Fazlasiyla Küçük Göstermek

Bence sevinmelisin.
Kızımı kardeşim sanıyorlar ama sorun değil övgü olarak algılıyorum :))
bende artık şimdi birazcık sıkıntısını ceksemde ilerde cok daha avantajlı olacagımı düşünüyorum:) ne güzel bencede sizin için övgü zaten :)

aynen bende böyle bi sıkıntı yaşayacagımı düsünüyorum meslek hayatım da, cünkü kardeşim lisede bütün arkdasları benim ablam gibi görünüyo :) benım saclarım simsiyah rengini cok seviyorum herkes boya zannediyo gözlerim de ela kas kirpik simsiyah o rengin bana yakısacagını hiç sanmıyorum :KK43:

Ortaokul çocukları bile büyük duruyor. 7 ve 8. sınıflarda kocaman görünen kızlar erkekler mevcut.
Sıkıntı yaşayacağın bir durum asla yok.
Sen öğretmensin, onlar öğrenci. Herkesin yeri belli

bende minyonum 23 üm ama bana 17 diyorlar genelde yeni tanıyanlar(150 boyum var) . İşin gerçeği bizim gibilere fazla makyaj yakışmıyor ben çalıştığım zamanlar hafif klasik bir giyim tarzı benimsiyorum ve topuklular vazgeçilmezim oluyor çok ağır olmamak şartıyla da makyaj çok ağır olunca küçük kadın gibi duruyor bu şekilde örtbas ediyorum ama makyajsız normal halimi gör taş çatlasın lise öğrencisi fazlası çıkmaz benden ve bundan çok memnunum 30 lu yaşlarımı heyecanla bekliyorum

Ben de küçük gösteriyorum.
Makyaj yaparım bolca ama yaşımı büyütmez.
Onunla alakası yok.
30una doğru yaşını yavaş yavaş göstermeye başlarsın bence.
Sorun değil de mutluluk kaynağı olmalı bu durum.
Bu arada ben de kpss için geçem yıl kitap almaya gittiğimde adam beni ygs kitaplarının olduğu yere götürdü.
Kpss için bakıyorum deyince şaşırdı falan.
Olur böyle şeyler. Öğrenciler zaten şimdi büyük gözüküyor. O yüzden kasma. Neysen o...
Anne babaların yanına yakıştırmama durumuna da takma. Sen seviyorsan gerisi boş.
aynen bende bi eyelenir rimel ruj sürsem kırk yılın bası olur eserse o da ama yine bişey fark etmiyo yasımı büyük göstermiyo :) lisede kurlarda sbs ögrencisi sanarlardı şimdi ygs :) aşama kaydettim demek ki. :) şimdiki ögrenciler hormonlu galiba :)

Gözaltı yaşlanma etkisini azaltan krem al, 1 aya kalmaz kırışıklıkların çıkar.

Şekerim herkes genç göstermek için milyarlar saçıyor, sen neyin peşindesin?
ya benim dediğim kırısklıkla ilgili degğil ki bebeksi cocuksu bi yüzüm var :) bişeyin pesinde değilim çok şükürr sadece fikir almak istedim :)

Ortaokul çocukları bile büyük duruyor. 7 ve 8. sınıflarda kocaman görünen kızlar erkekler mevcut.
Sıkıntı yaşayacağın bir durum asla yok.
Sen öğretmensin, onlar öğrenci. Herkesin yeri belli
Orası öylede kocamanlar masallah :) tşk ederim inşallah atanırımda gerisi hiç problem değil.:)

bende minyonum 23 üm ama bana 17 diyorlar genelde yeni tanıyanlar(150 boyum var) . İşin gerçeği bizim gibilere fazla makyaj yakışmıyor ben çalıştığım zamanlar hafif klasik bir giyim tarzı benimsiyorum ve topuklular vazgeçilmezim oluyor çok ağır olmamak şartıyla da makyaj çok ağır olunca küçük kadın gibi duruyor bu şekilde örtbas ediyorum ama makyajsız normal halimi gör taş çatlasın lise öğrencisi fazlası çıkmaz benden ve bundan çok memnunum 30 lu yaşlarımı heyecanla bekliyorum
bende senin dediğin tarzı cok seviyorum ama aynen bu tipe o tarz pek yakısmıyo :D eğreti duruyo ama napalım kaderimiz bu iyi taraflarından bakalim ilerde genç anne olcaz insallah :)

Sari saçlı olunca büyük göstermek ne alaka tanıdığım bazı Sarışınlar var 10 yaş küçük gösteriyorlar acayip tarzlar

ben makyajı seviyorum da temizlemek işkencesi yüzünden yapmıyorum ama evet yaparsan bi kaç yaş üste atarsın.. iyi bir öğretmen olma büyük gözükmekle olmuyor otoriteyi sağlamak tamamen yetenek ve eğitimle alakalı bence ses tonun bile gösterdiğin yaştan daha önemli buna emin ol

Bir ara büyük olayım diye makyaj yapıp saçımı bile gölge yaptırmıştım

Gerek yok 36 yaşındayım yarı yaşımdaki bir çok kızdan daha çıtır ve taze duruyorum

Büyük görünmek istiyorsan yağlı boya gibi makyaj yap

Bir ogretmen olarak kucuk gosteriyorsan sinif yonetiminde sıkıntı çıkacagini simdiden belirtmeliyim. Ben yeni mezunum ve ogretmenlikte ilk yillarim pek de kucuk gostermememe ragmen diger ogretmenlerden genc olmani bile algilayip farkli davranis sekli gelistiriyor hinzirlar :KK16: Sana tavsiyem saclarini kestirip sariya boyat. Cunku uzun sac yasi kucultuyor gibi gelir bana hep. Sari ise yasindan buyuk gosteriyor insani. Sari balyajli hos bir renk tercih edebilirsin. Giyiminide olgunlastir. Topuklu ayakkabilar ve daha kokoş bir giyim tarzi edinebilirsin. Ise yarayacaktir.

beni de öyle sanıyolar hatta geçenlerde bana sataşan unide bi hoca vardı konusunu açmıştım foruma meğersem beni liseli sanmış bölümde okuduğuma inanmamış mal mal sorguya tutmuştu

ama ben memnunum halimden özgüven ne alaka çözemedim universitede alt sınıfın lab dersine öğretmen olarak giriyorum herkes hocam diyo 35 yaşındaki adam dahil (aftan yararlanmış sanırım ya da okuyası gelmiş bi fikrim yok) yani okulda bi sıkıntın olmaz öğretmenlik yaparken

aynı şekilde sınav dönemi göz doktoruna gitmiştim ygsye gircektim doktor bana hangi liseyi istiyon diye sormuştu

unideyken sigara alcaktım 18ten büyük müsün diye sormuştu adam

vs...vs

Amaaan ya ne guzel iste hic takilma millete sen bide bikac yil sonra gor o cocuk bu diyenler cildin be guzel cok genc gosteriyosun diycekler. Makyaj yapmiyosun ya onun da etkisi var makyaj cidden yas artiriyo baya.

beni de öyle sanıyolar hatta geçenlerde bana sataşan unide bi hoca vardı konusunu açmıştım foruma meğersem beni liseli sanmış bölümde okuduğuma inanmamış mal mal sorguya tutmuştu

ama ben memnunum halimden özgüven ne alaka çözemedim universitede alt sınıfın lab dersine öğretmen olarak giriyorum herkes hocam diyo 35 yaşındaki adam dahil (aftan yararlanmış sanırım ya da okuyası gelmiş bi fikrim yok) yani okulda bi sıkıntın olmaz öğretmenlik yaparken

aynı şekilde sınav dönemi göz doktoruna gitmiştim ygsye gircektim doktor bana hangi liseyi istiyon diye sormuştu

unideyken sigara alcaktım 18ten büyük müsün diye sormuştu adam

vs...vs
Daha komigi var senin yorumunu okuyunca geldi aklima. Bizim lisede bi geometri hocasi vardi o yil okula yeni gelmisti ogretmenlikte ilk seneleri. Mudurumuz de cok sertti. Bahcede bi bagirisma duyduk herkes cama toplandi, mudur tutmus hocayi bagiriyo, okula bu saatte mi geliniyo o sac ne o formanin hali ne diye adam aciklamaya calisiyo dinlemiyo. Ogrenci sanmis. Baya baya gulmustuk

Merhaba kızlar bir ay sonra 25 yaşıma gireceğim ama herkes beni liseli zannediyo öyle ki Üniv bitirdigime hayret ediyolar. Kpss kursuna kayda gitsem ygs için mi diyolar.

Erkek arkadaşım benden iki yaş büyük biraz da saçları yandan açılmış kırışıklıklar i da var oda bayagi büyük gosteriyo annem onu yanıma yakistirmiyo ama benim dış gorunusle ilgili problemim yok insanın içi önemlidir benim için. Sevgilim akrabalarina arkadaşlarına fotograflarimizi gosterince bu kız daha çocuk bizi kandırma kaç yaşında küçük kızla ne işin var falan diyolarmis bazen hoşuma gidiyo geç yaslanicam diye ama bazen de rahatsız oluyorum bu durumdan.

Ogretmenim atanirsam ogrencilerimden eminim küçük gostericem öğretmen olduğuma bile inanmazlar gibime geliyor. Bazen özgüven eksikliğine neden oluyor makyaj falan mi yapsam acaba daha mı iyi olur ki hiç sevmem çok doğal bi goruntum var..

Yorumlarınız çok değerli teşekkür ederim şimdiden.

bende öyleydim :) bende öğretmenim azıcık da güler yüzlü hoşgoruluysen ogrencılerın en sevgılı ogretmenı olursun kesın :)
ben degılde yanımdakı sorun yapardı benımde hosuma gıder üniversitedeyken hangı lıse dedıklerınde bı lıse uygudurur kahkahayı patlatırdım tadını cıkar bence.. :) 27 yasındayım hala 20 22 sanabılıyorlar :D
birazcıkda buyuk gorunmek ısteyen ergenlrın sayesınde sanırım yada makyaj manyagı unıversıtelılere buradan öpücükler yolluyorum benı onlar yarattı :P

sadece bı kere sınır olmustum okulun ılk gunu bıkac velı kapıda beklıyordu bıraz bekledıktn sonra içeri girip öğretmen neden gec kaldı daha cok gec gelır mı dediler :D beni stajyer liseli sanmıslar :D öğretmeniniz gec kalmadıki 1 saattir sınıfımda hazırlık yapıyorum buyrun dedım .
ay hocam cok gencsınız kusura bakmayın fln .. :)

Daha komigi var senin yorumunu okuyunca geldi aklima. Bizim lisede bi geometri hocasi vardi o yil okula yeni gelmisti ogretmenlikte ilk seneleri. Mudurumuz de cok sertti. Bahcede bi bagirisma duyduk herkes cama toplandi, mudur tutmus hocayi bagiriyo, okula bu saatte mi geliniyo o sac ne o formanin hali ne diye adam aciklamaya calisiyo dinlemiyo. Ogrenci sanmis. Baya baya gulmustuk
ya sdlkjfşlsdkf çok iyiymiş dslkfsdf

yani bu hiç sorun yapılmaması geereken bi konu bence nolcak sanki böyle enteresan anıların oluyo işte asıl sıkıntı böyle bişeyi bile derde çevirmek olsa gerek :D:D:D:

bende evlenmeden önce çok küçük görünüyordum. o yüzden saçlarımı sarıya boyatmıştım. en az 5 yaş büyütmüştü. evlenince birde kilo aldım. artık tam yaşımı gösteriyorum. yani sarı saç ve kilo almak...

Back
X