Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelecek korkusu yazdıkların beni anlatıyor bu tanıştırılma olayları benide kasıyor ne yazıkki belki normal arkadaş ortamında tanışsam mantıken kafama yatacak kişiler sırf bu tanıştırılma mevzuu nedeniyle bana itici geliyor.En son nisan ayında biriyle tanıştırıldım sırf hatrı sayılır biri aracı oldu diye dedim kısmet belki bu sefer olur.Ama olmadı sorun benim üstelik bu kaçıncı ???Bana hangi yemekleri sevdiğinden falan bahsetti yaa mantıyı çok severmişmişmişklava: benimde hayalim kocama hergün mantı açmaktıtatlicadiarzu.İyi bir firmada üst düzey yönetici çok kişiyle tanıştırılmış ama tanışmamız iş görüşmesi gibiydi.Birde insan arada aracılar olduğundan daha bir geriliyor sanki.Ben put gibiydim görürgörmez olmaz demiştim içimden kırmak ümit vermek istemediğimden ilgilide davranmıyordum.NEyse iş çok uzamadan durumu anladı çok şükürrr.Sanırım müzmin bekar olarak hayata devam edeceğim çok sosyalde olmayınca kafama göre birini bulmam uzun sürecek.gamyoncuiremsu
Size göre çok fazla seçici olup kimseyi beğenmemek ve kendine uymayan bir erkeği beğenmek arasındaki fark nedir? Demin bir konuda bir arkadaşın mesajini okuyunca bu kafama takildi. Diyordu ki ben karsima cikan insanlarda hem mukemmeliyetci oldum cok secici davrandim sonra yas ilerledi cocuk ozlemi basladi, sonra bi mantik evliligi yaptim ama 1 ay da hayatim zindan oldu...
Simdi o zaman bunun dozunu bir bayan nasil ayarlayacak? Hangi kusurlari kabul etsin, evlensin ve hangileri kabul etmeyip evlenmesin?
Merhaba canım,benim mükemmeliyetçiliğim hiç hata yapmamak ile alakalı bir durum, karşıma çıkanları horgörüp beğenmemek ile alakası yok benim yazdığım yazıyı bu şekilde ve yanlış analiz etmişsin.Evet mantık evliliği yaptım,mutlu olmayacağımı bile bile, nişanlı iken kaç kez ayrılmayı düşündüm ama Babam kalp krizi geçirmişti ve benim ayrılığıma üzülecek durumuda yoktu,birde aynı evi paylaşmadan hiçbir erkeğin iç yüzünü anlayamıyorsunuz evlendiğimizin ertesi günü nasıl olsa imzayı attık ayrılamaz benden havalarına bürünüp,ailemden görmediğim davranışlar,şiddet ve şizofrenik belirtiler göstermeye başladı,anlatsam aklınızduracak davranışlar,uzaktan davulun sesi hoş geliyor,herşeyi çeken biliyor ve ateş düştüğü yeri yakıyor,benim neler çektiğimi bir Allah bir ben bir ailem bilir.
merhaba
Hor gordugunu kastetmedim zaten, hep en iyisini aramaktan ama bulamamaktan bahsettim. Yazdiklar tam olarak aktardigim gibiydi, kotuye yorumlamadim sadece mukemmeliyetcilikten yola cikip bu konu takildi kafama...Davulun sesi uzaktan hos geliyor demissin, oyle birsey soylemedim ki, kotu evlilik yapmis olabilirsin, evlilik sans isi diyorlar zaten. Benim takildigim nokta su oldu, belki esinden daha iyi insanlari mukemmeli aradigin icin reddetmissin sonra da mantik evliligi yapmissin. Ben buna takildim ve bu konuyu kesinlikle senle alakali olarak acmadim, sadece senin sozlerin bana bu konuyu hatirlatti...Uzerine alinma lutfen