Fazla kadınsı olmak üzerine

Erkekleri çekmek için kadınsı olmaya gerek yok ki
bekar bi erkeğe ilgi duyduğunu az belli et zaten sende:)
bence ilgin varmış gibi davranıyorsun herkese sanırım farkında olmadan o da kibarlığından ince düşünceli olmandan kaynaklanıyor olabilir
yeri gelince terslemek kibarca yol vermek gerek (evet ben de her zaman beceremiyorum bu işi ama)
seçici olduğunu belli etmen şart ama

Yanlış anlama da benim de çevremde böyle 1-2 kişi vardı. Yani görsen konuşurken bir işve bir cilve sanki kimle konuşsa onla flört eder gibiydi ve bana çok itici gelirdi bu durum. Aynı şekilde konuştuğu erkekler de onlara karşı aynı samimiyeti gösterirdi. Seni bilmiyorum ama sorun senin gösterdiğin yakınlıktan kaynaklanıyor olabilir.

Kendimi bildim bileli böyleyim iste. Etrafimdakiler beni hep kadinsi bulurlar. Inanilmaz çekici bir kadın... Başlarda bu durum çok hoşuma gidiyrodu. Hala zaman zaman da gidiyor tabii. Ama durum şu ki artık bunu istemiyorum ve bu küçük oyunlar beni çok yormaya başladı. Biri var... Benden yaşça çok büyük. Ve aramizdaki yas farkini ikimiz de umursamasak da o orada bir yerde duruyor. Beni kullanmak istemedigine eminim. Ama asiri kadinsisin seni hayal etmeden duramiyorum diyor. (not:evli degil) Bu bende dert haline geldi. Nasil daha az kadinsi olunur diye dusunur oldum. Diger taraftan artik buyudum ve eskiden oynadigim o kucuk eglenceli kovalamacalar, kacamaklar bana cocukca geliyor. Etrafimdakileri bu yobde etkilemek istemiyorum. Fikriniz nedir bu konuda ? Simdiden tesekkur ederim
Öncelikle sizi kullanmak istemediğinden emin olmayın lütfen. Kadınsı olmaktan kastınız enerjinizse bunda değişiklik yapamazsınız ama kadinsiniligi dekolteyle etek boyuyla dar kiyafetle sağlıyorsanız o sorun olabilir . İnsanların açık kapalı vs giyinmesi beni ilgilendirmez ama ben çekiciliğin daha enerjisel olmasından tavırsal olmasından yanayım . Yani bı eda bi bakış vs vs

Yanlış anlama da benim de çevremde böyle 1-2 kişi vardı. Yani görsen konuşurken bir işve bir cilve sanki kimle konuşsa onla flört eder gibiydi ve bana çok itici gelirdi bu durum. Aynı şekilde konuştuğu erkekler de onlara karşı aynı samimiyeti gösterirdi. Seni bilmiyorum ama sorun senin gösterdiğin yakınlıktan kaynaklanıyor olabilir.
Neden erkeklerle arkadaş olunmaz bende isterdim samimi erkek arkadaşları ama olmuyor yanlıs anlaşılıyor biraz da yumuşak yüzlü sıcak kanlı oldun mu zor yani

Asiri kadinsi noluyor😂 insan hoslandigini istemez mi dusunmez mi zaten? Yani erkek arkadasinin seni dusunmesi kadinliginla ilgili degildir. Eminim isteyen erkeklerin hepsi dusunur istedigi kadini. Bana biraz abartiyorsun gibi geldi.

Belki sen sexiyim kadinim diyerekten fazla yaklasiyorsun erkeklere onlarda firsattan istifade sulaniyolar, erkegimizin geninde var bu.

Buarada bazi kiyafetlere bakiyorum ayakkabilara mesela.. ayy bu cok kadinsi diyorum😂 sanki 15 yasindayimda😂 koskoca kadin oldum buna ragmen beni zorluyo bazi seyler, yani eskiden benim yasimdakilerin giydigini ben suan giyersem fazla kadinsi olacagini dusunuyorum.

Bi ogretmenim vardi lisede.. evlendiginin ertesi gunu koskoca apartman topuk giyip gelmisti(tarz degisikligi) birden sasirmistik noluyo bu kadina diye, kadin olmak bunu gerektiriyor gibi😂😂😂

Yanlış anlama belki öylesin sen kadınsı olmandan değilde sana o şekilde yaklaşımdan rahatszsn anladım kararı ile çok ağır asil ol fazla konuşma bak he iyi olcek seviyeni arttır

Bu odunlukla iyi koca bulmuşum 😂🤣çocuktan sonra "hacı dayı " kıvamına gelmek üzereyim valla 🤣
Benim üniversitede bir hocam vardı .Kadın gerçekten sizin işveli cilveli dediğiniz bir tipti yani özellikle yapmıyor ses tonu ,konuşması ,mimikleri vs ve kadın çokta güzeldi .Ama bir o kadr da ciddiydi mesela .Evet bazi insan kendiliğinden öyle oluyor ama mesafe koymak yetj geldiğinde ciddi davranmak sizin elinizde .Bunun için illaki terslemeye gerek yok .
Bir de o cümleyi Bana birisi kuracak olsa yemin ediyorum o ağzını kırarım ki birdaha konusamasin .Bu iltifat değil bunun ayrımını yapın bence .Yani sizin güzel olduğunuzu vurgulamak ayrıdır ,sizi arzulamak çok başka birseydir .
Yapınız böyle olduğu için Tavriniz değişmez ki değişmesinde zaten ,sadece mesafe koymayı öğrenin ve herkesle samimi olunmaz ,samimi konuşulmaz maalesef bunu " hafiflik" olarak algılayacak çok şerefsiz var

Ben hiçbir kadına bu kelimeyi kullanmayı doğru bulmuyorum ama böyle birine kullanmadan edemeyeceğim siz hoppalıkla seksiliği karıştırıyor olabilir misiniz ne kadar kadınsı olursam olayım hiçbir insan evladı bana gelip aşırı kadınsısın seni hayal etmeden duramıyorum diyemez asla o çizgiyi geçerse ne olacağını duruşumdan bilir siz kadınsıdan ziyade herkese mavi boncuk dağıtan biri olabilir misiniz buna dikkat edin
vurdu ve golllll oldu kendine ben cok sexsiyim isveliyim cilveliyim sifatlari yerine var bi kelimede daha dün kalkti engelim yazmicam kendisi anlar onu cok guzel bakimli kadin var ve seksi hepside hafif kadin olsa ooo mercimekler firinda yanardi

Mesela şu çarkıfelekteki harfleri açan kadın aşırı işveli cilveli ama bana çok itici geliyor
Değil mi? Ben hayatımda onun gibi kadın görmedim. Bizim ne kadar hoşumuza gitmese de erkekler bayılıyor bu tip kadınlara.

Bir tarafta seksi alımlı çekici olurken bir tarafta da içinize "Çaycı Hüseyin "kaçmazsa olmaz efendim o iş.
Abazanların diyarı bir adet meme,popo nefes alsın yeterci'ler varken deli misin sen? :)
İnce,kibar,naif olmak başka şeyler.Yeri kişisine algısına göre değişen kavramlar.
Tecrübe edindikce öğrenirsiniz.Ama önce insanların size ne seviyede yaklaşıp konuşmasi gerektiğini kısacası haddini bilmesiyle alakalı kıstas ve ölçüt öncelikle kendinizsiniz..

Hiç hem de hiçç :KK70:
Geçen oğlumla dolaşıyorum oradan eşimin iş yerine uğradım .Bir abi diyoki kızım canlı bomba ihbarı yapıldı dolaşmasana kalabalık yerlerde ,eşim diyoki "abi ona bişey olmaz valla gider canlı bombayı parçalar " dedim ben ne yapmışım kendime ya adamda bir merak duygusu yok tövbe yarabbim 🤣🤪 başkası düşüp tırnağını kirsa adam hastaneye giturur bizimki canlı bombayı parçalar nasılsa diye avunuyo hey gidi hayat heyy :halay:

Geçen oğlumla dolaşıyorum oradan eşimin iş yerine uğradım .Bir abi diyoki kızım canlı bomba ihbarı yapıldı dolaşmasana kalabalık yerlerde ,eşim diyoki "abi ona bişey olmaz valla gider canlı bombayı parçalar " dedim ben ne yapmışım kendime ya adamda bir merak duygusu yok tövbe yarabbim 🤣🤪 başkası düşüp tırnağını kirsa adam hastaneye giturur bizimki canlı bombayı parçalar nasılsa diye avunuyo hey gidi hayat heyy :halay:

Geçen gün eve geldim. Eşimin babası haa doğruymuş dedi. Olay ne dedim. Merdivenleri çıkarken öyle basıyormuşum ki yer gök inliyormuş. Eşim wolfrog geliyor demiş babası da yok oğlum baksana gelen apartmanı sallıyor demiş :D Zaten de hep yere böyle basıyormuşum. Bu arada 45 kilo bişeyim 🙄 Evde tamir tadilat benden sorulur. Dağa bayıra çıkılacaksa ben çağrılırım. Kardeşimle güreş yaparım...

Şimdi düşündüm de kendimi biraz yontmanın vakti gelmiş de geçiyor bile :D

Back
X