• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fazla kilolara savas actim

Kendime soz verdim zayiflayacagim. Daha once yaptim . Gene yaparim .zayiflayacagim. bir cok insan bunu basariyor. Ben neden yapamayayim. Kaldiki inaanlar neler basariyor. Sinavlari kazaniykolar normal dogum yapiyolar daglara tirmaniyolar siyasete atiliyolar. Bunlar kilo vermekten daha kolay degil zorda degil tek gereken kararli olmak kararimi verdim kilolu olup aynanin karsisina gecip gobegim mi cikmis demej yerine gobegim eriyor doyecegim. Verecegim bu kilolari cok pis hirslamdim. Bu yolda benimle gelecek olan varsa beraber olalim kimse olmasa bile ben burdayim. Her zaman yediklerimi paylasicam . Hedefe ulastigimda da basari oykusu bolumune yazacagim. Gunligim herkese aciktor. Birlikte daha gucluyuz. Kadinlarin gucu adina

Ilk gunum bugun 68.7 kiloyum hala kararliuim be cok gucluyum. Birazdan kahvalti hazirliyacagim . Evdekilrer patates kizartmasi bense yagsiz domates ezmesi peynir tam tahilli bugday ekmegi sekersiz cayla devam edecegim yoluma

Ilk gunum bugun 68.7 kiloyum hala kararliuim be cok gucluyum. Birazdan kahvalti hazirliyacagim . Evdekilrer patates kizartmasi bense yagsiz domates ezmesi peynir tam tahilli bugday ekmegi sekersiz cayla devam edecegim yoluma

yolunuz açık olsunnn :46:

bu karalilgnla yoluna devam et insalh hic sasma basarilar dilerim

Kahvalti sofrasinda kizarmis citir citir patates ve milfoy boregi vardi ama ben diyet memume sadik kaldim irademi kullandim basardim

Beraber yapalım
Ben de devamlı birbirimizi takip edeceğimiz bir diyet arkadaşı arıyorum. Iradeli olalım ve gitsin kilolar.

Arkadasimla kafeye gittim. Yarim dilim pasta yedim . Simdi cok aciktim . 1 galete yedim. Aksama yumurtali ispanak ve salata yasasin diyet

Aksam menum yumurtali ispanak salata 4 kasik pilav 1/5 dilim ekmek pilav yemicektim ama canim cok cekti zaten bu diyet dikkat et yeter zulme gerek yok olculu ye yeter

Hakikaten kafada bitince bitiyomus bitti de onceden aksamlari busaatte atistirmak isterdi simdi istemiyo ki istesem yiyebilirim evde var ama yemek gelmiyo icimden bi mutluyum ki

bu sabah baktım 68.5 -200gr. cok mutluyum. öğle arası biraz kaçırım. öğrenciler pasta börek falan ikram ettiler. çözüm formülüm ekmek yok bugün . aşama salata ve az yağlı sebze yemeği yiyeceğim ve gidecek bu kilolar.

Beraber yapalım
Ben de devamlı birbirimizi takip edeceğimiz bir diyet arkadaşı arıyorum. Iradeli olalım ve gitsin kilolar.
Neler yapiyosun nerelerdesin ben bugun biraz kacirdim ama mutluyum genede cunku onceden kacirinca dibine vuruyodum artik kacirirken bile dikkatliyim

Sevindim canım kaçamak bile dikkatli olmalı:) Benim bugün pek keyfim yoktu. Sabah 6 7 tane kuru kayısı yedim suda yumusatmistim. Akşama kadar da canım bi şey istemedi (Sadece mutsuzken iştahım gider) Aksam sade tavuk sote ve 3 4 çatal sebze yemeği yedim bir de 2 bardak ayran. Ekmek yok tatlı abur cubur yok ve sonuç aksam 64 ü gördüm ve mutlu oldum:). Sırf kilo vermek için bu karamsar modun devamını isticem neredeyse çünkü normal şartlarda tatlı yemeden duramam:((

Sevindim canım kaçamak bile dikkatli olmalı:) Benim bugün pek keyfim yoktu. Sabah 6 7 tane kuru kayısı yedim suda yumusatmistim. Akşama kadar da canım bi şey istemedi (Sadece mutsuzken iştahım gider) Aksam sade tavuk sote ve 3 4 çatal sebze yemeği yedim bir de 2 bardak ayran. Ekmek yok tatlı abur cubur yok ve sonuç aksam 64 ü gördüm ve mutlu oldum:). Sırf kilo vermek için bu karamsar modun devamını isticem neredeyse çünkü normal şartlarda tatlı yemeden duramam:((

Kisa gunun kari olmus senin adina sevundim canim aksamlari dikkat etmek ise yariyo ah bende 64 u gorsem bakalim yarin kac olucam 200 gr daha versem yeter

Inşallah verirsin canım. Benim bünyem gibiyse çok dikkat edip azmetmek gerek. Bazılarına bakıyorum ekmegi kesiyolar akşam geç saatte yemiyolar şıp zayıflıyolar benimki neredeyse 1 ay olacak bakliyat bile yemiyorum bırak ekmeği ama 2 3 kilo ancak gitmiştir

Inşallah verirsin canım. Benim bünyem gibiyse çok dikkat edip azmetmek gerek. Bazılarına bakıyorum ekmegi kesiyolar akşam geç saatte yemiyolar şıp zayıflıyolar benimki neredeyse 1 ay olacak bakliyat bile yemiyorum bırak ekmeği ama 2 3 kilo ancak gitmiştir

Aynen canim dogustan 36 beden degilim gerci dunku kekin faturasi agir geldi 500 gr almisum lakin diyete devam

Aynen canim dogustan 36 beden degilim gerci dunku kekin faturasi agir geldi 500 gr almisum lakin diyete devam

Hiç moralini bozma canım bu sürece girmek bile önemli. Ben artık uzun bir yol olarak görüyorum ilk zamanlar 2 3 haftada veririm diyodum ama gerçekler farkliymis:)) Bu uzun süreçte de muhakkak nefsimizi dinledigimiz anlar olacak, negatif yanı şu' bugün zaten dikkat etmedim ucu kaçtı şunu da yiyeyim yarın bi şey yemem' demek:))) Ben şöyle bir yöntem uygulayacam bir kilo verdigimde kendime bir ödül vercem sadece bu olacak kaçamak:)

Back
X