Fazla yumurta rezerv olunca herhangi bi sıkıntı yaşayan var mı

Ohss olmuşum ben enerji içeceği verdi geçen gece acillik oldum karnım davul gibi 36 yumurta toplanmış bugün 28 e düşmüş ama ne yemek yiyebiliyorum ne bişey içebiliyorum Rabbim yardımcımız olsun

Ohss olmuşum ben enerji içeceği verdi geçen gece acillik oldum karnım davul gibi 36 yumurta toplanmış bugün 28 e düşmüş ama ne yemek yiyebiliyorum ne bişey içebiliyorum Rabbim yardımcımız olsun
Aaa ben de aynıyım işte yumurta yiyip enerji içeceği iç dedi dün ama enerji içeceği dediği redbull mu powerade mi bilemedim ya. Bu arada maşallah 36 yumurta çok iyi 5. Güne her türlü giden olur beni de bir gün aradılar 22 yumurta döllendi dediler 5. Gün gene arayacaklarmış

Maşşallah sübhanallah rabbim çektiğimiz acılara versin bu arada hayırlı kandiller

Karın şişkinliği için birşey yapıyormusun birde hangi enerji içeceğini aldınız
İşte ben powerade aldım ama emin değilim üzerinde sporcu içeceği yazıyor kafam karıştı redbull da aldım ama içmeye korkuyorum kalpte çarpıntı yapıyor diye duymuştum onun için ama bilemedim. Şişkinlik için bi şey yapamıyorum üstüne kabız da oldum

Bana eşim redbul almış baya rahatlsttı günde 1 taneymiş zaten bende aynıyım acilde lavman verdiler ama mide boş olduğundsn yine de bişeu yapamadım

Tedaviye başlamadım ama bir kaç kontrolde doktorlar yumurta sayısı çok olunca taze transfer olmaz demişti. Yani rahimin dinlenmesi gerekirmiş.
Ama bi kaç taneside sorun olmaz demişti i.
O yüzden bende bilmiyorum

Tedaviye başlamadım ama bir kaç kontrolde doktorlar yumurta sayısı çok olunca taze transfer olmaz demişti. Yani rahimin dinlenmesi gerekirmiş.
Ama bi kaç taneside sorun olmaz demişti i.
O yüzden bende bilmiyorum
Benimde yine aynı 2 regl beklicez dedi bakalım tazedense dondurulmuşu daha çok öneriyolar benim bi yakınım 2 taze oldu tutmadı 1 dondurulmuşta tuttu hayırlısı ne ise o oluyor

Benimde yine aynı 2 regl beklicez dedi bakalım tazedense dondurulmuşu daha çok öneriyolar benim bi yakınım 2 taze oldu tutmadı 1 dondurulmuşta tuttu hayırlısı ne ise o oluyor

İnşallah rabbim sağlıkla gebe kalmayı ve kucağına almayı nasip etsin sana, bana ve isteyen her kadına.

Msjlarin hepsini okumaya çalıştım neden ohss teşhisi koyup tedaviye baslamadilar diye sjnirleniyodum ki bu msji gördüm. Öncelikle geçmiş olsun.
Karında yada karaciğer de vs sivi birikmesi görüldü mu doktor güzelce muayene etti mi? Karin kasik agrisi şişkinlik bulantı olur açken tok hissiniz olur bu yüzden yemek yiyemezsiniz fakat bunun en sağlıklı tedavisi de bolca protein alımı ve bolca su içip idrara çıkmanız. Umarım doktor gerekli ilaçları da vermiştir. Onun dışında sabahları 2 3 haslanmis yumurta ve günlük öğünlerde et ürünleri yemeğe çalışın ve bolca su için.

Ben de dediğiniz gibi yapmaya çalışıyorum ama artık yumurtadan da gına geldi adet olsam bi an önce diye bekliyorum

Bana tam tersine 1 lt den başka su vermedi mümkün olduğunca içme dediler 1 yumurta verdi ama afedersiniz istifradan yiyemiyorum hiç bişey enerji içeceği bayağı rahatlatıyor bişry yiyemediğim için tuvalettede zorluk oluyordu acildeki doktor duphalac diye bi şurup verdi yapınca rahatlıyorum sadece dün bi kase çorba içtim o da zaten 1 2 saat geçmeden çıktı acilde buscopan ile metpamid serum taktılar ama çok fazla ilaç kullandığım için genelde belden aşağı ılıksuyla yıkanıyorum bide kantaron yağı sürüyoruz gerginliği alıyor Rabbim yardımcımız olsun
Ben de dediğiniz gibi yapmaya çalışıyorum ama artık yumurtadan da gına geldi adet olsam bi an önce diye bekliyorum
İnşallah tez zamanda oluruz

Protein alımı tedavi süresini kısaltır ayrıca ohss ile ilgili ilac vermemiş olması çok ilginç 30 üstü yumurta toplanmış. Ben 16 yumurta ile hastahane de yatmıştım. Ona rağmen de taze transfer olmuştum. Umarım hafif düzeydedir ohss. Rabbım tez zamanda sifa versin

Geçmiş olsun. Hangi duzelde sizin ohss. Ne kadar zorlarsaniz da protein almaya gayret edin. Koy tavuğu bulabilirseniz yemeye çalışın. Market ürünü beyaz tavuk pek işe yaramıyor. Yada kirmizi et zor bi durum yaşayan bilir ancak. Kendinizi ilerisi için motive edin. Hayirli sağlıklı gebelik nasip olsun inşallah

Doktorun söylediği böbreklerde iltihaplanma olmuş ama hangi düzeyde sormaya bile takatim yoktu olur dedi çok yumurta aldığımız için dedi 5 6 tane ilaç verdi gonapeptyl verdi 3 tane olabildiğince yemeye çalışıyorum ama bi lokma bile göbeğimi germeye yetiyor . Amiin inşallah cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…