• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fazla mı Aceleciyim ? ?

Ben de 24 yasindayim fiyonk, esim de 28. Esinin yasinda hicbisey yok. Hic acele etme bence. Ben 25ten sonra dusunuyorum.
Zaten once bi iliskiye iyice alis, tadini cikar:oops:
Senin desteğini de unutmam yaseminim :oops: burası sayesinde yendim biliyorsun zaten :KK51: benim eşimde 30 yaşında hayırlısı olsun kuzum :KK25:

:KK53: Sonucta cinsellik onemlidir evlilikte o acidan soylemistim ben:oops:
Simdi kiz yeni atlatti vajiyi, o psikolojiyi ben de yasamistim, eksikligini hissetmistim, sanki omur boyu yapamicam gibi gelmisti. Oyle bi ruh halinden cikinca ben hamile kalmaya da korkardim acikcasi. :KK53:

Ya ben de korku yok nedense yasemin :rolleyes::rolleyes:

ben 9 aylık evlyim bende istiyorum yaşım 27 çocuğumla aramda zaten bi kuşak farkı olacak daha da olmasın istiyorum..çocuğumun (nasipse)en verimli çağlarında işe yaramayan bir veli olmak istemiyorum(herkes dipdiri kalacak diye bir şey yok)bir kürtajım var (kalbi durdu)şu an korkuyorum tekrara ama Nasipse Allah verirse başım gözüm üstüne.
öyle düşünme ya ben 30 yaşımda kızımı kucağıma aldım. şimdi ikinciyi düşünme arefesindeyim. babam vefat ettikten sonra kardeşin önemini anladım. geçen ay deneyelim dedik yumurtlama zamanı uygun olmadı.
ekime kadar olursa olacak olmazsa kapatacağım bu sayfayı. 34 yaşndayım ben.

Yahu size ne benim aceleliğimden herkes kendi hayatından mesuldür siz böyle yapmazsınız o zaman ben zaten kadınlığımın farkındayım şükürler olsun cinsellik olmasaydı hayatımızda kadın olmayacağımızı mı anlamayacaktık. Ne demek neden bu kadar çocuk istiyorsunuz bu nasıl bir soru iki yıllık düzgün giden severek evlendiğim bir adam var hayatımda aynı hayatı paylaştığım ikimizin bir parçası olarak dünyaya getirmek istediğimiz vatanına milletine hayırlı bir evlat yetiştirmek istiyoruz bundan daha normal ne olabilir. Size bu tablo korkunç gelebilir herkes sizin ile aynı fikirde olacak diye bir durum yok. Teşekkürler yorumunuz için.
Peki:KK17:

öyle düşünme ya ben 30 yaşımda kızımı kucağıma aldım. şimdi ikinciyi düşünme arefesindeyim. babam vefat ettikten sonra kardeşin önemini anladım. geçen ay deneyelim dedik yumurtlama zamanı uygun olmadı.
ekime kadar olursa olacak olmazsa kapatacağım bu sayfayı. 34 yaşndayım ben.

Yazmadan edemedim beni de anneciğim 34 yaşında kucağına almış kaza ile olmuşum aldırmak istemiş babam izin vermemiş :KK48: şimdi de hep der iyi ki de doğurmuşum diye umarım evladınızın bir kardeşi olur kardeş gerçekten çok farklı iyi ki bir ablam var :KK51:

Hatunlar merhaba, yaklaşık 2 yıldır evliyim şükürler olsun evliliğimde sorunlarım yok ama benim bir derdim var eşime de sürekli bu derdimi söyleyemiyorum o da üzülmesin diye, ben bu sürede (2 yıl kadar) vajinismustum geçtiğimiz temmuz ayında yumurtlama dönemimde bu sorunumu yendim şükürler olsun hamile kalmak bir evlat sahibi olmak istiyorum Allah ın izni ile daha öncede çocuk sahibi olmak için tam birleşme olmadan hamile kalma çabalarım oldu ama biliyordum olmayacağını imkansız değil ama zordu vajinismusu yendim burası sayesinde tam anlamı ile temmuz ayında dediğim gibi, korunmadan birliktelik yaşadık eşim ile ama sonuç hüsran bugün çok hafif bir pembelik geldi belliki bugün yarın söküleceğim kırmızıları görmüş olurum tam anlamıyla :KK43: asıl kafamdaki soru ise şu; hamile kalmak için çok mu acele ediyorum daha vaji yeneli bir ay olacak hemen hamile kalmamak normal bir durum muo_O fikirlerinizi yorumlarınızı benim ile paylaşırsanız sevinirim :KK51:
yok kuzum yok aceleci değilsin zaten hamile kalayım diyene kadar 5-6 ay rahat geçiyor tabi gercekten anne baba olmaya hazırsanız ertelemeyin ama önce karı koca olmanın tadını cıkarın sonra analığa babalığa sıra gelsin

Bence biraz zamana bırakın.Yaşınız çok gençmiş ayrıca.Evlendiğim yaştan bile gençsiniz yani:)
Hamilelikte bazen doktor ilişkiyi yasaklayabiliyor.Tamda siz vajinusmusu yenmişken uzun bir ara vermek eşiniz ve sizin için zor olabilir.

yok kuzum yok aceleci değilsin zaten hamile kalayım diyene kadar 5-6 ay rahat geçiyor tabi gercekten anne baba olmaya hazırsanız ertelemeyin ama önce karı koca olmanın tadını cıkarın sonra analığa babalığa sıra gelsin
Ha deyince olmuyor bu veletler baksana :KK48: hakkımızda hayırlısı olsun canım teşekkür ederim yorumuna sevgiler :KK5:

Yazmadan edemedim beni de anneciğim 34 yaşında kucağına almış kaza ile olmuşum aldırmak istemiş babam izin vermemiş :KK48: şimdi de hep der iyi ki de doğurmuşum diye umarım evladınızın bir kardeşi olur kardeş gerçekten çok farklı iyi ki bir ablam var :KK51:
dua ettim babamdan sonraki ilk kandilde. şimdiye kadar hiç düşünmemiştim, tek çocukta kalacaktım. "hayırlısı ise bizim için ve onun için bize bu yıl nasip et" dedim. hayırlı değilse gerçekten olmasın. Çünkü her şeyde bir gizli ilim saklı bizim bilmediğimiz. ama kızım çok istiyor. mesela biz 4 kardeşiz. içimiz kan ağlıyor ama birbirimizin moralini bozmamamk için hep iyi duruyoruz. annemin evini boş bırakmadık. ben tek olsaydım eğer annem ne yapardı şimdi? ben bruadayım ev bomboş..

Bence biraz zamana bırakın.Yaşınız çok gençmiş ayrıca.Evlendiğim yaştan bile gençsiniz yani:)
Hamilelikte bazen doktor ilişkiyi yasaklayabiliyor.Tamda siz vajinusmusu yenmişken uzun bir ara vermek eşiniz ve sizin için zor olabilir.

Haklısınız buradaki bazı arkadaşlarda hemen hemen sizin ile aynı düşüncede :110:acele etmeyeceğim kafamda deli sorular modunda gezmeyeceğim :KK28:

dua ettim babamdan sonraki ilk kandilde. şimdiye kadar hiç düşünmemiştim, tek çocukta kalacaktım. "hayırlısı ise bizim için ve onun için bize bu yıl nasip et" dedim. hayırlı değilse gerçekten olmasın. Çünkü her şeyde bir gizli ilim saklı bizim bilmediğimiz. ama kızım çok istiyor. mesela biz 4 kardeşiz. içimiz kan ağlıyor ama birbirimizin moralini bozmamamk için hep iyi duruyoruz. annemin evini boş bırakmadık. ben tek olsaydım eğer annem ne yapardı şimdi? ben bruadayım ev bomboş..

Başın sağolsun ipek cim öncelikle:cry: Anneciğine Allah sabır versin en çok o yaşıyordur bu durumu her aklıma geldiğinde bende dua ederim onların bana acısını gösterme benim ömrümden al onlara ver Allah ım diye işte böyle zamanlarda özellikle kardeş aile çok önemli sizi de tebrik ediyorum bütün kardeşler evi boş bırakmamış annenize destek olmuşsunuz anneniz çok şanslı

Senin desteğini de unutmam yaseminim :oops: burası sayesinde yendim biliyorsun zaten :KK51: benim eşimde 30 yaşında hayırlısı olsun kuzum :KK25:
Ben yasiniza istinaden yazdim zaten, gencsiniz daha. Hani yasimiz geciyor demissin ya:KK48:
Hazir hissediyorsan yap tabi, ne diyebiliriz ki? Maddi manevi sikintin da yoksa yapabilirsin.

Başın sağolsun ipek cim öncelikle:cry: Anneciğine Allah sabır versin en çok o yaşıyordur bu durumu her aklıma geldiğinde bende dua ederim onların bana acısını gösterme benim ömrümden al onlara ver Allah ım diye işte böyle zamanlarda özellikle kardeş aile çok önemli sizi de tebrik ediyorum bütün kardeşler evi boş bırakmamış annenize destek olmuşsunuz anneniz çok şanslı
saol canım. Allah senin annene babana uzun ömür versin.

Ben yasiniza istinaden yazdim zaten, gencsiniz daha. Hani yasimiz geciyor demissin ya:KK48:
Hazir hissediyorsan yap tabi, ne diyebiliriz ki? Maddi manevi sikintin da yoksa yapabilirsin.

Ay gerçekten o yaşımız geçiyor olayında dolayı kızları üstüme çektim :KK48: 40 lı 50 li li yaşlarda sandılar haklılarda :KK28::KK28:

Haklısınız buradaki bazı arkadaşlarda hemen hemen sizin ile aynı düşüncede :110:acele etmeyeceğim kafamda deli sorular modunda gezmeyeceğim :KK28:

Valla ben hamile kalamayanlar grubundandım.Tam 4,5 yıl sonra kavuştum meleğime.Yani bazen istediğimiz zamanda olmayabiliyor bazı şeyler.
Hayırlısı olsun canım hakkında.

Back
X