N nakna Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2011 144 1 68 İstanbul 21 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nakna #1 elınızde 2 aylık kız bebek ıcın fazlalık kıyafetı olan varmıydı acaba acıl
el-muallim kırk yaşımın çiçekleri.. Kayıtlı Üye 18 Haziran 2008 13.668 32 206 56 İstanbul 21 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nakna #2 canım selam ..kımın bebegı ıcın ...benım elımde kıyafetler var uyku tulumu var ....
N nakna Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2011 144 1 68 İstanbul 21 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nakna #3 el-muallim .!.: canım selam ..kımın bebegı ıcın ...benım elımde kıyafetler var uyku tulumu var .... Genişletmek için tıkla... arkadasımın bebegı ıcın ıstıyoruz 2 ayına gırecek bu ay ınanın cok makbule gecer oda benım gıbı darda
el-muallim .!.: canım selam ..kımın bebegı ıcın ...benım elımde kıyafetler var uyku tulumu var .... Genişletmek için tıkla... arkadasımın bebegı ıcın ıstıyoruz 2 ayına gırecek bu ay ınanın cok makbule gecer oda benım gıbı darda
abuela HayatPınarımın Annanisi.. Kayıtlı Üye 13 Kasım 2008 907 41 118 İzmir 21 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nakna #4 bulunduğunuz şehiri yazarmısınız...
N nakna Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2011 144 1 68 İstanbul 22 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nakna #5 abuela .!.: bulunduğunuz şehiri yazarmısınız... Genişletmek için tıkla... istanbul canımpendık kaynarca
abuela .!.: bulunduğunuz şehiri yazarmısınız... Genişletmek için tıkla... istanbul canımpendık kaynarca
el-muallim kırk yaşımın çiçekleri.. Kayıtlı Üye 18 Haziran 2008 13.668 32 206 56 İstanbul 22 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nakna #6 elımdekılerı hazırlayayaım ıns ..bende bu yakadayım kargo gerek olmaz ...bırısı bellı bı noktaya gelıp alabılırmı...
elımdekılerı hazırlayayaım ıns ..bende bu yakadayım kargo gerek olmaz ...bırısı bellı bı noktaya gelıp alabılırmı...
N nakna Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2011 144 1 68 İstanbul 22 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nakna #7 el-muallim .!.: elımdekılerı hazırlayayaım ıns ..bende bu yakadayım kargo gerek olmaz ...bırısı bellı bı noktaya gelıp alabılırmı... Genişletmek için tıkla... arkadasımın bebegı ufak eger soylucem bırakabılcek bırısı olursa nden olmasın ama sormam lazım ben o yakada degılım ama umranıyedeyım
el-muallim .!.: elımdekılerı hazırlayayaım ıns ..bende bu yakadayım kargo gerek olmaz ...bırısı bellı bı noktaya gelıp alabılırmı... Genişletmek için tıkla... arkadasımın bebegı ufak eger soylucem bırakabılcek bırısı olursa nden olmasın ama sormam lazım ben o yakada degılım ama umranıyedeyım
el-muallim kırk yaşımın çiçekleri.. Kayıtlı Üye 18 Haziran 2008 13.668 32 206 56 İstanbul 22 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nakna #8 umranıyenın neresındesın
N nakna Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2011 144 1 68 İstanbul 23 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nakna #9 el-muallim .!.: umranıyenın neresındesın Genişletmek için tıkla... yukarı dudulludayım
el-muallim kırk yaşımın çiçekleri.. Kayıtlı Üye 18 Haziran 2008 13.668 32 206 56 İstanbul 23 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nakna #10 sen bana yakınsın canım hafta ıcı konusalım uygun bı yerde sana vereyım esyaları ıns....yukarı dudullu adlıyeye yakınmısın .....orda bulusabılırz
sen bana yakınsın canım hafta ıcı konusalım uygun bı yerde sana vereyım esyaları ıns....yukarı dudullu adlıyeye yakınmısın .....orda bulusabılırz
N nakna Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2011 144 1 68 İstanbul 23 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nakna #11 el-muallim .!.: sen bana yakınsın canım hafta ıcı konusalım uygun bı yerde sana vereyım esyaları ıns....yukarı dudullu adlıyeye yakınmısın .....orda bulusabılırz Genişletmek için tıkla... adlıyeye tavukcu yolundan mınubusle gelıyorum ben sızı pendıkte bılıyordum arkadasımada oyle soyledım ama bana yakınmıssınız ben yanlıs anlamısım ben pazartesı buyuk ıhtımalle memlekete gıdıyorum sızıde sıbogaz etmek ıstemıyorum ıster arkadasımın nosunu vereyım kargo ucretını kendısı karsılasın ıstersenız ben adlıyeden bulusup alayım ama dedıgım gıbı pazartesı gıdıyorum nasıl yapsak bılmıyorum sızede ayıp olmasın
el-muallim .!.: sen bana yakınsın canım hafta ıcı konusalım uygun bı yerde sana vereyım esyaları ıns....yukarı dudullu adlıyeye yakınmısın .....orda bulusabılırz Genişletmek için tıkla... adlıyeye tavukcu yolundan mınubusle gelıyorum ben sızı pendıkte bılıyordum arkadasımada oyle soyledım ama bana yakınmıssınız ben yanlıs anlamısım ben pazartesı buyuk ıhtımalle memlekete gıdıyorum sızıde sıbogaz etmek ıstemıyorum ıster arkadasımın nosunu vereyım kargo ucretını kendısı karsılasın ıstersenız ben adlıyeden bulusup alayım ama dedıgım gıbı pazartesı gıdıyorum nasıl yapsak bılmıyorum sızede ayıp olmasın
N nakna Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2011 144 1 68 İstanbul 23 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nakna #12 ıstersenız ben alayım adlıyede bulusup ama dedıgım gıbı hafta sonu olurmu acaba
el-muallim kırk yaşımın çiçekleri.. Kayıtlı Üye 18 Haziran 2008 13.668 32 206 56 İstanbul 23 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nakna #13 sana telımı yazdım ...buyuk ıhtımal altı gıbı olabılır ama benı caldır ..
el-muallim kırk yaşımın çiçekleri.. Kayıtlı Üye 18 Haziran 2008 13.668 32 206 56 İstanbul 24 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nakna #14 ına arkadasına ulasır saglıkla kullansın canım az ama ıns ıhtuyacını gorur