• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fazla kilolara savas actim

Sabah klasik zeytin peynir şekersiz çay yarım dilim tam buğday ekmeği (diğer yarısını kızım yedi). Ara yapmadım acıktım saat 1.30 da sebze yemeği yanında ayran içtim ekmek yok.Sonra bir kupa sade sekersiz nescafe. Ara, kuru kayısı yicem birazdan, bi de yeşil çay içerim, aksama bakalım neler olacak:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç moralini bozma canım bu sürece girmek bile önemli. Ben artık uzun bir yol olarak görüyorum ilk zamanlar 2 3 haftada veririm diyodum ama gerçekler farkliymis:)) Bu uzun süreçte de muhakkak nefsimizi dinledigimiz anlar olacak, negatif yanı şu' bugün zaten dikkat etmedim ucu kaçtı şunu da yiyeyim yarın bi şey yemem' demek:))) Ben şöyle bir yöntem uygulayacam bir kilo verdigimde kendime bir ödül vercem sadece bu olacak kaçamak:)

Cok haklsin canim ucu kacti yiyeyim demedim dikkatli kacirdim dedim ama 500gr almisim daha hirslandim ve kahvaltida dikkat ettim simdi aksama dikkatli olucam hissediyorum kacamak olsa bile pes etmek yok yontemin dogru odul koyucam cok saol iyi fikir

Sabah klasik zeytin peynir şekersiz çay yarım dilim tam buğday ekmeği (diğer yarısını kızım yedi). Ara yapmadım acıktım saat 1.30 da sebze yemeği yanında ayran içtim ekmek yok.Sonra bir kupa sade sekersiz nescafe. Ara, kuru kayısı yicem birazdan, bi de yeşil çay içerim, aksama bakalım neler olacak:)

Sabah 2 dilim ekmek kk peynir sekersiZ cay domstes
Oglen 2adet krsker cizi peynirli
Ara 3kepekli galeta

Sabah 2 dilim ekmek kk peynir sekersiZ cay domstes
Oglen 2adet krsker cizi peynirli
Ara 3kepekli galeta

Aksam 3 kofte kadar tavuk az yagli salata 2 dilim ekmek 5bardak su ictim suana kafar

Aksam 3 kofte kadar tavuk az yagli salata 2 dilim ekmek 5bardak su ictim suana kafar

Atistirmalik cok sey var ama gayet dikkatliyim .odem atici cayimida ictim sirada meyvem var onuda yedimmi tamamdir. Kaynanam saolsun yemek getirmis onu bile yemedim hemde kofteydi bayilirim ama kiyafetler daha guzel annecim

Napıyosun canım nerelerdesin. Ben yaş pasta molası verdim:( 2 gün

Napıyosun canım nerelerdesin. Ben yaş pasta molası verdim:( 2 gün

Molalar olmazsa yola devam edilmez simdi daha giclusundur ben 68.1 kio oldum dikkatliyim dogumgunundeyim suan pasta yemefim kurabiye yedim4 tane falan artik bosi yemem

Yaaa doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı yıllara. Benim doğumgünüm olsa oooo ben neler yerim neler:))

Yaaa doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı yıllara. Benim doğumgünüm olsa oooo ben neler yerim neler:))

Babamin dogumgununu kutladik ben caya sarildimdahacok yemeyeyim diye ins vericez kilolari

Hmmm ben senin sandım ama olsun her doğum gününde fix special yicekler vardır, onlardan uzak durabilmen güzel.

kolay kilo vermek için az yemek spor şart ben denedim başardım öğünlerde çok fazla yememek ,öyle çiziyle felan insanın sağşığı bozuluri

Benim şu tatlı alışkanlığım bitmediği sürece kilo veremem:(( Az yiyorum ekmek yok ama tatlı yicekler hep var hep

Back
X