- Konu Sahibi black_shoes
Merhabalar.Bir derdimi paylasmak istiyorum.Bende cok fazla sevme sorunu var.Mesela bana tatli sempatik gelen bir erkegi seviyorum icten ice sevgi besliyorum.Kendi kendime acisini cekiyorum.Mesela su an staj yaptigim yerde 24 yaslarinda bi abi var.Cok olgun,capkin,yakisikli.Ben surekli bunu dusune dusune tek dusundugum bu olmus halde buluyorum kendimi.Bir sure sonra aciya donusuyor.Her sarki dinledigimde,her bakisimda.Mesela bu hafta stajim bitti ve asiri psikolojik aci yasiyorum.Onu hayatimin sonuna kadar goremiycem.Guzel kizlardan kiskaniyorum ya resmen kuduruyorum hep yaninda olayim kimler gidip geliyor yanina bakayim istiyorum.Su an ona asik olmusum gibi duruyor olabilir ama birine kafayi takmak bu resmen.Boyle olmasi icin birinin bilincaltima girmesi yeterli oluyor.Direk koruma moduna geciyorum.Daha once 3-4 kez daha basima geldi.Hayatimda daha bissuru sorun var ama tum sorunlarin acisini kendime birini secerek onun ustunden yasiyorum.Tum gozyasim tum kederim(18 yasinda,genelkikle sessiz sakin muzik dinleyen utangac cekingen guzel olmayan bir kizim )
Yardimci olursaniz coook sevinirim
Yardimci olursaniz coook sevinirim