Fazlasiyla Küçük Göstermek

Bademfindik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2013
568
391
103
35
Merhaba kızlar bir ay sonra 25 yaşıma gireceğim ama herkes beni liseli zannediyo öyle ki Üniv bitirdigime hayret ediyolar. Kpss kursuna kayda gitsem ygs için mi diyolar.

Erkek arkadaşım benden iki yaş büyük biraz da saçları yandan açılmış kırışıklıklar i da var oda bayagi büyük gosteriyo annem onu yanıma yakistirmiyo ama benim dış gorunusle ilgili problemim yok insanın içi önemlidir benim için. Sevgilim akrabalarina arkadaşlarına fotograflarimizi gosterince bu kız daha çocuk bizi kandırma kaç yaşında küçük kızla ne işin var falan diyolarmis bazen hoşuma gidiyo geç yaslanicam diye ama bazen de rahatsız oluyorum bu durumdan.

Ogretmenim atanirsam ogrencilerimden eminim küçük gostericem öğretmen olduğuma bile inanmazlar gibime geliyor. Bazen özgüven eksikliğine neden oluyor makyaj falan mi yapsam acaba daha mı iyi olur ki hiç sevmem çok doğal bi goruntum var..

Yorumlarınız çok değerli teşekkür ederim şimdiden.

Makyajlı halimle, doğal halim arasında rahat 8-9 yaş oynuyor.
Bence sizin için övünülecek bir şey ama yine de rahatsızsanız makyaj yapın ve giyiminizi biraz değiştirin.

Yapın böyle demek ki minyon bi suratın var.
Makyaj falan da yapmıyormuşsun küçük sanmaları normal. Bence de makyaj yapabilirsin veya giyim tarzını değiştirebilirsin.
giyim tarzım öyle abartı değil ama kadınsı giyinip makyaj yaptıgımda yakısmıyo egreti duruyo üstümde :) cocuk gelinler gibi :)

QUOTE="ozlemelekkk, post: 44598108, member: 531743"]Merhaba kızlar bir ay sonra 25 yaşıma gireceğim ama herkes beni liseli zannediyo öyle ki Üniv bitirdigime hayret ediyolar. Kpss kursuna kayda gitsem ygs için mi diyolar.

Erkek arkadaşım benden iki yaş büyük biraz da saçları yandan açılmış kırışıklıklar i da var oda bayagi büyük gosteriyo annem onu yanıma yakistirmiyo ama benim dış gorunusle ilgili problemim yok insanın içi önemlidir benim için. Sevgilim akrabalarina arkadaşlarına fotograflarimizi gosterince bu kız daha çocuk bizi kandırma kaç yaşında küçük kızla ne işin var falan diyolarmis bazen hoşuma gidiyo geç yaslanicam diye ama bazen de rahatsız oluyorum bu durumdan.

Ogretmenim atanirsam ogrencilerimden eminim küçük gostericem öğretmen olduğuma bile inanmazlar gibime geliyor. Bazen özgüven eksikliğine neden oluyor makyaj falan mi yapsam acaba daha mı iyi olur ki hiç sevmem çok doğal bi goruntum var..

Yorumlarınız çok değerli teşekkür ederim şimdiden.[/QUOTE]
Fena bir durum olmasa gerek. Benim de küçük gösterdiğim söylenir. Boyum kısa değil ama yüzüm ufak gorunmeme neden oluyor minyon tipliyim. Ama giyimle makyajla falan çocuk görünümünden kurtuluyorum. Siz de makyaj yapın daha iyi giyinin sorun çözülür . ki buna sorun gözüyle bakmiyorum ben. Ne güzel iste yasinizi gostermiyomussunuz.

Canım benim de bir arkadaşım böyleydi..öğretmenliğinde de kendini iyi hissetmiyordu..öğrencilerin ablası ya da yaşıtı gibi dıruyordu..çok güzel dolgun kahverengi saçları vardı..
Platin rengine boyattı sonradan ve on yaş büyüdü..bir de kahve rengi gözlülere çok yakıştırıyorum platini ben..

Canım benim de bir arkadaşım böyleydi..öğretmenliğinde de kendini iyi hissetmiyordu..öğrencilerin ablası ya da yaşıtı gibi dıruyordu..çok güzel dolgun kahverengi saçları vardı..
Platin rengine boyattı sonradan ve on yaş büyüdü..bir de kahve rengi gözlülere çok yakıştırıyorum platini ben..
aynen bende böyle bi sıkıntı yaşayacagımı düsünüyorum meslek hayatım da, cünkü kardeşim lisede bütün arkdasları benim ablam gibi görünüyo :) benım saclarım simsiyah rengini cok seviyorum herkes boya zannediyo gözlerim de ela kas kirpik simsiyah o rengin bana yakısacagını hiç sanmıyorum :(

Ben de küçük gösteriyorum.
Makyaj yaparım bolca ama yaşımı büyütmez.
Onunla alakası yok.
30una doğru yaşını yavaş yavaş göstermeye başlarsın bence.
Sorun değil de mutluluk kaynağı olmalı bu durum.
Bu arada ben de kpss için geçem yıl kitap almaya gittiğimde adam beni ygs kitaplarının olduğu yere götürdü.
Kpss için bakıyorum deyince şaşırdı falan.
Olur böyle şeyler. Öğrenciler zaten şimdi büyük gözüküyor. O yüzden kasma. Neysen o...
Anne babaların yanına yakıştırmama durumuna da takma. Sen seviyorsan gerisi boş.

Back
X