Fazla sevgi geri mi teper ? Yardımınızı istiyorum kızlar ...

Bakınız: ben
Bende de benzer durum var. ben önceden çok kafaya takmaz bi günde 1 kere haber alsam yeter diye düşünen biriydim. ama sevgilim o kadar üstüme düşerdi ki, gece 3 te 4 te uyandığında bile bana güzel mesajlar falan yazardı. çok şey yaptı ben de alıştım. hayatımın en önemli yapı taşı oldu.
sonra...... ne arıyor ne soruyor günlerdir.. bi nasılsın diyor tabi bu da bana yetmiyor. ben de eski halime dönmeye karar verdim çok ama çok zor olsa da. gerçi hala değişme yok ama beklemedeyim.

(romantik, anlayışlı ve ilgili bi adamı dırdırımla boğup bu hale getirdiğim için kendimi tebrik etmem de lazım tabi.) -tatlicadiarzu-

kızlar bende hayatımın merkezi yaptım ve bunu değiştirmek istiyorum hemde çok istiyorum.nasıl başarıcam bilmiyorum.diyorsunuz ya çokta ilgisiz olmayın ortasını bulun diye nasıl yapıcam bunun ortası nedir banada akıl veririmisiniz rica etsem..beni sevdiğini hissetmek istiyorum ama olmuyor hep ilgili davranan taraf olmaktan çok üzlüyüyorum......

kesinlikle fazla ilgi erkekleri bezdiriyo mu artık bilemem ama şımartığı gayet açık bi ego var onlarda kadınlar şımartarak bile doyuramazlar yani şımarttıkça daha çok sevdikce onlar önemsememeye başlarlar deneyin ve görün

Son düzenleme:
erkeklere çok ilgi gösterirsen gerçekten çocuk gibi şımarıyorlar.hele bide sana güven duyduğu zaman iş biter.ben mesela o hatayı yaptım.nasıl olsa benden ayrılmaz düşüncesi var kafasında.o yüzden istediği nazı,kaprisi yapabiliyor.buda bi bayan olarak üzüyor beni tabiki..sen kaçan kovalanr felsefesini uygula.biraz zor bir durum ama seni öyle tanısın.gerçi erkeklerinde bayanlar gibi sevildiklerini duymaya ihtiyaçları varmış.yani dengeyi tutturabilirsen ilişkin sonsuza kadar sürebilir.

Askerlikte gerçekten stresli iş,fedakarlık ister her zaman ...
üniv. de en yakın arkadaşımın astsby sevgilisi vardı çocuk doğu görevini yaparken bile gizli kaçak günübirlik gelir sürpriz yapardı kızın karşısına dikilirdi okula gelip..gıpta ederdik fazlasıyla aşıklardı birbirlerine...ne oldu fazla hızlı yaşanmamalı diyorum ben arkadaşım başkasıyla nişanlı şimdi..
arama,özle,özlesin,merak etsin...

Canım sana tavsiyem daha ilişkinizin çok başındasın, bu şekilde devam edersen karşındakinin egolarını tavan yaptırırsın. Hele ki bu şekilde davranmayı sürdürüp evlenirsen eşim ilgisiz diye çok yakınırsın, üzülürsün onu da benimle ilgilen diye diye bezdirirsin. ılişkiniz çok zarar görür. En iyisi mi yol yakınken, ilişkinizin sağlıklı bir şekilde devamı ve mutluluğunuz için aramalarını asgari bir seviyeye indir. O seni arasın, merak etsin, seni kaybetmekten korksun. Hayatının sadece ondan ibaret olmadığını hissetsin. Yapacağın tekşey bu.

canım askerler genelde böyle olabilior yani sık görüşemem bakımından. nöbetlerdi vs.

gerçekten de durum onun için senin baktığın gibi olmayabilir..

ama sana tavsiyem şu bi ara ben de senin gibi ağlama krizlerine giriodum. üstelik çok da büyük şeyler olmamasına rağmen.. ama zamanla alışkanlık gibi oluyor..

benim ilişkim 1.5 yıllık ve evlilik yolunda bir ilişki rabbim nasip ederse... ama geçen gün biz de benzer bişe yaşadık..

erkekler sevdikleri kızların ağlamasına dayanamaz. hele de kendisi yüzünden ağladıklarını düşünürlerse... zamanla sana zarar verdiğini düşünerek senden uzaklaşmak isticektir..

düşün ki herşeyi paylaştığımız herşeyi konuşabildiğimiz bir ilişki bizimki ama o bu dönemlerdeki hassasiyetimden kendini sorumlu tutuyormuş ve bu üzerinde çok baskı yaratmışş... doğal olarak bana zarar verdiğini falan düşünmüş kurmuş kafasında bişeyler...

bi de bu açıdan bak yanii..

ayrıca fazla sevgi geri tepmez ben buna inanmıyorum. en azından benim ilişkimde öyle değil.. öyle bir zamandayız ki insanlar sevilmeden sevmek istemiyor. ve gerçekten sevildiklerini gördüklerindede çok büyük güven duyuyorlar ve asla kopamıyorlar... bu da başka bir cephe..

bence istediğin kadar görüş.. yani şöyle diyim sorgular gibi msjlar atmak yerine yani napiosun ne ediosun vs. gibi.. seni çok özledim... seni seviyorum... yada şirinlik şımarıklıklar yaptığın msjlar at.. ve cvp gelsin diye bekleme. yani sadece o an onu hissettin ve onunla paylaştın! hepsi bu! olsun kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
fazla değer verildiğinde ve üzerine düştüğünde sıkılıyorlar erkekler böyledir çabuk sıkılırlar... bu yüzden onun istediği gibi davran yani biraz rahat bırak... böylece sana olan sevgisini ölçmüş olursun..

fazla sevgi geri tepmez ama insanı sıkar ve hatta boğar....
kendi adıma konuşmam gerekirse içim daralır,sıkılır vede boğulurum..
özgürlüğümün kısıtlandığını hissederim ve kaçma yoluna giderim.........
Erkeklerde ise bu durum daha kötü sonuçlar verebilir,insanı çıldırtır,bıkkınlık verir..
En iyisi biraz insanları rahat bırakmak..........

Biz kızlar işte hem deli gibi çok severiz, bütün sevgimizi sevdiğimiz adam veririz hemde haklı olarak aynı şeyi karşıdan bekleriz ama unuttuğumuz şey var erkeklerin odunluğu Pardon yapılarının farklı olduğu...

Diğer hatunlar da yazmış ben de yaşayarak öğrendim erkeğe fazla ilgi göstermeyeceksin hemen şımarıyorlar (birde kadınlara derler) hele birde onları dünyanızın merkezine oturtup onsuz yapamayacağınız ona hissettirdiyseniz eyvah eyvah yandınız...Cool takılacaksın arkadaşım, öyle fazla arayıp sormayacan, biliyorum için içini kemirecek , aşkımı özledim ay ne yapıyor bir mesaj atayım, ay beni nedne aramıyor diyceksin ama tutcan kendini :) Hele birde seninki asker. Ooo haklı adam nasıl arasın öyle her dakka her dakka. Çok yoğun ve aşırı stresli bir hayatları var. Adamın senle ilginememesi çok normal hayatım...

ilk baslarda dengeyi cok güzel saglamisin aslinda , öyle kolay birsey degil , kendimden cok iyi biliyorum boshayallersmile
zamaninda sevgilimi tam anlamiyla hayatimin merkezi yapmistim , sonucunda da hatalar olustu tabiki

hazir burda konusu acilmisken müsadenizle bende fikrinizi almak istiyorum: yaklasIk 2 sene önce ayrildik o sevgilimle, bayramlarda kandillerde ama hala mesaj atariz kutlamak icin , simdi tekrar görüsüyoruz bi kac aydir, bazen cok ilgili oluyor bazen az, zaten akrep erkegi oldugu icinde pek sasirmamak lazim
yakinda kendisi askere gidicek ve bizim hakkimizda bi kac sey söyledi "herseyi zamana birakalim hakkimizda hayirlisi olsun , kismette ne varsa onu yasariz zaten , zamanla herseyi görürüz diye", yani tekrar bir araya gelip gelmemek gibi. Haliyle bu tür konusmalardan sonra ona nasil davranacagimi bilmiyorum , bi kac aydir oldugu gibi ilgi göstermeden normal arkadas gibi konusuyorum , ama bazen de kendimi tutamiyorum biraz ilgi bekliyorum , beklentilerim oluyo. Bazen normal bi mesaj atmayi bile istemiyorum , ilgili görünmemek icin , bazende saatlerce mesajlasmak istiyorum sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…