- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Karşımdaki insan benden büyük ve deneyimli olunca 'Acaba haklı mı?' diye düşünmedim değil. Yine aynı yaşlarda bir erkek arkadaşımda bu tarz şeyler söylemişti.Cahil zaten
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için.Bilinçsizlik ve cahillik söz konusu beyefendide. Sizde hiç bir anormallik yok. Lütfen sağlığınızı en ufak riske sokacak bir hamlede bulunmayın♥İşine gelirse..
Cahil mahil değil..işine gelmiyor bildiğin bencil adam..aman diyim sakın bir sürü hastalık bulaşabilir..ayrıca gebelik riski de var .Teşekkür ederim güzel yorumunuz için.
Sanırım en ufak bir fiziksel yakınlıkta bulunmayacağım, sanıyorum o tarz hastalıklar arasında tükürükle dahi bulaşabilenler var..
Kendisine de bir hastalik bulaşabilir hatta çoktan bulasmış olabilirCahil mahil değil..işine gelmiyor bildiğin bencil adam..aman diyim sakın bir sürü hastalık bulaşabilir..ayrıca gebelik riski de var .
Prezervatif kan ve vucut sivilari ile bulasabilen hastaliklardan korunmak icin en yuksek etkili yontem. Hiv, hepatit vb hastalıklar tasimadigini test yapmadan bilemezsiniz. Hpv ve herpeste ise prezervatifin kesin bir koruyuculugu maalesef yok etkilenen bolgeye gore.Merhaba hanımlar,
Bir süredir flört aşamasında olduğum biri var. Daha önce hayatımda sadece ilk deneyimlerini benimle yaşayan insanlar oldu. Bu kişinin ise birçok deneyimi olmuş, yaşı da 30'a yakın, neyse. Cinsellik konularını da konuştuk. Korunma yolları vs.
Daima geri çekilme yolu ile korunduğunu söyledi.
Ben de ona: Korunmanın sadece gebelik için olmadığını, bir dolu cinsel hastalık olduğunu söyledim. Örneğin hiv, edindiğim bilgilere göre ülkemizde de oranı artan bir hastalıkmış. İnsanların yıllar sonra bu hastalığı kaptıklarını anlayabildiklerini söyledim.
Birlikte olduğu kadınlar konusunda seçici olduğunu söyledi, hayat kadınlarıyla birlikte olmuyormuş.
Yine de bana saçma geldi. Sonuçta gözleriyle hastalık taraması yapabilecek kadar aşmış değil herhalde bu adam?! Ya da birlikte olduğu kadının önceden birlikte olduğu adamların hastalıkları taşıyıp taşımadığını bilemez ki?
Bu konuda aşırı düzeyde bilgim yok ve bazı konularda aşırı titiz, takıntılı davranabiliyorum.
Adama dokunasım gelmiyor artık. Herhangi bir hastalık olabilir diye ve bence biraz tutumu cahil geldi. Ufak bir olasığı gözümde büyütüp problem mi çıkarıyorum yoksa düşündüklerim doğru mu?
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Bu tarz konularda acayip huyluyum.Prezervatif kan ve vucut sivilari ile bulasabilen hastaliklardan korunmak icin en yuksek etkili yontem. Hiv, hepatit vb hastalıklar tasimadigini test yapmadan bilemezsiniz. Hpv ve herpeste ise prezervatifin kesin bir koruyuculugu maalesef yok etkilenen bolgeye gore.
Cinsel yolla bulasan hastaliklarin, ozellikle hepatit ve hivin sakasi yok.
En doğrusunu yapıyorsunuz.Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Bu tarz konularda acayip huyluyum.
Sebep?sen nasıl bir insansın ya tiksiniyorum sizden :d
Konuya yorum yazmaya gelmiştim ama denk gelirim böyle. Hanımefendi siz ''bu kadar küçük sebeplerden'' etkilenmeyip dokunursunuz partnerinize o zaman çok basit. İnsanın hastalık kapmak istememesiyle iş olarak görmesi ne alaka?ya sebebımı var hayatında kaç kişiyle ilişkiye girmişsin aşk mu mu cinsellik bu mu hayat bu mudur yani sadece iş olarak mi goruyorsun bunu sadece bir sebepten karşındakıne dokunasın mı gelmıyor aşk bitmiş ya
Teşekkür ederim güzel yorumun için.Anna, yorumu yapmalıydım kusura bakma. Düşüncelerin çok normal, olması gereken bu. Erkekler korunmayı yalnızca baba olmamak zannediyor.
Olsun, bazen cevap gerekiyor inan bana. Rica ederim ne demek adamın yaşı büyük diye haklı olabilir diye düşünme sakın, kimin hangi hastalığın taşıyıcısı olduğu belli değil inan ki.Teşekkür ederim güzel yorumun için.
Üstteki arkadaşa yorum yapmaya bile lüzum yok, saniyelerini harcamasaydın keşke..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?