• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fazla ilgiden sıkıldım artıkkk

busram16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
208
17
38
İstanbul
erkek arkadaşım benle aşırı ilgili sürekli konuşmak istiyo arıyo saatlerce konuşuyoruz kapatıyo 1 dk olmadan mesaj atmaya başlıyo cevap vermezsem kızıyo felan 1 dk bileboş bırakmıyo beni sabahın köründe bi başlıyoruz gece yarılarına kadar sürekli mesajlaşıyoruz ama ben sıkıldım artık ya konuşcak bişeyimiz bile kalmadı ve her cümlenin sonunda seni seviyorum diyo günde en az 100 defa bende seni seviyorum demekten sıkıldım artık tamam seviyosun biliyorum ama yeter artık ezberledim yanımdaykende sürekli seni sveiyorum sen şöylesin sen böylesin çok mutlu olucaz hiç ayrılmıycaz başka tek bi kelime ettiği yok ya bişey oluyo kızıyorum tokat atıyorum buna o tutuyo elimi felan öpüyo allahım sinir oluyorum ya kavga etmek istiyorum hep alttan alıyo ben suçluyum o özür diliyo ikide bi bana sarılıyo 10-15 dk bırakmıyo felan belkide her kızın istiyceği şeyleri yapıyo ama ben sıkıldım artık bunaldım onu seviyorum ama yeter artık onun böyle yapmasını nasıl engelleyebilirim ilginden sıkıldım nasıl diycem ?

Back