Fazladan Proluton Depot'u olan var mı?

sewils88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
662
1.141
63
36
Selam herkese. Kanama alanım olmasından ve bunun düşük riski yaratmasından dolayı neredeyse 2 aydır her hafta bu iğneyi kullanıyorum ve 3 ay daha kullanmam gerek ama Türkiyede Hakkari'den Kırklareli'ne aramadığımız sormadığımız eczane hastane kalmadı hiçbir yerde yok. Biliyorum forumda ilaç alış satışı yasak ama parasını ödemem şartıyla elinde fazladan prolutonu olan varsa rica etsem bana gönderebilir mi? Kargo parası falan ne gerekiyorsa karşılarım

Bende 7.haftamda aradim zor buldum iğneyi sizin gibi. Yarın hava güzel olursa çıkıp eczanelere sorarim sizin icin. Bugün şiddetli fırtına ve yağmur vardi, insallah yarin güzel olir cikar sorarim.
Dilerim evladiniza sağ sağlıklı kavuşmalar nasip etsin inşallah Rabbim.

Bende 7.haftamda aradim zor buldum iğneyi sizin gibi. Yarın hava güzel olursa çıkıp eczanelere sorarim sizin icin. Bugün şiddetli fırtına ve yağmur vardi, insallah yarin güzel olir cikar sorarim.
Dilerim evladiniza sağ sağlıklı kavuşmalar nasip etsin inşallah Rabbim.
Çok teşekkür ederim ama kendini yorma lütfen ben elinde olup da ihtiyacı olmayan varsa diye sordum. Eczanelerde yok malesef hiç kendini yorma canım Allah razı olsun düşünmen yeter

Ben de arıyorum ama yok. Bu arada progestan kullaniyorum. Doktorunuz ne diyor bu duruma?

Ben de arıyorum ama yok. Bu arada progestan kullaniyorum. Doktorunuz ne diyor bu duruma?
bulamazsan üç günde bir, iki ampul progestan vurul dedi ama o bunun yerini tutarmı bilmiyorum. Üstelik 3 günde 1 hastaneye gitmesi hastane çok uzak olduğundan ölüm gibi. Bulamazsak mecbur öyle yapcam

Yani 17.haftamdayım 37ye kadar vurulcaksın diyor doktor. 1 tane bende var 19 tane daha lazım yani.
Yani 17.haftamdayım 37ye kadar vurulcaksın diyor doktor. 1 tane bende var 19 tane daha lazım yani.
istersen gönderirim canım benim de kan sulandırıcı igne kullanmam gerekiyor 9 ay evdekiler bitince bulamazsam naparim diye düşünüyorum şimdiden

Tuh ya daha bir hafta önce başka bir ihtiyacı olana vermiştim 10 adet. Bende vurulmuştum ayni iğneden ama yazin piyasada vardı. Bu ilaç iğne sıkıntısı çok fena oldu son zamanlarda

Bu iğneden 4 adet bende kullandım ama istanbul da kadıköy ataşehir ümraniye sancaktepe sultanbeyli de ki tüm eczaneleri aradık yok dediler piyasaya surulmuyor kartal da çok eczaneye uğradık yine aynı cevabı aldık maalesef bulunmuyor. Depolarda yok elimizde yok piyasa da yok hep aynı cevaplar :(

zamane24 zamane24 bende 6.haftamda galiba (tam hatırlamıyorum) vurulacaktim esim zor bulmuştu gerçekten.
Hatta iğneye gelen adam keşke bir kac adet alsaydın zam gelecek diye piyasaya yok diyor eczaneler dedi şok olduk eşimle.
Rabbim kimseyi muhtac bırakmasın ne ilaca ne zalim insanların eline.
Hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah.

istersen gönderirim canım benim de kan sulandırıcı igne kullanmam gerekiyor 9 ay evdekiler bitince bulamazsam naparim diye düşünüyorum şimdiden
Bende kan sulandırıcı iğne var. Geçen tedaviden kaldı. Zorda kalırsanız size hiç bir şey talep etmeden gönderebilirim.

Bende kan sulandırıcı iğne var. Geçen tedaviden kaldı. Zorda kalırsanız size hiç bir şey talep etmeden gönderebilirim.
Cokkk teşekkür ederim🙏 elimdekiler bitince yazdiricam bulamazsam eğer size ulaşırım sağolun ❤️

Back
X