Fazla limon nasıl saklanır?

Shusui

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
2.772
8.402
358
Mersin
Merhabalar. Babam bir gelenle mersinden 5 kg limon göndermiş. Biz 2 çalışan insan olarak bunları bozulmadan tüketmemiz mümkün değil. İnternette buzluğa atın rendeleyin yada bir gece önceden indirip dolapta çözdürün diyor. Deneyen yada kendi yöntemi olan var mı?

Öyle hiç denemedim ama sıkıp suyunu dondurucuya koyuyorum poşetler satiliyo buz poşetleri onlara koyuyorum huniyle çıkarıp kullanıyorum

Annem suyunu sikip kucuk su siselerine doldurup buzluga atar.sonra cikarip kullanir lazim olunca.ben de gecen kistan limonata yaparim diye butun halde atmistim limonu.dun dusmus yanlislikla buzluktan baktim cozulunce sulu sulu olmus kullanmadim tadi nasildi ama aklima geldi fazla olunca boyle yapmali diye.

Öyle hiç denemedim ama sıkıp suyunu dondurucuya koyuyorum poşetler satiliyo buz poşetleri onlara koyuyorum huniyle çıkarıp kullanıyorum

Buz yapmak için olan yuvarlak ,poşet buz kalıplarından mı? Ondan da görmüştüm nette ,mantıklı gelmişti. Çözülünce aynı taadı veriyor mu yine?

Buz yapmak için olan yuvarlak ,poşet buz kalıplarından mı? Ondan da görmüştüm nette ,mantıklı gelmişti. Çözülünce aynı taadı veriyor mu yine?
Yani yani veriyo aynı aynen onlardan kullanıyorum ben hep

Back
X