sizce ne yapmalıyım?

neva

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
5
0
6
35
Sivas
en baştan anlatıyım ne yapacağım artık bilemiyorum çok canım yanıyo 3 senelik bir ilişkim var ilk başlarda okadar seviyoduki 1 buçuk sene gayet iyiydik sürekli arıyo süprizler felan hayatımda olmadığım kadar mutlu etti beni ama son 1 senedir yüzümü bile görmek istemiyo ayrılmıyoda ayrılıncada aradan uzun bi zaman geçiyo mesaj atıyo sanki hiç bişey olmamış gibi görüşmek istemediği için çatkapı evine gidiyorum sadece öle görebiliyorum önce kızıyo sonra yumuşuyo çok seviyo yüzyüzeyken bunu hissediyorum gözleri öle sevgi dolu bakıyoki sen benim sonumsun seni çok seviyorum bunu hiç bi zman aklından çıkarma diyo yüzyüzeyken ne yapcağını şaşırıyo beni mutlu etmek için ama ben o kapıdan çıktığım an değişiyo ben aramasam aylarca aramıyo msj dahi atmıyo annesini kaybetti ve ben yanında olamadım ailemden izin alamadım bunu açıkladım çok çabaladığımı söyledim hatta okadar ağladımki benimde annem gibi olmuştu annesi çok seviyordum telefonda konuşuyoduk sadece son konuşmamız aklımdan çıkmıyo aşkım hayatım seni çok seviyorum gelde bi görüyüm demişti gidemedim :( erkek arkadaşım annesi öldüğünde yanında olamadığım için çok kızgın ozman yanımda olmadın şimdide olma diyo içine kapandı eskiden anlatırdı herşeyini şimdi bi konu açsam tersliyo konuyu kapatıyo telefonda bile konusamıyoruz ne söylesem tersliyo en fazla konuşmamız 2 dk dır okuluda uzadı bitiremiyo bi türlü çok çabalıyo tamm ben onu anlıyorum bunca sıkıntıyla uğraşıyo ama benle paylaşmasını çok istiyorum buarada facede kızlarla resmini yakaladım ayrıldık bi süre anneme ben onu aldatmadım bana güvenmeyi öğrencek demiş ben bu kadar sadıkken böle düşünüyo bana güvenmiyo ayrılıyo demiş tamam çok yakın arkadaşları olabilir ama farklı şehirlerdeyiz kıskanıyorum nese yapamadım affettim ama ayrıyken doğum gününü kutlmadım barıştık ben doğum günümü kutluycak diye beklerken birde ne göreyim facede ilişkisi yok yapmış ve şifresini değişmiş doğum günümde yıkıldım gece 11 buçukta msj atmış aşkım nasılsın dalga geçer gibi sonra işte ben kutlamadım diye öle yapmış bahane vs nese ben annem konuştu felan yine düzeltmedi ilişki durumunu annm bak şifrni değiştin ilişkisi yok yaptın her bayan şüphelenir demiş oda bana güvenmeyi öğrencek demiş sonra düzeltti ama içimde bi kurt var acaba sadece banamı yaptı şifresini halen vermiyo sınavlarını bahane ediyo görüşmüyoda iki kişilik yalnızlık yaşıyorum çok mutsuzum..... çok uzun oldu nolur kusuruma bakmayın yardımcı olursanız sevinirim

Kusura bakma canım seni üzmek istemem ama muhtemelen sevgilin oralarda annesinden ayrıldığı için bunalımda değil, daha çok ilgisi dağınık, kafası karışık. Senı bu kadar ilgisiz bırakan, üzen birisi ile neden ilişkini devam ettiriyosunki. Evet ayrılınca acı çekeceksin de birgün ağlarsın, iki gün ağlarsın. Böyle hep üzülüyorsun. Üniversite okuyan ve uzakta olan erkekler/kızlar genelde ikinci bir heyecanı üniversitede tatmakla meşguldürler. Sadık kalıp derslerine kafa yoran çokkk nadirdir. Bence sen de ilgini başka yöne çevirsen iyi olur. Aman illa da o olsun, iki dert fazla olsun dersen biraz tavırlarını değiştir. Bırak o seni görmeye gelsin. Arkadaşlarınla gez dolaş, sosyal takıl, fotoğraf paylaşımları yap. Birazcık kaybetme korkusu yarat. Bu ne be. Ohhh istediğim zaman ayrılim, istediğim zaman kızı görmeye gidim, bir de zeytinyağı gibi üste çıkim. Yok öyle bir dünya. Bu yolda kararlıysan Selin Özkök Karacehennemin ilişki üstüne yazılmış bir kitabı var. Okumanı tavsiye ederim.
Bol şansss. Öptümm :54:

aynı şehirdeyiz yanımda okuyo ama tatillerde gidiyo memleketine öle bi bkışı varki görseniz tamam bu seni çok seviyo dersiniz benim için ne yapacağını şaşırıyo şifresini ilk tanıştığımız gün vermişti ve 2 buçuk senedir hiç değişmemişti arkadaşlarıyla hiç görüşmez onlarla buşuşup gezmeler memleketine gidince facede resmimiz vardı onu sildi küçük bi kavgamızda ve bütün bunları bana faceni açma dediğim halde açtığım resim paylaştığım arkadaşlarımla onldan izin almadığım diye inadıma yaptığını sölüyomuş hayatımda en güvendiğim insandı ablasıda asla yapmaz seni aldatmaz seviyo seni diyo annesini kaybettiği için psikolojik destek alıyo birde okulu uzadıkça uzuyo onada gergin aramadığımda sormadığımda hiç sorun yok ama hiçmi bana ayıracak vakti olamaz haftada bi gün yeterlimi sizce herkes sevgilisiyle gezip tozuyo resimler paylaşıyo ben böle yalnızım çok mutsuzum ailesindeki herkes beni biliyo evleneceğim kız diye anlatmış babasıylada tanıştım ama inatla babasının beni nasıl bulduğunu sölemiyo

birde en önemli konuyu atladım çok felaket oyun oynuyo 7/24 hayatı oyundan ibaret gözü dışarda değil ama uyusun oyun oynasın çok mutlu oluyo

şu ilişkileri yoluna koymak için ana babayı da dahil etmek kadar yanlış bişiy olamaz. ki bana kalırsa ona acımayı bırak. galiba sorun onda. hatta kesinlikle sorun o. ilişkisi yok diye ayarlamak ne büyük bi utanmazlık. bitiriyorsa önce sana haber verseymiş

Back
X