• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fazlami hassas davraniyorum?

O da doğru ama insanlık halı kaçmistir ağzından. Esten cok kahkaha atan kayınvalideye Can'ın sıkıldı degil mı? Üzülme, kırılma dik dur bu senin sucun degil
Evet gercektwn ona daha cok uzuldum. Bu konuda bi sucum olmadigini kv anlasa kske :(

Evet gercektwn ona daha cok uzuldum. Bu konuda bi sucum olmadigini kv anlasa kske :KK43:
Bazı insalar vicdan yerine başka birşey taşıyorlar galiba. Uzme kendini lütfen, esine de iyi bir ders ver ki bi daha bu denli kırmasın seni

Tesekkur ederim.

İnsan nereden yaraliysa oradan kolayca kaniyor.

O cumleyi ben de cok kullanirim.

Hic boyle bir durumda boyle yorumlanacagini dusunmemistim saka yollu soylendigi icin...

Ama bundan boyle daha dikkatli olacagim.

Cunku algida secicilik boyle bir sey.

Bayraminiz hali hazirda buruk gectigi icin daha da hassaslasmissiniz.

Esiniz zaten pisman olmus ama tam manasiyla telafi etmeyi basarir umarim.

Cunku sizi bu konuda incitmeyi en son isteyecek kisi olmasaydi sizinle evlenmezdi...
Yorunlariniz icin cok tskr ederim. Gerektwn oyle bir kere yara olusmussa kalbimizde ufak bir darbe bile kanatiyor iste..

benim oğlumunda tiki var,gelin benim yanımda oğlumu bunaltacak kadar üstüne gitse,oğlumdan önce ben patlayabilirim galiba:KK66:

cnm ben kırlcak bırsey göremedım bence sen bellı kı hashas davranmışsın ozel durumundan dolayı.ama şunuda unutma tiki olan ınsanların uzerıne gıtmemek lazım.ağızdan kotu kelımeler cıkabılıyor yanı

cnm ben kırlcak bırsey göremedım bence sen bellı kı hashas davranmışsın ozel durumundan dolayı.ama şunuda unutma tiki olan ınsanların uzerıne gıtmemek lazım.ağızdan kotu kelımeler cıkabılıyor yanı
Bunuda aci bi sekilde ogrenmis olduk

Meraba kizlar. Benim annem ben bebekken beni ve babami terk edip gitmis. Babamda evlendi daha sonra ben babaannemle yasadim. Neyse konuma geceyim. Eşimin tiki var bugün kv esim ben oturuyorduk ben esimin tikiyle uğraşıyordum iki uc kere uyardi beni ben devam ettim sonra bian kızdı EVLAT OLSAN SEVİLMEZSIN. Dedi b3n cok bozuldum kvde o an bi kahkaha atti.. Şimdi esime trip yapiorum Özür diledi agzimdan kacti dedi ama kırıldım kvye ayni sekilde soguk davraniyorm
siz niye eşinizin tikinin olduğunu bile bile ailesinin yanında üzerine gidiyorsunuz ki suç kesinlikle sizde,eşinizde istemsiz olarak o kelimeyi kullanmış bence...

Evlat olsan sevilmezsin yaygın ifade bir de Evlat olsan eldivenle sevmem versiyonu da vardı çok takılmayın bence. Ama tikleri olan insanların üstüne gitmek iyi birşey degil o anlık öfkeyle demiş olabilir.

Evlat olsan sevilmezsin yaygın ifade bir de Evlat olsan eldivenle sevmem versiyonu da vardı çok takılmayın bence. Ama tikleri olan insanların üstüne gitmek iyi birşey degil o anlık öfkeyle demiş olabilir.
Elbette anlik ofke ile soylendi ama sorun benim kalbimin kirilmis olmasi ayrica 4 yildir birlikteyiz tikiyle ilk defa oynamiyru. Evdede sik sik oynarim.

Elbette anlik ofke ile soylendi ama sorun benim kalbimin kirilmis olmasi ayrica 4 yildir birlikteyiz tikiyle ilk defa oynamiyru. Evdede sik sik oynarim.
Haklısın yanlış yapmış ama çok üzerinde durma bence arada olur bazen insan istemsizce nereye varacağını bilmeden laflar edebiliyor. Bir de etrafında insanlar varken erkekler daha bir garipleşebiliyor sert takılıyorlar erkeklik egolarını mı tatmin ediyorlar bilmiyorum.

Tamam aile durumundan ötürü bu lafa kırılmakta haklısın.
AMA siz annesinin yanında eşiniz in riskiyle yani onun da elinde olmayan sucu günahı olmayan bir davranışıyla adamın sinirini bozacak, bunaltıcı kadar uğraşırken KV de aslan oğlum, lafı kodu diye kahkayı basar.
Siz dua edin, annesi o lafı söylenmemiş...

Evet hassas bir şey söylemiş size ama annenizden ve babanızdan dem vurmadığı aşikar; o halde alınmamalısınız.

Ben de tikimle inatla uğraşılınca çok sinirlenirim.
Bugün benzer şeyi yaşadık, çok fena gıdıklanırım. Hani bir olur iki olur da sürekli yapılınca yahut başkalarının yanında yapılınca kabak tadı veriyor.
Ağzıma geleni sayıp kalktım yanından, özür dilemesi gereken de o. Bilerek hassas noktamdan zorluyorsa sonuçlarına katlanır:)

Tamam aile durumundan ötürü bu lafa kırılmakta haklısın.
AMA siz annesinin yanında eşiniz in riskiyle yani onun da elinde olmayan sucu günahı olmayan bir davranışıyla adamın sinirini bozacak, bunaltıcı kadar uğraşırken KV de aslan oğlum, lafı kodu diye kahkayı basar.
Siz dua edin, annesi o lafı söylenmemiş...
Elbette hata yaptim ama dedigim gibi tepkiye degil tarzina kiziyorum.ayrica Kv o cesareti verdigimi sanmiyorum.

Ben de tikimle inatla uğraşılınca çok sinirlenirim.
Bugün benzer şeyi yaşadık, çok fena gıdıklanırım. Hani bir olur iki olur da sürekli yapılınca yahut başkalarının yanında yapılınca kabak tadı veriyor.
Ağzıma geleni sayıp kalktım yanından, özür dilemesi gereken de o. Bilerek hassas noktamdan zorluyorsa sonuçlarına katlanır:)
Daha once bi sinir olma olsa zaten insan icinde yapmam. Ilk defa kizdi ve patavatsizligin dibine vurdu.

Elbette hata yaptim ama dedigim gibi tepkiye degil tarzina kiziyorum.ayrica Kv o cesareti verdigimi sanmiyorum.
Bence olaya bir de şu açıdan bakın.
Ortada bir anne ve evli oğlu var. Gelini gelmiş,oğluyla dalga geçiyor. Hele ki tik ile oynamak falan bence çok saygısızca. Şimdi ben adım gibi eminim olay sırasında, kv nin olayı kedi gibi izlediğine ve içinden, bişey dese ya, durdursa ya şu gelini diye geçirdiğine. Ehh olmayınca sizin cesaret vermenize kalmaz o mevzu. Oldururlar.

NEDEN, biliyor musun. Saygı değer olan insan, saygı beklediği yerde kesinlikle saygısızlık etmemeli. Saygısızlık kapısını açtığında içeri neler gireceğini bilemezsin. Kısaca sen ailenin eksiklikleri ile dalga geçersen, bundan herkes cesaret alır. Herkes senin bir hatanı kusurunu yaranı kollayıp lafı atmaya cesaret bulur....Kapı açıktır çünkü.

Ha ben seni de anlıyorum. Belliki KV ile aranızda geçmişten kalan stres yüzünden otururken sıkılmışsınız. Belkide eşinizden o an biraz daha ilgi beklediniz. İlgi çekmeye çalışmışsınız. Denize düşen yılana sarılır misali bari bir dürteyim benim herifi dediniz. Ama yanlış yılanı seçtiniz.
Sizinki karşılıklı çarpışan araba gibi olmuş.Adama da çok yüklenip günlerinizi rezil etmeyin.

Daha once bi sinir olma olsa zaten insan icinde yapmam. Ilk defa kizdi ve patavatsizligin dibine vurdu.
insanın ruh hali her zaman bir olmaz ki,zaman olur hoşlandığım bir şeyden sıkılabilirim.

Meraba kizlar. Benim annem ben bebekken beni ve babami terk edip gitmis. Babamda evlendi daha sonra ben babaannemle yasadim. Neyse konuma geceyim. Eşimin tiki var bugün kv esim ben oturuyorduk ben esimin tikiyle uğraşıyordum iki uc kere uyardi beni ben devam ettim sonra bian kızdı EVLAT OLSAN SEVİLMEZSIN. Dedi b3n cok bozuldum kvde o an bi kahkaha atti.. Şimdi esime trip yapiorum Özür diledi agzimdan kacti dedi ama kırıldım kvye ayni sekilde soguk davraniyorm

"Evlat olsan sevilmezsin, evladım olsan seni eldivenle severim" v.s Bunlar çok yaygın. Erkekler de çok kullanır. Ağzından kaçmış olabilir. Size karşı kullanması çok da hoş olmamış tabi yine de. Ama büyütülecek bir şey değil. Bunu hata olarak görecek olursak, sizinki de hata. Yapma demiş, devam etmişsiniz. Kayınvalidenizin gülmesi de normal. Sonuçta kötü de olsa espri. Ona kızmanız yanlış olur. . Basit şeyler yüzünden tadınızı kaçırmayın bence.

Back
X