• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fazlami hassas davraniyorum?

simaytanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
390
123
53
Meraba kizlar. Benim annem ben bebekken beni ve babami terk edip gitmis. Babamda evlendi daha sonra ben babaannemle yasadim. Neyse konuma geceyim. Eşimin tiki var bugün kv esim ben oturuyorduk ben esimin tikiyle uğraşıyordum iki uc kere uyardi beni ben devam ettim sonra bian kızdı EVLAT OLSAN SEVİLMEZSIN. Dedi b3n cok bozuldum kvde o an bi kahkaha atti.. Şimdi esime trip yapiorum Özür diledi agzimdan kacti dedi ama kırıldım kvye ayni sekilde soguk davraniyorm

Meraba kizlar. Benim annem ben bebekken beni ve babami terk edip gitmis. Babamda evlendi daha sonra ben babaannemle yasadim. Neyse konuma geceyim. Eşimin tiki var bugün kv esim ben oturuyorduk ben esimin tikiyle uğraşıyordum iki uc kere uyardi beni ben devam ettim sonra bian kızdı EVLAT OLSAN SEVİLMEZSIN. Dedi b3n cok bozuldum kvde o an bi kahkaha atti.. Şimdi esime trip yapiorum Özür diledi agzimdan kacti dedi ama kırıldım kvye ayni sekilde soguk davraniyorm
Kırılmakta çok çok haklısınız..
Çok büyük densizlik etmiş, ama refleks olarak hani sonunu düşünmeden bir anda ağzından kaçırıvermiş..
Tepkinizi koyun elbet ama fazla uzatmayın bence..

yazık ne diyeyim hadi eşinizin agzında kaçtı o kadına ne oluyor boşver canım takma sen Allah büyüktür onlarda bi zayıflıgıyla vurulurlar Allaha havale et insanlar merhametsiz malesef eşinin burnu sürtsün ama kaynananla arana mesafe koy o varken eşinlede mesafeli ol:KK69::KK14:

'Evlat olsan sevilmezsin' cok yaygin bir ifade...

Birine kizdiginizi saka yollu soylerken en cok kullanilan ifadelerden bir hatta...

Genelde gulerek karsilanir ortamlarda da...

Ama sizin ozel durumunuza istinaden siz bu sekilde bakamayabilirsiniz ve haklisiniz.

Yine de esinizin ozur dilemesini ve pismanligini dikkate almak lazim.

Kayinvalideniz durumun hassasiyetini algilamayacak duzeyde olabilir.

Fakat esiniz fazlasiyla uzulmus bence...

yazık ne diyeyim hadi eşinizin agzında kaçtı o kadına ne oluyor boşver canım takma sen Allah büyüktür onlarda bi zayıflıgıyla vurulurlar Allaha havale et insanlar merhametsiz malesef eşinin burnu sürtsün ama kaynananla arana mesafe koy o varken eşinlede mesafeli ol:KK69::KK14:
Suab oyle yapiyorum cok kırıldım zaten konusmak icimden gelmiyor :(

Birine kizdiginizi saka yollu soylerken en cok kullanilan ifadelerden bir hatta...

Ama sizin ozel durumunuza istinaden siz bu sekilde bakamayabilirsiniz ve haklisiniz.

Evet pisman gibi ama ozel durumum dolayisiyla cok hassas davranirdi . Ilk defa boyle bisey yapti ve ben hu ozel durumum nedeniyle bu evde istenmeyen gelinim..

yorumlarınızı çok beğeniyorum ..nasıl bu kadar güzel yorumlar yapabiliyorsunuz ? gerçekten merak ettim o_O

Evet pisman gibi ama ozel durumum dolayisiyla cok hassas davranirdi . Ilk defa boyle bisey yapti ve ben hu ozel durumum nedeniyle bu evde istenmeyen gelinim..

Evet o yuzden ozel durumunuza istinaden hassas davranmaliydi dedim.

Ama kaliplasmis bir ifade o...

Yani esinizin sizi acitmak icin kendi olusturdugu bir cumle degil.

Ve de tikiyle ugrasiyormussunuz, belki bunaldi...

O durumda agzindan kufur kaciranlar bile oluyor gayet duzgun insanlar olduklari halde...

O da dusunemedi o anda ve sonrasinda pisman oldu.

Oyle hissettim ben...

Uzuldugunuzu biz anlayabiliyoruz buradan, o da ozrunu dilerken samimiydi muhakkak...

Evet o yuzden ozel durumunuza istinaden hassas davranmaliydi dedim.

Ama kaliplasmis bir ifade o...

Yani esinizin sizi acitmak icin kendi olusturdugu bir cumle degil.

Ve de tikiyle ugrasiyormussunuz, belki bunaldi...

O durumda agzindan kufur kaciranlar bile oluyor gayet duzgun insanlar olduklari halde...

O da dusunemedi o anda ve sonrasinda pisman oldu.

Oyle hissettim ben...

Uzuldugunuzu biz anlayabiliyoruz buradan, o da ozrunu dilerken samimiydi muhakkak...
Yani samimidir elbette ama bilemiyorum gercekten cok mutsuz oldum. Zaten yeteri kadar buruk bir bayram geciriyorum .

Oy icim acıdı ama saka yapıcam derken micip sıvamis. Bilerek o kadar ağır konuşacağını zannetmiyorum

Laf iste agizdan çıktıktan sonra niyetin pek onemi kalmiyor.
O da doğru ama insanlık halı kaçmistir ağzından. Esten cok kahkaha atan kayınvalideye Can'ın sıkıldı degil mı? Üzülme, kırılma dik dur bu senin sucun degil

yorumlarınızı çok beğeniyorum ..nasıl bu kadar güzel yorumlar yapabiliyorsunuz ? gerçekten merak ettim o_O

Tesekkur ederim.

Yani samimidir elbette ama bilemiyorum gercekten cok mutsuz oldum. Zaten yeteri kadar buruk bir bayram geciriyorum .

İnsan nereden yaraliysa oradan kolayca kaniyor.

O cumleyi ben de cok kullanirim.

Hic boyle bir durumda boyle yorumlanacagini dusunmemistim saka yollu soylendigi icin...

Ama bundan boyle daha dikkatli olacagim.

Cunku algida secicilik boyle bir sey.

Bayraminiz hali hazirda buruk gectigi icin daha da hassaslasmissiniz.

Esiniz zaten pisman olmus ama tam manasiyla telafi etmeyi basarir umarim.

Cunku sizi bu konuda incitmeyi en son isteyecek kisi olmasaydi sizinle evlenmezdi...

Back
X