Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk gunum bugun 68.7 kiloyum hala kararliuim be cok gucluyum. Birazdan kahvalti hazirliyacagim . Evdekilrer patates kizartmasi bense yagsiz domates ezmesi peynir tam tahilli bugday ekmegi sekersiz cayla devam edecegim yoluma
bu karalilgnla yoluna devam et insalh hic sasma basarilar dilerimIlk gunum bugun 68.7 kiloyum hala kararliuim be cok gucluyum. Birazdan kahvalti hazirliyacagim . Evdekilrer patates kizartmasi bense yagsiz domates ezmesi peynir tam tahilli bugday ekmegi sekersiz cayla devam edecegim yoluma
bu karalilgnla yoluna devam et insalh hic sasma basarilar dilerim
Beraber yapalım
Ben de devamlı birbirimizi takip edeceğimiz bir diyet arkadaşı arıyorum. Iradeli olalım ve gitsin kilolar.
Neler yapiyosun nerelerdesin ben bugun biraz kacirdim ama mutluyum genede cunku onceden kacirinca dibine vuruyodum artik kacirirken bile dikkatliyimBeraber yapalım
Ben de devamlı birbirimizi takip edeceğimiz bir diyet arkadaşı arıyorum. Iradeli olalım ve gitsin kilolar.
Sevindim canım kaçamak bile dikkatli olmalı:) Benim bugün pek keyfim yoktu. Sabah 6 7 tane kuru kayısı yedim suda yumusatmistim. Akşama kadar da canım bi şey istemedi (Sadece mutsuzken iştahım gider) Aksam sade tavuk sote ve 3 4 çatal sebze yemeği yedim bir de 2 bardak ayran. Ekmek yok tatlı abur cubur yok ve sonuç aksam 64 ü gördüm ve mutlu oldum:). Sırf kilo vermek için bu karamsar modun devamını isticem neredeyse çünkü normal şartlarda tatlı yemeden duramam(
Inşallah verirsin canım. Benim bünyem gibiyse çok dikkat edip azmetmek gerek. Bazılarına bakıyorum ekmegi kesiyolar akşam geç saatte yemiyolar şıp zayıflıyolar benimki neredeyse 1 ay olacak bakliyat bile yemiyorum bırak ekmeği ama 2 3 kilo ancak gitmiştir
Aynen canim dogustan 36 beden degilim gerci dunku kekin faturasi agir geldi 500 gr almisum lakin diyete devam