışımdır hiç bir işe yaramamıştı hep sabitti. sonra bir karışım var toz halinde ona başlayına kistim kaybolup gitti. kesinlikle hamileliğimi de ondan bilirim şifa olduğuna inanıyorum. karışım kedihindi otu nöbet şekeri ve fındıktan oluşuyor. aktardan alıyordum, belirli miktarda kendileri karıştırıyorlardı. tabi hamilelikte kullanmamak gerek sadece bütün yumurtalıkları falan temizleyen iltihap varsa alıp götüren bişey. şimdi de ikinci kez hamileyim. çok şükürle olsun. rabbim isteyen herkese versin.
bende de kist var.soğan kürüne başlıcam adet olduktan sonra
yaaa arkadaşlarr al bendende o kadar yaaa delirecemmmm.... kızım 2.5 yasında ikinci bebegi istiyorum ama olmuyor:)) sizi okudum hak verdimm bendemi çok düşünüyorum acaba...umudu kestim diyorum amaaaaaa aklımında br ucundadaarısı önce size sonra benim başımaa
darısı isteyen herkesin başına. ben ilkinde tedavi olmadan olmıcak galiba falan derken hamile kaldım, okadar zor da olmadı ama yine de ona güvenip çok iyi korunmadık, şimdi de 14 haftalık hamileyim. ben de ikinci hamileliğimi öğrenince inanamamış şok olmuştum. kesinlikle dert etmeyene daha çabuk nasip oluyor diye düşünüyorum. ben de kızım 4 yaşına girsin ikinci öyle diyodum. belki de o vakti beklesem bu kez de olmuyo diye üzülcektim , kimbilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?