- Konu Sahibi sessizliiik
Merhaba.Özel yurtta kalacam bu yıl.İki orta boy valiz bir de küçük bi çanta oldu eşyalar.Fazla mı yük yapıyorum azaltayım mı biraz.
Kocaeli'ye gidiyorum
Kocaeli'ye gidiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba.Özel yurtta kalacam bu yıl.İki orta boy valiz bir de küçük bi çanta oldu eşyalar.Fazla mı yük yapıyorum azaltayım mı biraz.
Kocaeli'ye gidiyorum![]()
Bence abartmıyorsun kızız sonuçta az bile![]()
ama kocaeli sana yakınsa 1 valiz götür 1 2 haftaya evine dön diğerini al
Kazanırsam fikrim bu
Benim içinde dua edin ya ek tercih yapıcam çıkar mı acaba :18:
Yakın yerde oturmuyorum pek . Kışlıklardan koymak durumunda kaldım biraz. İnşallah hayırlısı olur senin içinde :)
yok birtanem az bile gidince herşey lazım olur.orada yaşadıkça ihtiyaçlarını iklimini öğrenirsin ailenin yanına gidip gelme sürene göre ayarlarsın.hayırlı olsun .öpüyorum.
İnşALLAH :)
Nerde oturuyorsun ?
bencede herşeyini götür tek seferde hallet 2 kez uğraşma artı zaten gidince her şey lazım oluyor ki şu andada geçiş mevsimindeyiz hava bir soğuk bir sıcak oluyor mutlaka kışlıklarında yazlıklarında lazım olcak
aa canım ben de kocaeli üniversitesinde okuyorum. ve izmitteki çoğu özel yurt hakkında bilgim var. yardım istersen seve seve..
Ben İstanbul'dan 2 saat uzağımdaki şehre bir koca bavulla gitmiştim babamın evin yakın nasılsa muhabbetinden. Sonra parça parça götürmek zorunda kaldım. Çünkü sürekli bi'şey lazım oluyo ve "aa o evde" diyosun. Ee genciz okula giderken değişik değişik giyinmek istiyoruz. Oyüzden çok normal. Zaten kışlıklar çok yer kaplıyo. Hayırlı olsun buarada
Lazım olacak ne varsa koy,düzenin oturduktan sonra elersin eşyalarından gidecekleri,kalacakları.uzun lafın kısası çok değil 2 valiz ve bir çanta
oturduğun yer yakın değilse,kışlıkları koymakla çok iyi yapmışsın,zorluk çekersin yoksa :)
Bence abartmıyorsun kızız sonuçta az bile![]()
ama kocaeli sana yakınsa 1 valiz götür 1 2 haftaya evine dön diğerini al
Kazanırsam fikrim bu
Benim içinde dua edin ya ek tercih yapıcam çıkar mı acaba :18:
Kocaeli'ye gidiyorum![]()